Partner si koupil něco, co mně koupit nedovolil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.9.25 23:35

@AnanasekPupu o to mi vůbec nešlo, ani bych to nikdy nečekala. Dal mi jednou 2500, když jsem si kupovala mobil. Spojil to s tím, že to mám už o Vánocích. Víc bych od něj ani nečekala. Mně šlo čistě jen o ten princip, jak to celé bylo. Ale aspoň vím do budoucna, že se s ním už nikdy nebudu o ničem radit, ale raději si koupím, i když by to mělo znamenat, že toho budu litovat, že jsem koupila špatně

• Citovat
  • Upravit
144
10.9.25 23:43
@Anonymní píše: Více

Přijde mi, že to je pak vztah naprd, ve kterém nemůžeš být upřímná, nemůžeš si s člověkem poradit a musíš utajovat takové blbosti, protože očekáváš zradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
10.9.25 23:45

Muj muž by to vyřešil tak, že koupi 2 levnější a jeden mi dá. Nebo společně vybereme jeden hodně drahý a budeme ho sdílet. Ale jsme spolu už pár desitek let a rádi si děláme radost.
Me to tedy divné a nehezké přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 00:25

@smile_xxx já si platím bydlení sama. On nyní dvakrát přispěl. Alespoň tedy to mi řekl. Ale asi jen cca polovinou co by měl platit

• Citovat
  • Upravit
587
11.9.25 01:16

Promin, nechci se te doktnout. Ale kdyz nemas nasetrene 5000kc navic. Tak je dobre, ze jsi si ho nekoupila. Nechápu, co řešíš. Partner ma svoje peníze, A nekaz mu radost, když si něco koupi jen proto, ze ty jsi chtěla stejnou věc uz drive si taky koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 01:26

@miasek kdyby chci, tak si můžu koupit i 3 jeho drony, ne že jen ten za 5 000. Ale mám finanční gramotnost, proto to neudělám. A styděla bych se půjčovat si nebo dávat někde zálohy a pak to doplácet. Raději si počkám na dobu, kdy se mi ta částka za pár dní vrátí.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
11.9.25 04:32
@Cirrus fibratus píše: Více

Tobě chybí elementární empatie a absolutně nerozumíš lidské zranitelnosti.

• Citovat
  • Upravit
2881
11.9.25 05:37

Ja te nechapu. Kdyby si muj partner koupil dron, tak bych byla rada, protoze bych mu s nim samozřejmě litala i já 8) stejne jako si koupil novou grafickou kartu, tak na tom pc hraju samozřejmě taky já, kdyz uz ho mame v obýváku… Ty si nastuduj neco o financni gramotnosti a najdi si normalniho partnera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2881
11.9.25 05:40

A toho budižkničemu živíš protože…? Dělá alespoň komplet domácí práce? :roll: :roll: :roll: ženská, ženská ty jsi fakt zoufalka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.25 05:40

Je zvláštní sledovat reakce lidí zde. Z toho co píšeš neni nějaký dron vůbec podstatný. Vy jste pár jen na oko. Jinak pusobite každý zvlášť a co hůř, spíš spolu soupeříte, než abyste tvořili či sdíleli hodnoty společně. Finance máte samostatně, věci máte odděleně, radost si nesdilite,… Nebylo by lepší mít finance společné a i ten dron si společně koupit? Vztah, ve kterém se radost nesdílí bych osobně netoleroval, takový vztah by neměl smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2881
11.9.25 05:43

A ty nechceš děti? Pak by to bylo v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.9.25 05:51

Tohle je spíše Tvůj problém. Nemáš si nechávat diktovat, co si můžeš koupit. Pokud Tě dron láká, kup si ho i Ty. Nevím co pořád řešíš. Přijde mi to trochu dětinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
11.9.25 05:51

Ty už přes rok nepracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
11.9.25 06:57

Přitom taková blbost…