Partner si koupil něco, co mně koupit nedovolil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrasteia
11.9.25 09:55
@Anonymní píše: Více

Rohle je hodně velky red flag.

Kazdy ro mams jinak, ale dat dárek k Vánocům, narozeninam takovymhle necilivym, vycuranym hludobem, aby se co nejmin nadrel lei zařizování, je prostě špatně.

• Citovat
  • Upravit
15498
11.9.25 09:55
@smile_xxx píše: Více

Tak to je super vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
11.9.25 10:11

Nechápu, proč by spolubydlící měla nějak komentovat nákupy druhého spolubydlícího..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
11.9.25 10:13

ZAKLADATELKO

To, ze si koupil ten dron je zatim nejlepší veci ve vasem vztahu, co se ti mohlo stat. Nevim, jak dlouho spolu jste a kolik vam je, ale on proste neni dobrý partner a nebude. Neprevychovas ho at budes sebelepsi.

Procetla jsem letmo tvoje prispevky a prijde mi, ze on potřebuje mit nad tebou navrch, nechce tě podpořit, mozna se ani nedokážu radovat z tvoji radosti. Navic ty jsi evidentne spořivá (uprimne, vetsina holek je vychovavana od mala k tomu aby mysleli na budouci vydaje, setrili a x krat premyslely jestli vec co si prejou není zbytecny vydaj), on mysli spis na věci co chce. A navic ti je ani nepujci. Tohle neni dobry partner a nebude.

Takze smele od nej. Verim ze najdes chlapa co te bude podporovat ve tvých pranich, bude se umet delit a toho drona budete chodit poustet spolu.❤️

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
11.9.25 10:40
@Takyjedna píše: Více

Svůj názor na situaci jsem psala výše. Nemám ráda rychlé odsudky a pokusy o kyberšikanu :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
21654
11.9.25 11:08

Já si to moc neumím představit. Manžel po něčem touží, já mu to rozmluvím, abych si to následně koupila, nepůjčila mu to, ale při každé příležitosti budu na něj dělat „cha chá, heč!“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21654
11.9.25 11:08
@smile_xxx píše: Více

začínám mít silné Deja vu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 11:21

@smile_xxx bydlím se sestrou. On u mámy

• Citovat
  • Upravit
1598
11.9.25 11:39

Tak toto chování s tím komentářem při půjčování věci je další velký problém mimo koupě dronu.

Dělá z tebe blbečka a neschopnou. Ponižuje tě. A ty s tím souhlasíš ( já bych se sama bála s tím zacházet)-

Nemanipuloval tě náhodou, že si to i sobě myslíš, takhle na tebe mluví normálně? Nebo si to fakt myslíš sama od sebe?

Jak se chová jinak?
Každý normální partner by naopak byl rád že by to mohl partnerku naučit.

Nebo jak to vidí ostatní? Půjčuje vám partner věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
11.9.25 11:43
:zed: sama píšeš, že na to nemáš… takže nechápu, co řešíš… prostě mu to závidíš…

Ale váš vztah není rozhodně partnerský, přijdete mi jen jako spolubydlící.. a jeho chování k tobě je celkem hnusné. Rozhlídla bych se po někom, kdo si tě bude vážit a rád se s tebou podělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80424
11.9.25 12:08

@Michelle_M já v tom vidím podsouvání. Podle sebe soudím tebe. Normálního člověka ve vztahu totiž vubec nenápadně řešit, že on si něco koupil a já na to nesmím ani sáhnout, a navíc si to koupil, abych záviděla. Ve vztahu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80424
11.9.25 12:09

@PaníBovaryová Za rok pro mne není následně. Následně by bylo třeba do týdne dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
11.9.25 12:22
@Sedmikráskakrásná píše: Více

Přesně takhle to taky vidím. Měl jí ho koupit jako dárek a ne se ukázat jako sobeček kolenovrt, kterej z ní předtím ještě tahal peníze a teď udělá tohle. Mně to přijde jako takový ponižující gesto, jeho holka si něco přeje, normální chlap se většinou snaží tyhle věci babě splnit, aby jí prostě udělal radost a on jde a ten její sen si koupí sám pro sebe, když ví, že ona na to nemá a je to jak flusnutí do tváře.
Podobně by mi přišlo, kdyby chlap odletěl sám na Maledivy a mně řekl, ty jeď na Mácháč, když na to nemáš. Jsou spolu asi víc jak rok, takže ty finance už se taky pak řeší trochu jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.25 12:25

@Fire_CarCoolCa přesně tak :mrgreen: to by mě asi nevím co, asi bych jela s někým jiným na tu dovču nebo nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí