Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Přijde mi, že to je pak vztah naprd, ve kterém nemůžeš být upřímná, nemůžeš si s člověkem poradit a musíš utajovat takové blbosti, protože očekáváš zradu.
Muj muž by to vyřešil tak, že koupi 2 levnější a jeden mi dá. Nebo společně vybereme jeden hodně drahý a budeme ho sdílet. Ale jsme spolu už pár desitek let a rádi si děláme radost.
Me to tedy divné a nehezké přijde.
@smile_xxx já si platím bydlení sama. On nyní dvakrát přispěl. Alespoň tedy to mi řekl. Ale asi jen cca polovinou co by měl platit
Promin, nechci se te doktnout. Ale kdyz nemas nasetrene 5000kc navic. Tak je dobre, ze jsi si ho nekoupila. Nechápu, co řešíš. Partner ma svoje peníze, A nekaz mu radost, když si něco koupi jen proto, ze ty jsi chtěla stejnou věc uz drive si taky koupit.
@miasek kdyby chci, tak si můžu koupit i 3 jeho drony, ne že jen ten za 5 000. Ale mám finanční gramotnost, proto to neudělám. A styděla bych se půjčovat si nebo dávat někde zálohy a pak to doplácet. Raději si počkám na dobu, kdy se mi ta částka za pár dní vrátí.
@Cirrus fibratus píše: Více
Tobě chybí elementární empatie a absolutně nerozumíš lidské zranitelnosti.
Ja te nechapu. Kdyby si muj partner koupil dron, tak bych byla rada, protoze bych mu s nim samozřejmě litala i já
stejne jako si koupil novou grafickou kartu, tak na tom pc hraju samozřejmě taky já, kdyz uz ho mame v obýváku… Ty si nastuduj neco o financni gramotnosti a najdi si normalniho partnera ![]()
A toho budižkničemu živíš protože…? Dělá alespoň komplet domácí práce?
ženská, ženská ty jsi fakt zoufalka…
Je zvláštní sledovat reakce lidí zde. Z toho co píšeš neni nějaký dron vůbec podstatný. Vy jste pár jen na oko. Jinak pusobite každý zvlášť a co hůř, spíš spolu soupeříte, než abyste tvořili či sdíleli hodnoty společně. Finance máte samostatně, věci máte odděleně, radost si nesdilite,… Nebylo by lepší mít finance společné a i ten dron si společně koupit? Vztah, ve kterém se radost nesdílí bych osobně netoleroval, takový vztah by neměl smysl.
A ty nechceš děti? Pak by to bylo v pořádku…
Tohle je spíše Tvůj problém. Nemáš si nechávat diktovat, co si můžeš koupit. Pokud Tě dron láká, kup si ho i Ty. Nevím co pořád řešíš. Přijde mi to trochu dětinské.
@AnanasekPupu o to mi vůbec nešlo, ani bych to nikdy nečekala. Dal mi jednou 2500, když jsem si kupovala mobil. Spojil to s tím, že to mám už o Vánocích. Víc bych od něj ani nečekala. Mně šlo čistě jen o ten princip, jak to celé bylo. Ale aspoň vím do budoucna, že se s ním už nikdy nebudu o ničem radit, ale raději si koupím, i když by to mělo znamenat, že toho budu litovat, že jsem koupila špatně