Co je a co není doma ještě "bordel".

2
10.9.25 12:23

Co je a co není doma ještě "bordel".

Názory aby byl partner(ka) spokojen a vztah byl vyvážený? Jsou tady páry, které se v tomto respektují anebo je pořádek výsadou jen žen?

Příspěvek upraven 10.09.25 v 12:34

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35998
10.9.25 12:27

Můj muž je třeba pořádnější než já, od začátku neměl problém s ničím a nikdy do ničeho nekecal a nikdy neřekl, že je doma bordel. A když byl, tak ho uklidil klidně sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
10.9.25 12:45

Muj manžel je vycepovany z rodiny kde bylo uklizeni smysl života. Byl rad kdyz zjistil, ze žít se dá i jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.9.25 13:25

Já jsem lehký bordelář (rozuměj, kde mi co upadne, tam to zůstane, ALE večer, před tím než jdu spát to všechno poklidím) a můj partner je celkem spořádaný a uklízí více tak průběžně. Uklízíme oba, jedeme cca půl na půl, nejsem jeho matka ani služka, zvládá i šít a věšet záclony. Jsme rovnocenní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16603
10.9.25 14:15
@pikola píše: Více

Přesně, mnohdy víc manžel chodí a něco uklízí. Nebo řekne, že musíme uklidit. Ale jde a uklízí i sám, ne že by čekal, až to udelam ja :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11917
10.9.25 17:14

Bordel je, když nejdou otevřít dveře do ostatních pokojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
10.9.25 21:21

Pro mě je bordel špína. Tzn. zbytky jídla na nádobí po domě/bytě několik hodin, dní… Zalepená nebo mastná podlaha, stoly, linka… Koupelna, kde je vrstva kamene a špíny. A co nechápu a párkrát jsem to nechtěně viděla na nějaké návštěvě, je totálně zapatlaný dávkovač v pračce. Pak takové to, že má někdo všude něco a není skoro co kam položit, kam si sednout… Pokud mám něco, v čem se dělá pořádek blbě, tak si najdu způsob, jak to uložit tak, aby to nepřekáželo - třeba roznošené oblečení.

Komínek oblečení, které je tam druhý den a čeká jen na uklizení do skříně za bordel nepovažuju. Nebo deka v obýváku, kterou se denně někdo přikryje,… atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
10.9.25 22:58
@Ploskutáček píše: Více

A i to se dá řešit posuvnými dveřmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.9.25 21:48

Ta otázka v anketě měla znít Udržuješ doma permanentní nepořádek? Pak bych musela dát Spíš ano :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.9.25 21:50

@Beata68 8o Ty jo, muže šít a věšet záclony jsem v životě neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.9.25 21:26
@Aries6 píše: Více

Promiň, tohle mne zaujalo: ty lezeš na návštěvě hostitelům do pračky? 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
14.9.25 04:08

Proč by měl být pořádek výsadou žen? Můj muž má také rád naklizeno a věci na svém místě. Není žádný laxní špindíra aby si liboval v bordelu.

• Citovat
  • Upravit
9285
14.9.25 07:05

My se snažíme udržet pořádek průběžně. Kdyby přišla náhodná návštěva, ať se člověk nestydí, že má doma smetiště. Větší úklid je společně o víkendu a přes týden se udržuje. Vysát a vytřít se musí průběžně. Kouzlo udělá myčka, pračka a sušička. Nikde nic. Fungujeme všichni. U nás neexistuje, že by někdo řekl, že něco dělat nebude. Syn jednou před lety zkusil, že nebude převlékat postel, že je to babská práce. Zopakuj to. Ti dám, že je něco babská práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
14.9.25 07:11
@normalni zena píše: Více

Muj děda dělá oboje. Je mu přes 80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2360
14.9.25 08:51
@Kelsey1 píše: Více

Já jsem kdysi měla rozhovor se synem na téma domácích prací, něco se mu nechtělo dělat a já se zeptala, jestli mu přijde v pořádku, aby jeden člověk dělal všechno a druhý nic. Odpověděl, že jo. Tak jsem mu řekla, že ten, kdo bude dělat všechno, bude on, protože jemu to přijde v pořádku, zatímco mně ne. Myslím, že už jsme podobnou debatu znova neměli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí