Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osud nám nepřál
. Kdyby tě býval chtěl, tak jste se dali dohromady. Ale on evidentně zájem neměl. Nech to plavat a neponižuj se.
@Anonymní píše: Více
Nechci ti brát iluze, ale kdyby chtěl, tak by s tebou promluvil on.
A rozhodně na něj nikde nečekej, nejvíc utíká ten, koho nahání. Mluvení by stejně nic nevyřešilo, jen by rozjitřilo sotva zahojené rány. Ber to jako zkoušku, taky se mi to u jedné nenaplně lásky dělo. Už jsem na něj skoro přestala myslet a bum, pak jsem ho někde potkala nebo jen zahlídla a zase jsem v tom byla až po uši. A pak jsem zjistila, že to není nic ojedinělého, děje se to překvapivě i jiným. Prostě takový druh zkoušky, jestli to s tím zapomenutím myslíme vážně.
Mi připomnělo jak se mi líbil jeden můj kolega. Každý den jsem chodila delší cestou kolem jeho domu abych ho potkala třeba. Jak trapné, ale tak co už zamilovaný mozek si takový věci nepřipouští
Dva roky jsme spolu tak různě laškovali, pak třeba půl roku ticho, pak jsme se zase potkali a já hlavu z něj v oblacích. Pak jsme spolu chvíli byli, takže jsem se z lásky vyléčila raz dva. Dneska už se jen modlím ať ho nikdy už nepotkám.
A jako naschvál když už ho nechci potkávat, jsem ho potkala častěji než když jsem chodila kolem jeho domu.
Osobně si myslím, že když si tahle v hlavě vysníme někoho a jsme do něj takhle zblbý, tak to pak ve skutečnosti není nikdy takový.
Jakoze by za mnou běžel, kdyby mě viděl? Ja se hned obrátila a šla pryč.
@Pajjjina píše: Více
Ja uz nemam nejake ideály že by to mezi námi bylo pohádkové, pri tech pracovních rozepřích jsme se poznali dostatečně i v tom špatným.. ale prijde mi že je podobně naladěný duševně jako ja a to mě k němu přitahuje.
Proč by měl hned běžet? Mohl na tebe zavolat nebo ti potom napsat, že tě viděl, ale byla jsi na odchodu. Prostě kdyby tě chtěl kontaktovat, tak už si nějaký způsob najde.
Jenže já ho chci kontaktovat, a přesto jsem za ním nešla ani ho pak nijak jinak nekontaktovala.. takže to asi vždy neplatí.
Tvoje hlava nebo srdce možná chce, ale podvědomí je chytřejší a to ti v tom zabránilo. Můžeš to svést zase na osud. Ale osud neodděluje lidi, co spolu mají být.
Ano, přesně tak. Ty zbylé části mozku vědí co a jak, proto utekla, i když limbický systém fňuká a touží.
Zakladatelko, ber to tak, jak ti to tady všichni říkají: kdyby mu na tebe záleželo, cestu k tobě by si našel.
Ja myslim že psychika je daleko víc
Příspěvek upraven 15.09.25 v 06:33
Měla
Příspěvek upraven 14.09.25 v 15:51