Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7027
13.9.25 17:26

Já teda nevím, ale vždyť se sotva znáte. Proč jsi s ním lezla k babce? Je ti skoro 30, ne 15. Babka byla asi dost nemile překvapená, když to bylo takhle neohlášeně, vůbec se jí nedivím.
Celkově chlap, co v tolika letech nemá nic svého (byť třeba jen podnájem garsonky), s dluhy na krku, žijící u babky.. Tohle bych tedy nechtěla.
Navíc se vedle tebe ve tři cpát a vědět, žes neměla oběd? Hrůza. Buran na entou, looser. Nechápu, jak o něm můžeš uvažovat jako o partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
13.9.25 17:32
@Anonymní píše: Více

prostě obligátní trapas, nedorozumění
nicméně chlap není dobrá partie, nechej si ho jen na ten sex, beztak teď bude 4-6 týdnů pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 17:33
@Takyjedna píše: Více

Přesně tak, ja tam ani neměla jít, ale mel to fakt těžké, ten nákup.

• Citovat
  • Upravit
78489
13.9.25 17:37

no chudáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
13.9.25 17:40

No já si zase dokážu představit, ze to tomu chlapovi nedošlo, zvlášť pokud mu zakladatelka nedala nic najevo. Já jsem taky taková tupá, velky introvert a občas udělám nějakou slusnou společenskou botu, az je mi zpětně trapně. Nicméně nechápu proč mu to později zakladatelka neřekla. Ve chvíli, kdy se ptal. Mohl mit šanci to nejak vysvětlit, byť tím, ze jsem blbec, v tu chvili mi to nedošlo, můžu ti to vynahradit? Tvářit se ze je vse ok a uzirat se, nikam nevede. Já bych ho kvůli tomu nezazdila, ale rozhodně bych víc sledovala jeho dalsi chování. A taky bych samozřejmě posuzovala další věci jako dluhy, bydlení u babičky atd. Jinak stáří lidé dost často nejsou milý a nemají radi nečekané události.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8827
13.9.25 17:42

Ale vždyť on tam s tebou šel s vědomím, že se nají. A proč se babi teda v telefonu ptal, zda nevadí, že přijde s tebou?
Oba jste tam šli vědomě, tak nechápu proč říkáš něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.9.25 17:43

Ten oběd bych ještě překousla, ale ty dluhy a bydlení s babkou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8827
13.9.25 17:44
@terien píše: Více

Jojo, ten oběd je ten nejmenší problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 17:46
@izabe píše: Více

No v rámci možností ano, ale nechala jsem to otevřené, čekala jsem, bud neco dostanu, nebo se někde pak stavíme, nešla jsem tam vyloženě s tim, ze určitě mi dá oběd, nepocitala s rautem. Kdyby nabídla, neodmítnu, Ale nečekala jsem, ze to dopadne az takle zle. Ze vlastne mi nedá ani bramboru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 17:48

@terien 57923471
Bydli u babky skrz peníze, je téměř furt v cizině, takže platit nájem, někde kde nejsem je zbytečne.

• Citovat
  • Upravit
78489
13.9.25 17:53

a proč by ti měla cokoli dávat? a proč vlastně řešíš jeho babičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
13.9.25 17:56

To je divný. Aby jeden jedl a návštěva koukala. Stane se že máma nebo babička připraví každému členu rodiny plátek masa, porci kuřete nebo ryby a pro nečekanou návštěvu není nazbyt.
Ale jako hostitelka bych nabídla návštěvě kávu, čaj, buchtu pokud bych měla napečeno, nebo alespoň sušenky vysypat na talíř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8827
13.9.25 17:57

Chápu, ale tady prostě měl zasáhnout ten chlap - jakkoliv. A ne, že si bez problémů sní svoje jídlo a na tebe se zvysoka vys.re.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí