Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč mu prostě neřekneš končím s tebou a nazdar. Je to jednoduché. ![]()
@Anonymní píše: Více
Nechápu co řešíš, s přítelem jsi chvilku, neklape vám to. Tak to prostě ukonči a jdi dál. Ani spolu nebydlíte ![]()
Být dal s nekym kdo by zkusil znovu drogy? Hele… asi ne.
Ps
Hledám fajn holku. Mě 33, 2 děti ![]()
Singl
Přesně, jak se píše nade mnou. Klidně mu jen napiš „Rozcházím se s tebou“ jste spolu chvilku, a on nic řešit nechce, tudíž na tom pořádně nic k řešení není ![]()
Já vím že když mi řekl o těch drogách že si to suverénně posr*al protože ta důvěra šla do kopru. Nevím proč je pro mě těžké to ukončit 🤷 čím že bych to měla udělat a taky vím že to udělám jen musím přijít na způsob jak, protože jen tak mu to říct mi nepůjde ![]()
Ještě bych chtěla dodat že přítel ten problém prostě nevidí
vůbec nic netuší a nic mu nedochází
Bojíš se jen jeho reakce? Nebo čeho…
Ano, prostě to příjemné nebude. Jako není tobě příjemné to když ti říkal o drogách. Jestli máš 5 pohromadě tak s nikým takovým asi být nechceš, natož budovat vztah nebo rodinu.
Takže pokud ten v praci je sam, chce s tebou být je nejlepší řešení pověsit se na něj a klidně za jeho pomocí to ukončit
@mmazlicekknaposledy píše: Více
Máš pravdu že se bojím té reakce, z toho důvodu že si myslí že je všechno v pohodě. Nechci s ním být už jen proto že můj názor bral na lehkou váhu a ještě se mi vysmál do obličeje
Proč těmto pánům říkáš přítel a milenec?
Tomu, který má být „přítel“ jsi fuk, píšeš, že se ani sám neozývá, ten tě má na háku, když mu nenapíšeš, neuslyšíš o něm.
A „milenec“ by měl být někdo, s kým probíhá sex, pán v práci jen flirtuje, možná v tom vidíš něco, co chceš vidět, kdoví, jestli chce něco víc. ![]()
Zbytečně komplikuješ jednoduché věci. To, že je pro tebe těžké se rozejít je nejspíš tím, že lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Znáte se 5 měsíců, nežijete spolu, tak není čas otálet. A s kolegou nespi.
@free333 píše: Více
Kolega chce víc než jen flirt, to už jsme si vyjasnili. Měli jsme intimnosti ale v posteli jsme neskončili. Řekli jsme si že na to nebudeme spěchat a půjdeme na to pomalu a jak to budeme cítit.
Víš, tihle lidé to tak mají. Oni sami problém u sebe nevidí…
Sebereflexe je důležitá pro šťastný vztah.
A kromě toho, vysmát se přítelkyni, svoji holce? Přijde ti to v pohodě?
Mě moc ne
Tak mu to napiš, nebo to prostě nech vyšumět. Podle toho co o něm píšeš, je mu stejně všechno jedno.
@mmazlicekknaposledy píše: Více
Nepřijde mi to v pohodě, nejhorší na tom je že to všechno vím. Vím že je to špatně a že bych to měla ukončit asi potřebuju jen nakopnout 😅proto píšu sem, kolikrát jste mi tu pomohli
Zdravím, počítám s tím že mě tady spoustu lidí odsoudí ale toto téma nemůžu moc probírat mezi lidmi co znám. Mam přítele jsme spolu sice krátce, 5 měsíců ale to nemění nic na tom že to prostě neklape. Zkoušela jsem s ním o tom mluvit ale jelikož on má vše jak se říká na háku tak s ním není domluva. Od té doby co mi řekl že by znovu vyzkoušel nějaké drogy (heroin nebo perník ) nevím nevyznám se v tom, nikdy jsem to nezkusila. Tak od té doby k němu nemám pořádně důvěru protože když jsem mu řekla že mi to nepřijde jako dobrý nápad tak se mi podíval do očí a řekl mi že můj názor bere na lehkou váhu a dělal si z toho srandu že se mu nemůže nic stát. Zamrzelo mě to a ublížilo mi to.
Momentálně jsem si padla do oka s mým kolegou, vím že to není dobře ale nemám z toho špatný pocit protože kolega mi dává to co ve vztahu s přítelem nemám. Lichotí mi, dává mi pozornost. Tím že spolu tráví mě čas v práci tak ty pohledy, to napětí a všechno okolo je strašně super a líbí se mi to. (Nespali jsme spolu ) Vím že s přítelem bych to měla ukončit když chci takhle něco jiného ale taky vím že s přítelem není řeč, teď už je to týden co sním pořádně nekomunikuji. (Podotýkám že spolu nebydlíme ) A on se vůbec nezajímá jestli je někde nějaký problém. Normálně jsem psala kdykoliv to bylo možné, dožadovala jsem se pozornosti ale teď jsem to úplně vzdala, nemám na to energii se doprošovat.
Budu ráda za cokoliv ať už to bude odsouzení nebo pochopení, je to jedno. Jen bych si o tom chtěla promluvit nebo tak něco. Děkuju moc ❤️