Strašně žárlím na kolegyni

4
12.9.25 18:13

Strašně žárlím na kolegyni

Nevíte jak se toho zbavím? Dost to ve mě hlodá…s přítelem děláme spolu, je mu věkově blíž takže si v hlavně vytvářím scénáře že si víc rozumí.. přitom jako je jejich debata o práci jen. Pak mě ještě mrzí že mi přijde že se chová lip k nim než ke mně..na mě je protivný, zvyšuje hlas ale jakmile přijde ona nebo jiná kolegyně tak se zas hned směje a je v pohodě. Nevím co si o tom myslet.. příteli sem se s tím svěřila řekla jsem mu že prostě žárlím, protože oni tam jsou hezky namalovane voňavé, a já tam v kuchyni spocena uricena a smradlavá :)
Když jsem mu to řekla tak se hrozně divil jako byl prekvapenej proč žárlím, že ho fakt oni dvě vůbec nezajímají a že se s nima prostě nějak bavit musí protože nám dávají dyska a prý bývalí kolegové co tam s nimi byli tak jim pak dělali i naschvály atd. no to je jedno.. každopádně asi mě nějak nevadí když si spolu povídají atd já jsem introvert moc toho nenapovidam. Spíš mi vadí že se k nim chova lip než ke mě nevím co si pak myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1415
12.9.25 18:20

Tak hlavně se chová lépe k cizím proto, že se pred nimi přetvařuje. Otázka je, proč jsi s někým, kdo je na tebe protivný. Žárlíš na kolegyně, ale kdyby s nima chtěl něco mít, tak bude a opravdu neznamená, že když je jedna lépe upravená než druhá, tak ta upravená má vyhráno. Chlapi když chtějí podvádět, tak fakt neřeší, která má lepší nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.9.25 21:01

Tak kdo si dovolí být protivný a jakoby stejný jako doma i na cizí :D Já jsem doma taky kolikrát na přesdržku, ale v práci jsem vždycky milá a usměvavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 12:56

@Evik614 herec 1.tridy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3884
13.9.25 13:12

Každý je v práci milejší než doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 13:43

@Rosebery takoví at pak žijí sami ti zlodusi a nezasírají život normálním lidem kteří chtějí být v harmonií jako pár a ne si hrát na to kdo bude mocnější, lepší, kdo bude oblíbenější… Že oni byli od dětství narušování, možná i zneužívání svým otcem a dětem matku stavěl proti nim ještě neznamená že to hned midi oplácet svým dětem. Rozumny člověk nevrací ale tvoří svět lepším. Že ženy jsou méněcenné než muži..že muži mohou podvádět a ženy jsou hned ku.vy..
Vše je dost viditelné. Takto vytvoření líde jsou chudáci a potřebují pomoc a hlavně lásku a žít v pravdě. Jinak z nich budou ti samí psychopati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.9.25 16:47

Hele zkus se také lépe oblékat pokud to jde. Buď sebevědomá já se také v práci dost přetvařovala říkali mi doma jekkil a hide. Přece tam po nich nebude řvát a podobně to by tam moc dlouho nevydržel. Chápu mrzí tě to. Ber to tak, že je to práce a být milý bude muset být všude na kolegyně a kohokoliv jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.9.25 16:48

@Alice band plácáš nesmysle prášky jsi vzala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 18:38

@Jiřina a když to zpětně po sobě čtu tak přiznávám, že to zní divně. Vyjadřuju se o všem ale vlastně konkrétně o ničem
(Emoce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.9.25 19:19

Tady se krasne ukazuje, co to vlastne je zarlivost. Ty si nasr…ana na sebe, ze si spinava a smradlavá, na chlapa, ze si te nevazi a je hnusnej, ale nejvetsi problem jsou kolegyne.
Srovnej sebe a svuj vztah a pak nebudes muset resit cukrbliky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
13.9.25 20:09

Tak jestli jsem to pochopila dobře ty děláš v kuchyni a ony jsou servírky nebo u výčepu a tvůj partner je asi taky číšník? Neřešila bych to. Je jasné, že v kuchyni budeš prostě zpocená a v mundúru, kdežto ony i vizáží se snaží působit na chlapy kvůli dýškům. Věř v sebe a své kvality. Tvůj přítel si tě z nějakého důvodu snad vybral, ne? Soustředila bych se na svou práci a vyfiknout se můžeš ve volnu. Nebo můžeš zkusit změnit práci a přesunout se taky na plac, jestli by Ti to vyhovovalo víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
15.9.25 07:19
@Pajjjina píše: Více

Přesně tyhle ženy nesnáším.

Přetvářky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek