Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu vůbec co řešíš. Kup si taky dron, za tolik, kolik chceš. A lítajte spolu.
@Anonymní píše: Více
Tvoje blbost, že si necháš od PARTNERA diktovat co si ze svých peněz můžeš koupit nebo nekoupit.
Nadpis je klamavy. On ti koupi toho dronu jen rozmluvil, a to i vzhledem ke tve financni situaci, coz sama vlastne zminujes, takze neni pravda, ze ti ho nedovolil koupit. Ostatne, koupit sis ho mohla a porad muzes. Za me nemas pravo byt rozzlobena.
Zarlis, ze ma neco, cos chtela i ty, drive nez ty.
Jsi mluvila o dronu, že si ho chceš koupit sama, nebo aby ti ho koupil on? Pokud to první, tak je tvoje blbost, že sis ho nekoupila a teď závidíš ![]()
Tak si ho kup taky. Jako chápu, ze je blbý, když ti rika, ze je to drahý a zbytečný a pak si to sám koupi. Ale rok je dlouha doba. Tys nikdy na nic nezmenila nazor? Společnou kasu nemate, koupit si můžete kazdy cokoliv, co chcete. Pár kliku a mas drog objednanej. Pár dni a a mas ho doma. Pokud ho chces a mas na nej peníze, kup si ho.
@Cirrus fibratus rozmluvil stylem, jako bych šla udělat nejhorší rozhudnutí v životě a chtěla si koupit sprostost. Jakoby on „odsuzoval“ koupi té věci. Nepotřebovala jsem se s ním hádat, tak jsem od koupě odstoupila a řekla si, že počkám
@Midaku nemám už na to peníze. Tehdy jsem měla. Čili mi to teď přijde jako by to udělal úplně schválně. Když ví, že já si ho už koupit nemůžu, tak on si koupí čtyřnásobně dražší
Záleží jak špatná byla tvá finanční situace. jako umím si představit, že pokud jsi mu např. od půlky měsíce brečela, že máš z výplaty pár stovek a budeš jist rohlíky a pak přijdeš s tím, že si po další výplatě koupíš dron za 5 tis. tak bych tě taky „hnala“, ze blbější nápad neexistuje…
Pises, ze ale stejně jsem nebyla na tom až tak dobře finančně, tak jsem si řekla, že počkám.
V dalsim prispevku pises, ze uz na to nemas penize? takze setris na dron nebo ne?
Tak jestli nemáš 5 tis. Tak jsi ve vážných finančních problémech a dron je poslední věc nad kterou máš přemýšlet.
Příště se ho neptej a rovnou si to kup! Ale asi trochu chápu jak ti je
Před lety, když jsme si pořídili byt chtěla jsem mít koupelnu v jedné barvě s barevnou lištou uprostřed. Přítel a jeho matka mi to rozmluvili. Nakonec jsem mu na to kývla. Tchyně pořád tvrdila jak ty to bylo škaredý, jak se jí líbí výsledná kombinace. Nakonec má koupelnu takovou jakou jsem původně chtěla. A najednou se jí líbí?. Taky jsem byla řádně naštvaná.
Časem tě to přejde ![]()
@Cirrus fibratus nebyla jsem na tom tak dobře finačně jen proto, že jsem neměla příjem. Peníze mi jen ubývaly a přibývaly minimálně. Ale měla jsem několik desítek tisíc
@Cenarius momentálně ani koupit nechci. Začala bych na tím znovu přemýšlet, jen když bych věděla, že se mi to za pár dní vrátí. On se mě ještě teď ptal kolik mám peněz a asi když zjistil, že málo nato abych si ho koupila, tak se rozhodl, že koupí si on, aby mě vytočil
Ahojte. Vím, že pro některé budu řešit naprostou blbost, ale nedá mi to. Partner mě s tím tak vytočil, že nemám náladu s ním ani komunikovat. Léta si chci koupit dron. Vždy jsem měla takové období pár týdnů, kdy jsem ho moc chtěla, ale nakonec jsem se vždy rozhodla, že zatím ještě ne. Bála jsem se, že se s ním nenaučím létat, hned ho rozbiju, nebo tak. Chtěla jsem totiž dražší model. Minulý rok jsem to řešila opět. Našla jsem jeden v přátelské ceně (kolem 5 000). Byl to takový průměr, daly se s ním pořizovat pěkné záběry a zároveň, kdybych ho rozbila, nebolelo by mě to už tak moc. Vyprávěla jsem partnerovi, že bych ho chtěla koupit. I se mu zamlouvala cena, že dobrý poměr cena - kvalita. Nakonec mi ho však vymluvil s tím, že to je stejně drahé. Nechci říct, že jsem ho poslechla, ale stejně jsem nebyla na tom až tak dobře finančně, tak jsem si řekla, že počkám.
Rok o tom nebyla řeč a on před pár dny přišel s tím, že si chce koupit dron. Nechápala jsem. Mně ho vymluví a on si chce koupit?! Nikdy předtím ani jednou nezmínil, že ho chce. Tak jsem mu to hned i řekla, že mně „nedovolil“ a on si jde koupit. A jeho argument byl, že on má více peněz. Dnes si ho koupil. Za 22 000. Trošku dost rozdíl v ceně. Nemám chuť si s ním ani povídat. Mně překazil sen koupit si ho a teď se mám dívat na to, jak se on těší? Chápu, že to řeším, jak děti na základní škole, ale fakt mi to ublížilo. Jak byste reagovali vy? Mám právo být rozzlobená?