Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1088
13.9.25 13:19

A on te k te babicce pozval, nebo jen rekl, ze se jde najist a tys to pochopila, ze jsi zvana taky? Taky bych ji ale neco donesla, zvlast pokud bych ji videla poprve, na navstevy vzdycky neco nosim. Tim konci tvoje cast co jsi mohla udelat, ale „pritele“ nekomentuju, to je fakt sila. Ze mu nebylo trapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 13:19

@stinga proč mi připadá že jsi zaujatá na ženské a stojíš celkem vždy na straně chlapů? Proč se do ní navážís? Máš vážně problém představit si v hlavě celou tu situaci co tady dost podrobne popsala? Nebyla ty jsi vychovaná mužem který tě možná trochu zmanipuloval a poštval všechny ženské které měl proti tobě? Vnucované názory bez toho aniž bys ty sama se mohla o té realitě přesvědčit, jsou dost nebezpečné.. i člověk který je ti velmi blízký s tebou může manipulovat, není to stále záruka mimořádne lásky.. mnoho rodičů je sobeckých a na děti často neberou ohled.
Co by měla babičce ona nosit? Ona je žena..nosí chlapi.
Pocity jsou dost podstatne. Jestliže na návštěvě měla velmi špatný pocit, je to důkazem toho že se opravdu k ní nechovali nejlépe ne li hrozně.. pocity jsou kompasem kde na vše nalezneme vždy odpověď. Jestli je pocit v rozporu s tím jak se chováme, děláme prostě něco špatně

Příspěvek upraven 13.09.25 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
13.9.25 13:20
@Livi92 píše: Více

ale na vině je chlap, ne babička, myslím, že ta to vůbec nemyslela jako nějaké ponížení, spíš je jí zakladatelka úplně volná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
13.9.25 13:21
@Alice band píše: Více
:roll: 8o :roll: 8o?
jako proč se do ní navážím? protože si myslí, že zadlužený chlap je nějaké terno, proto,
a z čeho jsi pochopila, že jsem na straně chlapů?
vždyť tu píšu pravý opak, že TOHLE není správný muž? :roll: :roll: :roll:
a ne i ženy nosí babičkám aspoň bl.bou bonbošku, která byla zrovna ve slevě, vždyť byli na nákupu

Příspěvek upraven 13.09.25 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8802
13.9.25 13:23
@stinga píše: Více

No já si spíš o říkám, že to jak by s ní šel hned do vztahu je mj i proto, že by se mohl k zakl. nastěhovat a nemusel tak bydlet u babičky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
13.9.25 13:23
@Anonymní píše: Více

Chápu, to si pak člověk netroufá. Důležité je řešit tyhle věci hned a pokud možno v klidu, když to v sobě dlouho dusíš, tak to spíš vyústí v nepřiměřenou (hysterickou) reakci. Já bych na tu situaci zavedla řeč a podle jeho reakce bych viděla, co dál. Bude si sypat popel na hlavu, dostane šanci. Bude to zlehčovat ve smyslu „ty naděláš, však sis pak doma dala salát“, tak by to pro mě byla konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8802
13.9.25 13:24

Moment, když jdeš k někomu na návštěvu, tak jako žena nemáš nic nosit, to musí jen chlap? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
13.9.25 13:25
@izabe píše: Více

no, také dobrá možnost :palec: :palec:
příště bude lososa kupovat a vařit ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9294
13.9.25 13:27

To je, jak myšlení naší náctileté dcery. On je super, protože pro ni jezdí a vyzvedává ji, odváží. Tímhle pozlátkem se nechala okouzlit. A nic jiného vidět nechce. Ale ona má na tu naivitu v jejím věku nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
13.9.25 13:27
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Vubec bych mu šanci nedávala. Ukazuje to, jakou roli mají ženy v jejich rodině. Posluhovat a jejich potřeby na druhém místě. Vždyť je to rozcapenej panáček - jak to asi bude vypadat, když budou bydlet spolu.
Zadluzenej, bydlí u babičky, to je strašně blby start. V takovém věku jsem měla už dvě nemovitosti, jasny, ne každému se poštěstí, ale minimálně bych chtěla začínat od nuly, ne z minusu.

Zakladatelko, máš pocit, ze se kvůli dluhům snaží šetřit a postavit se na vlastní nohy, krom toho, ze chodi fo prace jako každý jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 13:30

@izabe proč by měla žena něco nosit? Tohle jsem nikdy neslyšela.. tento argument mi přijde vyloženě a cíleně útočný proti autorce. Když jsou lidé zaujati vidí druhému pohlaví nebo čemukoli jinému, podle mě by vůbec neměli rádit protože jsou pak neobjektivními rádci a s autorkou to nemohou myslet ani dobře..proč člověku říkat že on něco zmastil když většina to cítí jinak? Přetvářet morální svět je humus a vypovídá mnohé o lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5172
13.9.25 13:31

Je to trapne, jak nejake dite, ktere ceka na kamarada az se naji, aby mohli spolu na hriste. Pochybeni je na jeho strane, nemel te tam brat, kdyz vedel ze jidlo bude jen pro ne dva.
Ale babicka ti taky mohla ze slusnosti nabidnout aspon oblozeny chleb, kdyz uz vnuk je buran. Asi to maji v rodine. Klidne se mohl rozdelit o svoji porci lososa, a porci brambor navic by snad taky meli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 13:34

@stinga já to zase vnímám docela naopak. Dnes je zadlužena většina národa. Normální lidi zadlužení jsou alespoň je to známka nezkorumpovanosti, objektivity, poctivosti a pravdy.. kdo zadlužen není, evidentně pracuje úplně na jiné pozici než té slušné a lidské..
Pro mě osobně je lepší chlap s dluhy který má srdce na správném místě než bohatý sebestředný manipulator který sice není zadlužený ale život s ním po finanční stránce by byl daleko horší než s tím prvním typem může. Takoví jsou totiž ku. evsky lakomi, podvodníci, lháři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
13.9.25 13:35

Ty chodíš na návštěvu s prázdnýma rukama?
Buranské. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
13.9.25 13:37

No naštěstí si nemusíš vybírat jen z těchto dvou typů. Co je to za argument, porovnat dotyčného s jiným uplným extrémem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí