Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že on je buran a zoufalec je jasné. Možná je taky jenom natvrdlý nebo byl tak (ne)vychovaný, kdoví
Ale dospělý člověk má většinou možnost situaci kolem sebe ovlivnit. Když zakladatelka viděla, že pro ni nic nebude, mohla se klidně zvednout a říct: Ráda jsem vás poznala, pokud vám to nevadí, došla bych se také naobědvat. Napíšu Ti pak kde jsem, vyzvedneš mě a hodíme ten nákup ke mně.
Pokud nebydlí babča na samotě, určitě by poblíž nějaké bistro našla.
Nebo bych se nerozpakovala si dojít do auta pro část svého nákupu a se slovy dobrou chuť se sama obsloužit rohlíkem s něčím.
Není nutné trpět hlady nebo setrvávat v situaci, která mi nevyhovuje. ![]()
@stinga „nevím, proč si myslíš, že by jí babička měla vařit oběd?“ Ale já si to nemyslím.
@Luboš P píše: Více
takže tohle jsi myslel jak? a ne babička není povinná hostit zakladatelku, ona ji na oběd ani na nic jiného nepozvala
Spíš by možná tu babu potěšilo kdyby uvařila pro všechny zakladatelka namísto staré paní
@Anonymní píše: Více
Je to trochu sobec, no…
Debužíroval před tebou a ani ho nenapadlo, že ty jsi ještě nejedla..
Jako kdybychom přijeli s přítelem k našim, nevzala bych si např. svíčkovou, a přítele nenechala sedět o hladu, ale zeptala se, jestli taky něco chce ![]()
I když o tobě ví, že ryby nejíš… mělo ho napadnout, že ty přece taky v tuhle dobu jíš, ne?
To, že ses neozvala, je věc jiná, no
@Luboš P píše: Více
tak proč by ji měla hostit? ona ji nepozvala
@smile_xxx babu je hnusné uznávám. Nevím proč by nemohla uvařit a umyt nádobí ona udělat Babice kafe ať sedí a třeba poradí. Možná byla taky unavená a pomoc by se jí hodila.
@Anonymní píše: Více
Hm, de.b.il. Nějakýho lepšího v záloze nemáš? Hledej dál.
@stinga píše: Více
Už jsem to napsal, proč se ptáš pořád dokola?
@Jiřina a píše: Více
a proč by měla? jste se tady všichni při sobotě zbláznili?
zakladatelka zná chlapa 5 dní i s cestami, tady to rčení sedí přesně,
proč by měla u cizí staré paní vařit?
![]()
Tve potreby proste nejsou na prvnim miste. Bolave.
Ale stavis se do teto pozice sama ![]()