Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako neslušný to je, o tom žádná, zvlášť, když věděla, že ty přijedeš.
Jako těžko říct, proč jsi tedy nic k obědu nedostala, důvodů může být několik, pokud se nezeptáš, nic se nedozvíš.
Třeba babka nechce, aby sis tam zvykala na servis, nebo on jí řekl, že ty k jídlu nic nechceš… ale mně by bylo hanba fackovat, si takhle u sebe debužírovat, a nezajímat se, jak je na tom ta návštěva… nabídnout aspon neco malého je dle mého známka slušnosti, když si někoho pozveš
![]()
Věc druhá, možná jsi byla ze strany babičky nezvaná návštěva, vůbec nestála o to, abys přišla ![]()
@Anonymní píše: Více
Vypadá to, že je zvyklý, že mu babička vaří, kdoví, kolik jeho kamarádek už viděla, že se netvářila nadšeně.
Anebo jí nesedla nečekaná návštěva a neměla chut jí vyvařovat.
Každopádně má dluhy, můžeš kouknout do insol. rejstříku, nemá kde bydlet, tak je rád, že může být u babičky, doporučila bych do vážného vztahu nejít.
Ale chápu, že jsi horm. oblouzněná a vidíš ho růžovými brýlemi, takže rady tady budou k ničemu ![]()
@tgg91 píše: Více
Jasný, já to chápu, mě teoreticky nešlo ani tak o babku, ale o to, že teda si to mohl nechat na potom a jít semnou někam. nebo tak, prostě to jakkoliv jinak udělat,. vzhledem k tomu, že bylo kolem 14.30-15h a já bez oběda, tak jako.. chápeš, fakt mě z toho bylo uplně zle, od včera nad tím přemýšlím. Každopádně děkuji za názor. ♥
@free333 píše: Více
Nenene, právě to o hormonech není, stojím nohama na zemi, on mi nechává čas, nebude mě do ničeho tlačit, a já to nechávám otevřený právě proto, že se nechci nechat oblbovat jak píšeš růžovýma brejlama atd. Ale toto mě právě dost jako až zarazilo do země bych řekla. děkuji za názor ♥
Moc nechápu, o čem ještě přemýšlíš. Normální sebevědomá ženská by mu zamávala a byl by konec. Ty zakládáš diskuzi, vyjadřuješ se jako by ti bylo 13, takže zřejmě se nedokážeš sama orientovat v realitě. Pošli ho do háje - je tohle srozumitelné?
Osobně bych něco návštěvě nabídla, chápu, že oběd měla pro dva, ale měl by si to pohoštění spíš zařídit on, byla to jeho návštěva…
@hanka.br. píše: Více
Taky jde o to, že nám je spolu opravdu dobře, chová se ke mě hezky, atd.,kdyby to byl nějaký extrém, tak ano, jen jsem potřebovala znát názor na tuhle situaci. Jezdí pro mě domu, zase mě zpátky hodí až ke dveřím atd. Tak nevím.
Po návštěvě bych mu hned řekla co si myslím, že to nevadí že sem měla hlad i já… A že děkuju že myslel i na mě…tohle doma nechceš.
@Wilík píše: Více
Jo, to jsem mu pak cca řekla, když teda co budeme dělat dál atd. říkám že bych se teda taky ráda najedla.. achjo, no. děkuji za názor. ![]()
@free333 píše: Více
Vozí mi sladkosti z ciziny, tak mi donesl slůdkosti, prý na zalepení žaludku, říkám ne děkuji nebudu si lepit žaludek a jak jsme odcházeli, nechala je to na stole.
Je to trapný a mě by to od něj odradilo. Je to chrt. Kdyby nebyl de.bil, mohl ti dát polovinu jeho porce, ze slušnosti. Ani ho to nenapadlo se dělit.
Tý jo, tak to je dobrej trapas. Já už bych tam nejela. Moc nechápu proč jste si nezašli na oběd někam spolu.
Ahojky všem co si přečtou mou otázku, dnes za Vámi přicházím a potřebovala bych znát váš názor, popřípadě, zda se vám to již taky stalo. Možná jde o blbost, ale celkem mě to včera vzalo, pokusím se to uplně zkrátit. Je mi necelých 30 let, scházím se s mužem ze seznamky 32 let, skrze dluhy, které má z nevydařeného podnikání z minulosti, odjíždí pracovně do zahraničí, cca vždy 4-6 týdnu. Seznámili jsme se cca v pulce srpna, šli jsme ven, jako co se týče jeho, je mi s ním strašně fajn, rozumíme si, psaní super, sex taky, ale.. Ted je týden doma, tak spolu chodíme kamkoliv, bydlí s babičkou, takže čas trávíme po venku, po autě atd. jako nic moc, ale dá se to, mohlo by byt hůř. Včera jsme se setkali dopoledne, on vyřizoval i já a čas se nám sešel, jeli jsme nakoupit on na zítřejší odjezd do zahraničí já domu, prostě nákup. A pak že hodíme jeho nákup domu dáme oběd, mezi tím volal babičce zda by jí nevadilo, že by mě vzal sebou k ní ( ví o mě ) a něco povídal o obědě atd. moc jsem neposlouchala, říkám to je divný říct jí, že přijdu na oběd atd. dělala jsem si z toho srandu, ale co přišlo pak, mi moc vtipné nepřišlo. Přijeli jsme k němu domu, seznámila jsem se s babičkou, sedla si ke stole on povídal s ní, bavili se o nákupu a on že se nají, nechci aby mě někdo živil nebo tak, ale aby teda jsme seděli u stolu já o sklence vody a on předemnou obědval lososa s bramborem a já na něj koukala, mi přišlo strašně trapný a ponižující, tohle se mi ještě nestalo. Chápu že, babička koupila dva plátky a pro mě nebylo, ale tak mohl semnou jít tedy na oběd někam a to si sníst večer, nebo jakkoliv ale né takle, nedovedu si představit, že přijedu domu já budu obědvat a chlap se na mě bude koukat. Babička mi přišla krajně nesympatická, taková těžce povrchní a taková strašně akorátní, ale to bych neřešila, jako nejsem žádné vandrácké typ, a ani na to nevypadám. Pak šla do obyváku a my teda seděli u toho stolu já koukala na něj a on jedl teda ten oběd, kdybych neměla v autě ten nákup asi bych utekla, strašně mě to svíralo žaludek, přešla mě chut na všechno říkám, jestli si dělá prostě srandu. Pak jsme jeli ke mě domu ten nákup můj vyložit já beze slova, fakt mi bylo strašně ouzce, trapně atd. asi mě pochopíte, a on jestli jsem naštvaná, říkám proč myslíš, no pravda byla taková, že jsem neměla ani sílu mu cokoliv říct. Přemýšlela jsem, zda ještě v tom dnu pokračovat, nakonec teda jo a byl to celkem pěkný večer potom, ale toto mě fakt dostalo. On by semnou do vztahu šel hned, o tom nic, já se bráním, protože mi nad hlavou běhají vykřičníky a po zkušenostech už nechci šlapat vedle, ale je jeden z mála, s kým mi bylo skvěle už na první schůzce. Spíš by mě zajímal váš názor na tu situaci u stolu s obědem.
Děkuji moc snad je to pochopitelné.