Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte jak se toho zbavím? Dost to ve mě hlodá…s přítelem děláme spolu, je mu věkově blíž takže si v hlavně vytvářím scénáře že si víc rozumí.. přitom jako je jejich debata o práci jen. Pak mě ještě mrzí že mi přijde že se chová lip k nim než ke mně..na mě je protivný, zvyšuje hlas ale jakmile přijde ona nebo jiná kolegyně tak se zas hned směje a je v pohodě. Nevím co si o tom myslet.. příteli sem se s tím svěřila řekla jsem mu že prostě žárlím, protože oni tam jsou hezky namalovane voňavé, a já tam v kuchyni spocena uricena a smradlavá ![]()
Když jsem mu to řekla tak se hrozně divil jako byl prekvapenej proč žárlím, že ho fakt oni dvě vůbec nezajímají a že se s nima prostě nějak bavit musí protože nám dávají dyska a prý bývalí kolegové co tam s nimi byli tak jim pak dělali i naschvály atd. no to je jedno.. každopádně asi mě nějak nevadí když si spolu povídají atd já jsem introvert moc toho nenapovidam. Spíš mi vadí že se k nim chova lip než ke mě nevím co si pak myslet.
Tak hlavně se chová lépe k cizím proto, že se pred nimi přetvařuje. Otázka je, proč jsi s někým, kdo je na tebe protivný. Žárlíš na kolegyně, ale kdyby s nima chtěl něco mít, tak bude a opravdu neznamená, že když je jedna lépe upravená než druhá, tak ta upravená má vyhráno. Chlapi když chtějí podvádět, tak fakt neřeší, která má lepší nehty.
Tak kdo si dovolí být protivný a jakoby stejný jako doma i na cizí
Já jsem doma taky kolikrát na přesdržku, ale v práci jsem vždycky milá a usměvavá.
@Rosebery takoví at pak žijí sami ti zlodusi a nezasírají život normálním lidem kteří chtějí být v harmonií jako pár a ne si hrát na to kdo bude mocnější, lepší, kdo bude oblíbenější… Že oni byli od dětství narušování, možná i zneužívání svým otcem a dětem matku stavěl proti nim ještě neznamená že to hned midi oplácet svým dětem. Rozumny člověk nevrací ale tvoří svět lepším. Že ženy jsou méněcenné než muži..že muži mohou podvádět a ženy jsou hned ku.vy..
Vše je dost viditelné. Takto vytvoření líde jsou chudáci a potřebují pomoc a hlavně lásku a žít v pravdě. Jinak z nich budou ti samí psychopati
Hele zkus se také lépe oblékat pokud to jde. Buď sebevědomá já se také v práci dost přetvařovala říkali mi doma jekkil a hide. Přece tam po nich nebude řvát a podobně to by tam moc dlouho nevydržel. Chápu mrzí tě to. Ber to tak, že je to práce a být milý bude muset být všude na kolegyně a kohokoliv jiného.
@Jiřina a když to zpětně po sobě čtu tak přiznávám, že to zní divně. Vyjadřuju se o všem ale vlastně konkrétně o ničem
(Emoce)
Tady se krasne ukazuje, co to vlastne je zarlivost. Ty si nasr…ana na sebe, ze si spinava a smradlavá, na chlapa, ze si te nevazi a je hnusnej, ale nejvetsi problem jsou kolegyne.
Srovnej sebe a svuj vztah a pak nebudes muset resit cukrbliky ![]()
Tak jestli jsem to pochopila dobře ty děláš v kuchyni a ony jsou servírky nebo u výčepu a tvůj partner je asi taky číšník? Neřešila bych to. Je jasné, že v kuchyni budeš prostě zpocená a v mundúru, kdežto ony i vizáží se snaží působit na chlapy kvůli dýškům. Věř v sebe a své kvality. Tvůj přítel si tě z nějakého důvodu snad vybral, ne? Soustředila bych se na svou práci a vyfiknout se můžeš ve volnu. Nebo můžeš zkusit změnit práci a přesunout se taky na plac, jestli by Ti to vyhovovalo víc.