Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32298
13.9.25 16:20

@inkakřivák Tak to bylo tak, že mluvil s babičkou kvůli obědu a že tam teda dojde a jestli nevadí, že nejde sám. Babička řekla, že nevadí. Na tom nevidím nic divného. Ale ten zbytek už je divnej celej, nechá jí o hladu koukat, jak se on cpe :mrgreen: a vůbec, zadluženej chlap bydlící u babičky, to fakt chceš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8802
13.9.25 16:26
@Plmo píše: Více

SUPER sex! To je podstatné zdůraznit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
13.9.25 16:36

To je trapná situace na obě strany. Vím, že po bitvě je každý generál, ale vidím to takhle. Babička byla zaskočená, protože ti neměla co nabídnout. Ovšem měla ti to bez vytáček říct, že s tím nepočítala a nabídnout aspoň kafe, čaj a sušenky. To má snad doma každý. A ty jsi mohla, když jsi viděla, že chystá oběd jen pro přítele, zavčasu říct něco ve smyslu - se mnou si nedělejte starosti, já se naobědvám doma. No, přítel se taky zachoval.jako buran, když tě tam nechal sedět o vodě a koukat na to jak se láduje. Taky mohl říct babce, že si to nechá na večer a vzít tě na oběd nebo se s tebou aspoň symbolicky rozdělit. Není on tak trochu sobeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.9.25 16:42

@Buba mara „Babička byla zaskočená, protože ti neměla co nabídnout.“ Ale vždyť byla informovaná předem a vnukovi měla říci: dobře tak přijďte, ale počítej s tím, že budeš mít menší porci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8802
13.9.25 16:45
@Luboš P píše: Více

Tak zase, chlapa to mělo napadnout taky ne? :lol: Já nevím, fakt mi přijde absurdní jíst oběd, když vedle mě sedí partner/ka jen s vodou v ruce a vím, že taky nejedl/a a musí mít hlad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
13.9.25 16:49

Ja byt psmdesatiletou babickou, tak bych taky byla nepsolecenska a zaskocena..v osmdesati nebudu zvedava na nenadale navstevy cizich lidi. Mylsim ze to je duvod proč zakladatelka vlastne rika, ze babi je nafucena.

Prostě ten chlap ma EQ tykve.

• Citovat
  • Upravit
2902
13.9.25 16:50

No, ono když máš dva kousky ryby a brambor uvařeno tak akorát pro dva, tak zase není Ježíš Kristus, aby z jedné ryby podělila zástupy, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
13.9.25 16:54

Já bych teda sama ani takhle narychlo k nikomu na “oběd” nechodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
13.9.25 17:01

Tak tohle je teda třaskavá diskuse :mrgreen: :mrgreen:.
Mně je teda trapně za všechny tři, a vůbec nevím, komu fandit nebo komu nadávat, vnímám to jako jedno velké nedorozumění.
Není dostatek vstupních informací o babičce; není známý důvod, proč nebyla nadšená z návštěvy, můžou tam být desítky důvodů.
Chlápek je odrostlé dítě, ale ne muž.
A zakladatelka je taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale tím, že nevíme, jak to bylo s babičkou a vůbec, celková situace po příchodu..tak raději zakladatelku nehodnotím…ale umím si velmi dobře představit jednu z mnoha možností:
Babička ( hrdě) :" tak dneska máme lososa.." ( pěkně drahého lososa)
Zakladatelka špitne: " ryby nejím.." ( babičku málem raní mrtvice..)
Chlápek ( zachraňuje situaci u babičky) : " a to já si dám rád, babi."
Chlápek ( zachraňuje situaci u zakladatelky):" a dáš si aspoň čaj, vodu…"
Zakladatelka špitne:" vodu" a sklopí skromně oči…trapárna na entú…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.9.25 17:10

@jasperka2 Tedy podle tebe : babička nabídla zakladatelce lososa a ona odmítla a teď si stěžuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
13.9.25 17:20

Ano, jedna z možností. I když možná to zakladatelka někde jasně napsala, že jí nikdo rybu nenabídl, mohla jsem to přehlédnout. Ale někde na začátku psala, že jí oběd nabízeli, a řekla že ryby nejí. A pak si ovšem stěžovala, že jí mohli nabídnout aspoň brambory. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 17:23
@jasperka2 píše: Více

Babička mi nenabídla nic, on vodu nebo čaj, zbytek znáte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 17:24
@andrasteia píše: Více

Když odbočíme od tématu, kdyz ji o me rikal, zajímalo ji hlavně zda jsem stihla :lol: ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 17:25
@ivašot. píše: Více

Nešli jsme ba oběd, nebo aspoň ja ne, ale pomoct s nákupem a takto to dopadlo..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 17:26
@Buba mara píše: Více

Ma kuchyn a za za rohem jidelnu, nevidela jsem co tam dělají…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky