Vztah s vdanou. Jak dál?

10
15.9.25 04:17

vztah s vdanou. jak dal?

Zdravím všechny. mám dotaz. před rokem jsem potkal podle mě osudovou ženu. a ona si myslí, že jsem ten osudový já. v té době jsem byl s manželkou a ona s manželem. ani u jednoho to totiž neklapalo. já byl načatý to ukončit už tak dva roky nazpět a tohle byl impuls to doma ukočil před půl rokem. představili jsme se i rodičům. vše jak v pohádce. jenže manžel vydělává balík, takže si může dělat +- co chce. já mám pruměrný plat. a to mi vrtá trochu v hlavě. sice řekla, že peníze pro ni nehrají roli, ale… představila mě dokonce i dětem. jako kamarada zatím. vše super. potom ale chtěla po mně abych jí já představil dětem. a dokonce na to i tlačila. já sem řekl že ji představím až bude bez manžela a budeme spolu. nechci na to spěchat a dělat dětem v hlavě guláš. ty její jsou ještě fakt malé a né jak já 14 let. před měsícem řekla doma, že si s někym píše. ale to není celá pravda. neřekla že se mnou spí. že jezdíme na výlety a tak. ze strachu, že se zbalí a vypadne. trochu to kvuli dětem i chápu. jsou ještě relativně malé. od té doby co to doma řekla skoro nekomunikuje, tak o 70% méně. vidíme se taky minimálně. jeden den mi přijde zpráva jak si beze mě nedokáže předtavit život a druhy den dvě věty. cítím že je to od jisté doby jiné z její strany. byli jsme spolu minulý víked i na dva dny pryč a vše jak v pohádce. zamilovanost jak nikdy. den na to zase skoro žádná komunikace. já na ni nechci tlačit. není to jednoduchě tohle. ale jistou dávku nejistoty cítím. já ji vážně miluju jako nikdy nikoho. to říká i ona mně. ale já si tí teď nejsem jisty, jestli to tak vážně je. dřív jsme spolu planovali budocnost. ted o tom z její strany nepadne ani slovo. chápu, že je teď hlídaná, a manžel o ní bojuje, ale podle mě neví co chce. best kamarád mi řekl, že ho neopustí kvůli svému životnímu standardu. co si myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15221
15.9.25 05:13

Neopustí ho. S tebou si jen užívá, ale prachy jí budou přednější. Jinak by už dávno byla pryč. A doma nejspíš nic neřekla. Jen hraje u tebe o čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.25 05:49

Myslím, že řekla. Protože dal příspěvek na net, že zvíře člověka neopustí. Tohle mi napsala: Nevím z které do které, je mi strašně… Strašné smutno, těžko a přesně se ve mně odehrává pocit toho, jak to se mnou pomalu, ale jistě vzdavas… Kdybych mohla vrátit čas skoro o rok zpět… Cítila bych to stejné zas a znova… Láska k Tobě je nepopsatelná… Nekonečná… A jediné co nedokážu a neumím je čarovat…znamenas pro mě celý Vesmír… Chybíš mi každý den, každou hodinu, každou minutu, sekundu… A jediné čeho se k smrti bojim je život bez Tebe…
Dost často mám poslední dobou pocit, že mi nevěříš, že spoustu věcí děláš a říkáš jen kvůli mně… A to je špatně. Já nepotřebuju, aby jsi se mi zalíbil jak jsi dokonalej, já vím moc dobře, co v Tobě mám… A to víc spousta těchto okamžiku bolí…

Bolí, že nevím co bude, jak se k těm věcem a záležitostem postavit a hlavne mě bolí Te vidět bez života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
15.9.25 06:23
@tenmuz píše: Více

Jojo, klasika. Hraje o cas a chce ti vnutit, ze za konec vaseho mileneckeho vztahu muzes ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13310
15.9.25 06:29

No spíš se k smrti bojí, že by finančně strádala. A že bolí, že neví, co bude? Vždyť to má ona sama ve svých rukou.
Hele jako asi jsi ji dal pocit zamilovanosti, ale nepočítej s ní. Ona od manžela neodejde. Nechceš na to tlačit, ale tohle nevede nikam. Nejrozumnější by bylo to ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36332
15.9.25 06:38

Prázdný řečicky, ta neodejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.25 06:39
@Fee-bee píše: Více

Jako čím mi to chce vnutit. Tím, že chci chránit syna abych mu nepředstavoval co pár měsíců jinou babu. Já mu chci představit už jen jednu jedinou se kterou budu napořád. Jen sem docela v koncich z toho, že si nedokážu představit život s jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34288
15.9.25 07:43

Kamarád má pravdu, ta od manžela neodejde. Proč myslíš že on o ní bojuje? Řekla bych, že spíš dostala nůž na krk aby si vybrala, a to pravděpodobně dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.25 07:48
@arinecka píše: Více

A proto mi pár dnů zpátky řekla, že spolu pojedeme ke mně na chalupu, kdyz bude její dítě na kroužku. Tvl já těm babam nerozumím 🤣 🤣 🤣 absolutně neví co chtějí. Se naseru a řeknu tomu jejímu pravdu a to bude teprve prča a pošlu oba do…🤣 Ne, jen sranda. Nejsem zmetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34288
15.9.25 07:56

No tak vidíš, zašije se s tebou na chalupu až bude její dítě na kroužku, užije si s tebou a pak hupky dupky za manželem a nic se vlastně nestalo.
Ona moc dobře ví co chce, to ti to vážně nedochází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.25 08:11
@arinecka píše: Více

Ale dochází. Moc dobře. Jenže jak jsem psal. Já si nedokážu poručit to ukončit. Nejde to. Natolik ji miluju. Já mám 43 roku. Ona 33. Něco už mám za sebou a fakt jsem nikdy nebyl do nikoho, tak zamilovaný jako do ní. A ještě k tomu je to vlastně klamání spotřebitele. Fotky jak že žurnálu, ale ve skutečnosti žádná sláva. Nadvaha, povisla prsa. Já to všechno vim. Ale já si sakra nemůžu pomoct😞 nedokážu si představit život bez ní. Komu není rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
15.9.25 08:35

@tenmuz jsi normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.9.25 08:43

Nabijete si huby, oba dva. A dobre vam tak. Pro tebe by melo platit, ze si nezacinas s vdanyma zenama se zavazky, protoze to proste skutecni muzi nedelaji. Ublizujete vsem kolem sebe, jsi sice na ruzovem oblacku, coz je pochopitelny, ale ona nezna pravdu tve zeny a ty neznas pravdu jejiho muze. A mozna by ses divil, co vsechno ti zatajila nebo co ti rekla po svem… Jestli mas koule, postav se k tomu jako chlap a rekni ji, at si doma nejdriv vyresi to svoje a teprve potom se s ni poustej do nejakeho dobrodruzstvi.

Sorry za kritiku, ale fakt vam preju, abyste si dali na cumak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34288

Tak vidíš, já chápu že jsi zamilovaný, to pak člověk hodně věcí nevidí, nebo je prostě přehlíží. Tohle ale nemá budoucnost, a jen si prodlužuješ trápení.
Zkus se na to podívat z jiného pohledu. Kdyby odešla od manžela, budeš s ní žít, každý den budeš muset něco řešit, má malé děti, do toho tvoje dítě. Věř tomu, že bys hodně rychle vystřízlivěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10

Ona za mnou jela 600 kilaku aby mě mohla na dva dny vidět. To sakra neuděláš jen tak pro chlapa, kterýho máš pro pobavení. Tak třeba proto mi to pořád vrta v hlavě proč. Ale asi nejsem no 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí