Jak jste zjistily, že vás jen tahá za nos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.25 17:13

No ex vyřešena je, jen je to tam takové zvláštní s dítětem. Mě nejvíc štve ta další ženská v pozadí.
To že mi volá, tak je fajn, my si máme hodně co povídat, je to dobrý.
Neřekl, že mě miluje to ne. Jen, že mě má rád.. Já si říkal, kdyby to byla hra tak to přejde dřív ne? Obzvlášť pokud má možnost sexu přímo u sebe ve městě? K čemu by to jinak dělal, my máme sex jen občas. Když se vidíme. Přijde mi to docela citově založené.. Ale možná se fakt spalim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 17:48
@Anonymní píše: Více

Tak to máš možná naději. Já tehdy měla tolik možností, kdy každá jiná ženská by ho poslala do háje a já ho vždy znovu a prosikem vzala zpět. Oblbnul mě hezkyma slovama a bylo.

Nedávno jsem ho s rodinou potkala ve městě, myslím, že mě neviděli. Byli šťastní a teprv v té chvíli jsem viděla, jak se chová když mu na ženě záleží, ke mě se takto nikdy nechoval, všechno objetí, držení za ruku, prostě kontakt jsem si musela vynucovat, ona ne. Strašně to bolelo, protože já si s ním představovala rodinu a on už ji měl a nevážil si jí. Na to jak moc mi ale ublížil, mu to stále přeju. On to není typickém nevěrník, já asi vážně nabídla sex až moc brzo, když on ho doma neměl a tak ve mě živil představu vztahu, abych pak dávala dál…zpět vím, že jsme byla slepá.

• Citovat
  • Upravit
1058
13.9.25 17:51

Naopak, tohle právě dělají chlapi, který o vztah nestojí :zed: pořád volání, píšou, "jakože se zajímají " aby v tobě vzbudili pocit zájmu..nechce přijít o obcasny sex, být by byl jednou do měsíce… :nevim: jestli si chceš občas zahukat a noc neřešit, ideální…ale víc od toho nečekej..tohle je úplně ukázkový případ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
13.9.25 17:54

No to nemyslíš vážně že ne :zed: citově založený vztah vypadá absolutně jinak :hug:jestli jste spolu nebyli nikde ani výletě, v kině, na večeři, nekupuje ti dárky, že by aspoň finančně do tebe chtěl zainvestoval, tak o tebe žádný velký zájem nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
13.9.25 18:11

Prosím tě a podle čeho usuzujes, že máte vztah? Z denního hodinového volání? To ti stačí? To je pro tebe vztah, který sis přála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 18:31

To je tady každou chvíli, otázka proč to se mnou ten muž neukončí. Ze stejného důvodu, jako to neukončil s tou druhou. Velká skupina mužů nerada ukončuje vztahy, nechtějí slzy a výčitky a už vůbec nechtějí nic vysvětlovat. A taky si rádi dělají zadní vrátka. Raději se odmlčí a když to s tou vybranou nevyjde, tak se po čase nenápadně ozvou s nějakou trapnou výmluvou a zkouší, jestli jsi ještě k mání. Navíc proč by to ukončoval? On je takhle spokojený.
K tomu zbytku, jste spolu 4 měsíce, tam to ještě musí být krásné a musí se zajímat, jinak by bylo něco špatně. Navíc jste spolu spíš po telefonu, tam ti může nakecat co chce. A taky to každodenní telefonování může být jeho únik od reality, kterou nechce řešit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 18:31

@Pamaro byli jsme na večeři, oběd i snídani. Koupil mi k narozeninám květinu takovou v květináči, aby mi déle vydržela.
Já nevím, možná že je to opravdu tak jak říkáš. Ještě tomu dám chvíli, pokud se projeví. Když ne, jdu od toho..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 18:33

@AnastazieB není právě. Spíš si říkám, že by z toho ten vztah mohl vzejit. :)
Můj ex manžel se scházel se tréma ženami a nakonec zůstal u jedné až po osmi měsícich zjistil, že se zamiloval a teď nechápu jak se chová k tě ženě úplně jinak než semnou 😀 ale to je zas jiný příběh.. Prostě vím, že někdy ne vše jde jako po drátkach, ještě když je to trošku komplikované.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 19:25

Když já si taky hned delam na toho chlapa nároky. Přitom mi vlastně nic neslibil. Zatím spolu prostě občas zajdeme na rande a víme o sobě během dne co děláme :mrgreen: :nevim: a já už si „maluju“ budoucnost. Měla bych se spíš věnovat přítomnosti a sledovat jeho kroky. Kdyz činy nepůjdou s jeho slovy, musí jít dál do oběhu.

• Citovat
  • Upravit
1415
13.9.25 19:34

Jsi strašně jednoduchá kořist. Stačí ti jen kecy v kleci. Já bych vůbec nic neposlouchala a už vůbec bych se neúčastnila jeho „nevyřešené minulosti“. Jsi moc zoufalá na to, abys hledala dál a potkala chlapa, co to má vyřešené? Radši budeš ztrácet čas s tímhle? A když připouštím, že by byla pravda, že má ještě další, co na něj čeká, ale údajně chce tebe, tak tebe neodrazuje, že si ji drží v záloze a neřekne jí, že je konec? Neměla bys to náhodou vyřešit za něj? :mrgreen:

Žádný konec není. Ten se akorát bojí, že mu borka začne dělat peklo a napráší to oficiální partnerce. A protože asi ta neoficiální začala být naštvaná a něco po něm chce, tak si našel tebe, protože on svůj svět mimo realitu potřebuje a ty mu to baštíš. On se nechce hádat a řešit, on chce milískovat na dálku. Tím asi končím. Třeba ti to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 20:04

@Lissima proč jsi tak zlá? :mrgreen:
Ze já sem něco psala.. Ano možná mi to dojde. Ale můžeš to napsat slušně :) já už si všimla že vás je tady požehnaně co umí všechno jen zhatit. Musely jste mít hrozne vztahy.
Já samozřejmě vidím, že to není ideální. Jen prostě neznáte celý příběh a já to tu nechci vypisovat, je to docela nadlouho.
A zoufalá nejsem, stavím dům, mám děti super práci všechno, jen tenhle mě něčím zaujal a nejspíš to nevidím tak jednoznačně jak ty :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 20:05

@Lissima jak by mi mohl volat každý den z postele večer, jak bys utajila každodenní volání před někým koho máš doma? Já teda bych to neutajila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1415
13.9.25 20:25

Neměla jsem v úmyslu být zlá. Hrozný vztah jsem měla jen jeden a je to už ex, jsem rozvedená. Každopádně jsem měla vztahy. Tohle, co popisuješ, jsem zažila taky, respektive pokusy ze strany chlapíků a ani mě nenapadlo to za vztah považovat. Samozřejmě, že neznáme celý příběh, protože nežijeme ve tvé hlavě. Ale tak proč sem píšeš? Napíšeš jen část, my napíšeme svůj názor, ale ty odpovíš, že to tak není s tím, že neznáme celý příběh. Tak k čemu to vlastně je?

Chytáš se stébla, sháníš aspoň jeden názor, že do roka si tě vezme? Vždyť si dělej, co chceš. Mně je to jedno, fakt se tu s tebou nebudu hádat. Já mám jasno, ty ne, tak budu ráda, až nám sem přijdeš napsat, jak to nakonec dopadlo. Vždycky si ráda přečtu, že jsem byla moc skeptická a dopadlo to dobře. Zatím se mi to nestalo, ale nikdy nepřestanu doufat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 20:59

@Lissima já nevím asi chci jiný pohled a vždy dostanu hroznou bídu :mrgreen:
Ale já jsem člověk co si dlouho na hlavu srat nenechá. Takže já si to dřív nebo později vyřeším. Chci vědět zda to někam bude pokračovat nebo ne. Buď mi dá odpověď svými činy nebo ne.. Bude to bolet ano. Ale já nikomu druhé housle hrát nebudu. Jen jsem si říkala, že čtyři měsíce ještě není tolik, abych po něm chtěla hned kdo ví co.. Ale nejistota co v tomto mám mě hrozně uzira. A já mu to teď napsala. Protote říkal, že musíme víc mluvit, tak jsem to napsala a on napsat, že večer zavoláme. Takže uvidím co mi řekne. Možná už se to vyjasni hned dneska :)
Ale všechno dobrý, já jen možná nerada čtu, že třeba máte pravdu. Přesně chytám se stebla a chtěla bych, aby to mělo hezky konec :nevim: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky