Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To vubec nic neznamena, klidne si tam muse sustit s exkou nebo s jinou, tzn nevyresena minulost.
@lilith1 no to je mi jasné. Dokonce si to trochu i myslím, že s tou jednou o té mi dokonce řekl, že spolu měli poměr a že ona si pořád dělá nárok, že občas něco mít může..
Já jen nechápu, proč mi píše takové věci, každý den voláme, samé hezké řeči. Že chlapi toto říkají ikdyž nic nechtějí? Dokjbce ani ten sex není tak často? Tak o co mu jde teda? ![]()
Nooo, já bych to řekla asi tak. Jak píšeš „jestli kecá“, tak on ani kecat nemusí, fakt tě může mít rád, stýskat se mu, být mu s tebou krásně… ale k tomu všemu může mít doma někoho úplně jiného a k tomu mít tebe na to hezký
Volání a zprávy s tebou k tomu může zvládat úplně v pohodě.
Tak třeba zkusit nějaký vícedenní výlet, jestli se může „utrhnout“. Nebo návštěva u něj - jako né přepadovka, ale jestli by tě byl schopný pozvat k sobě domů… protože pokud žije sám, tak proč ne?
Tak co to pro tebe znamená, tahat za nos? Když říká jak to s ex má/ nemá a je to ( z jeho pohledu) pravda, tak to tahání není, jen možná ty to nechceš přijmout a pochopit.
Za tahání za nos bych považovala sliby, i neurčité sliby.
" až to doma vyřeším, budeme spolu.."
" když půjdu kolem tvého města, možná se uvidíme.." " když budu mít večer čas, možná přijdu." " určitě se uvidíme, když budu mít čas.."
Už teď je mi jasné že je to další manipulátor který si ženskou nejdřív emočně zahackuje, pak i na počítači a následně tě jen využije a ty budeš trpět jak kůň. Pryč od něj a to i přesto, že jsi tak málo uvedla a napsala, takto radím. Mám osobní zkušenost takže někdy i to málo fakt stačí
Dám ruku do ohně za to že tě i všude pomlouval a že lidé ve tvém okolí, rodiny nebo přátel mohou mít dnes v hlavě takové informace o tobě co by tě ani nenapadly a takový guláš, že by ses možná tak divila až bys stříhala i ušima.. takoví jsou nejhorší, taky dnes nestačím ani žasnout jaké sra.ky mají lidé i ti co vůbec neznám, o mě v hlavě ![]()
Hele jestli ti rovnu přiznal, že nemá dořešenou minulost, tak bych od toho fakt dala ruce pryč. Nebo jak jí nemá dořešenou? V jakém smyslu?
Je tam potenciál akorát toho, že budeš převoznice. Nějaký kecy a hezký řeči umí každý, vyplatí se sledovat, co konkrétně dělá. Co z toho máš, že ti píše pěkný věci a že se mu stýská a já nevím co všechno? Co jako s tím? V tomhle dokážou být fakt sobci (dělají to teda i ženský), jemu je dobře, že má tvoji pozornost, že se má kde vypovídat apod. a to je celý.
Mě jen fasicuje jak tohle chlapi můžou dělat. Navíc ani ne úplně kvůli sexu. Píše první, volá neustále chce slyšet můj den, zajímá se posílá fotky se synem. Že mě nechce ztratit, že je rád že mě má, že začíná ztrácet kontrolu, že tohle se mu nestává často, že mě má moc rád, mysli na mě atd..
No holky taky tomu právě tolik nevěřím, mám pochyby. Proto sem asi píšu. Zároveň vím, že tady máte téměř všechny špatné zkušenosti a můžeme ty chlapy hodit do jednoho pytle.. Já si sama pro sebe stanovila půl rok. Takže ještě dva měsíce a něco a pokud se to nějak nehne, tak jdu od toho.. Zakl.
Já bych všechny chlapy do jednoho pytle neházela, mám zkušenosti dobrý i špatný. Ale ono je to v zásadě fakt o tom, co chceš ty, co hodláš ty tolerovat.
Jestli chceš nějaký situationship, občas se vidět, občas sex a vypisovat si sladký řeči a jinak si vést svůj život, a od něj nic jiného nečekat, tak to je asi v pohodě.
Pokud chceš, aby si tě někdo vážil, jde ti o normální vztah, tak bych se úplně vykašlala na to, co ti říká (jo, chlapi fakt umí napovídat spoustu věcí, aby si ženu udrželi tak nějak ve svém životě, protože proč ne, že?), ale koukala na to, co konkrétně dělá.
Kdybych měla brát vážně, co mi kdo napovídal ![]()
To stanovení si nějakýho limitu časovýho je dobrý, ale řekla bych si, co konkrétně se má do těch dvou měsíců stát? A taky, co je těžkýho mu říct: hele líbíš se mi, je mi s tebou fajn, ale nejsem úplně na nějaký friends with benefits, tak bych to nechala být.
Je to dnes a denně, co ženský strávily času s někým a analýzou jeho zpráv, aby pak ve finále zjistily, že nikdy nebyly priorita. Jako proč? ![]()
Jsou to pořád jen řeči a psaní na mobilu. Důležité jsou činy, což se těžko dělá, když se vidíte málo… Chtělo by to víc akce. Jinak tě může tahat za nos nebo nemusí, to nepoznáš.
Že mě nechce ztratit, že je rád že mě má, že začíná ztrácet kontrolu, že tohle se mu nestává často, že mě má moc rád, mysli na mě atd..
Tohle normální zamilovanej chlap nepíše. Tohle píšou jen zadaní vo. ousti, co ti věší bulíky na nos. Měla jsem tu čest. Taky nic takového ještě nezažil a ztrácel kontrolu 😀. Oni jak vědí, že to není autentické a nechovají se podle toho, se to snaží nahradit takovými kecy, protože si říkají, že když nic nedělají, tak to musí aspoň předstírat, abys s nima byla. Zamilovaný poctivý chlap se spíš bude starat o to, jestli ho máš taky ráda, takže ho ani nenapadne takhle žvanit, ale bude opatrný, aby tě nevyděsil a vůbec to bude o sdílení času a zážitků než o dramatických prohlášeních. Tenhle prostě ví, že ti nechce nic nabídnout a tak si tě motá řečma, to je celé. Až ohlásíš konec, tak jen přitvrdí. Slovy a gesty, ale ne činy. Na to se rovnou vykašli.
Dnes mají všichni stejný program takže stejně jednají..poslechněte si písničku od Chinasek dítě roboti. Rozhodně to není text který se zakládá na bludech.. moc dobře ví o čem zpívají. Když ty dnešní technologie jsou takové konspirace, můžete se sama přesvědčit jestli ano nebo ne.. chlapi jsou vesměs dnes všichni podobni anebo mají velmi podobné techniky na vše..
Tímto chováním si zvyšuje své nízké sebevědomí a co se týká věrnosti, rovněž všichni stejní. Vážně spíše běžte dál a nehledejte si stejné typy. To je základní pravidlo pokud chcete být šťastná
Ahoj holky.
Dotaz je jasný.
Jen dodám, stykam se s jedním mužem čtyři měsíce cca. Náklonnost tam rozhodně je, denní volání, psaní. Řekli jsme si, že se máme rádi. Že se mu stýská, že na mě mysli. Jsme z jiného města, takz osobního setkání je méně bohužel.
Každý den o sobě víme a to volání a zprávy už jsou dost citove.
Jen prostě má nedoresenou minulost což mi přiznal.
Co vám muž dokázal navykladat a jak dlouho to dělal, než jste přišly na to, že jen kecá?