Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
13.9.25 12:36
@e-Surfařka píše: Více

Tak aspoň mel ji nabídnout brambory. Sorry ale normalni chlap by v jeji pritomnosti nejedl, kdyz vi ze přítelkyně ma hlad a neměla obed

• Citovat
  • Upravit
1599
13.9.25 12:36

A on ví, že nejiš ryby a že bude ryba?
Určitě bych to s tebou komunikovala aspoň tak: prosimtě babička udělala rybu, vím že ji nejiš ale ona by byla naštvaná že já ji nesním…tak jak to uděláme? Já si to sním a pak se sejdeme? Nebo ti dám něco jiného?

Takhle by to bylo okNa společný oběd možná nechtěl protože nemá peníze?

Tys mu rovnou měla říct, že máš hlad. Já bych klidně odešla i během toho oběda, že si jdu něco teda koupit a sejdeme se, obzvláště když babka byla nepříjemná. To jako budeš celý vztah tajit, že máš hlad? Když něco chci musím se ozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 12:37

Teď ještě zpětné čtu, asi jsem přehlédla,,že dostala jen čistou vodu :mrgreen: mohu se zeptat, autorko, ta voda ti přistála na stole automaticky anebo se tě aspoň zeptala jestli mas žízeň a co si dáš k pití?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 12:40

@Cizinka 999 to by babička zřejmě okamžitě vykázala a bůhví co dále. Myslím že by si tohle ani ve snu nedovolil. Mě už stači ten popis babičky a celé situace a já osobně mám jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
13.9.25 12:41
@Alice band píše: Více

No a chce takoveho „chudacka“?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 12:45
@lucad77 píše: Více

Nejsem, randime spolu. Prave z tohohle důvodu. Nezenu se do vztahu jen tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 12:48
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ano, chápu, bohužel mam zkusenosti, ze kdyz jsem neci řekla, byla jsem za histerku, víš. V minulosti. A to necha šrámy. Jo, ale zvládla bych i kousek ryby, dal mi ochutnat, rikam jo dobrý, tak aspoň kousek a kousek brambor. Nevím, asi jsem divná.

• Citovat
  • Upravit
8787
13.9.25 12:49

Celou diskuzi jsem nečetla, ale za mě jsem fakt v šoku - tam je tolik red flags, že se ti opravdu divím, že o nějakém vztahu s nim uvažuješ :roll: a babička je v tomhle bych řekla nevinně - byla jsi nezvaná návštěva, kdo ví kolikátá v pořadí jsi tam už byla, nediv se, že si z tebe nesedla na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 12:49
@Anonymní píše: Více

Všimej si detailů a pozoruj, buď ve střehu. Já ti moc děkuji za toto téma protože jsi mi i ty otevřela ještě víc oči a můj chlap před dvaceti lety na mě jel taky pěkné Story, v mnoha ohledech velmi podobné, dnes už mi vše do sebe zapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 12:51
@Cizinka 999 píše: Více

Ja upřímně taky, ale tam byla taková atmosféra jak na pohřbu, a ja úplně z toho mimo, ze asi jsem nevěděla, co říct. Asi zkouška jak se schválně zachova.

• Citovat
  • Upravit
3183
13.9.25 12:52

Líná huba, holé neštěstí… ;) Já bych si rýpla nebo to řekla narovinu, to už nikdo neumí normálně KOMUNIKOVAT a kvůli všemu jen zakládat diskuse a radit se s cizími lidmi?? :roll:
Proč ses ho nezeptala hned, jaký je důvod tě tahat k babičce na jídlo, když pro tebe nebylo? Pokud si s babičkou předem volal, asi už věděla, že nemá porci navíc. Ale v této situaci bych neočerňovala babičku, nýbrž jeho, toto si měl dopředu ošéfovat ON :zed: Za mě varovný prst…, ale šanci bych nejspíš ještě dala a vidělo by se…

Příspěvek upraven 13.09.25 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 12:52

Věděl, ze nejím ryby, téměř uz o začátku to vi. Ale zvládla bych to, alespoň kousek jsem čekala brambor, no.

• Citovat
  • Upravit
5130
13.9.25 12:53

Pak by padla otázka, zda to věděl (takto bychom mohli diskusi stále rozvíjet), když by nevěděl, tak potom bychom mohli řešit zakladatelku, zda to měla odmítnout, nebo se přemoci a sníst to, atd. atd. A když by to věděl, tak je několik dalších možností atd, atd. Dopadlo to jak to dopadlo a podle mne se přítel zachoval špatně, já bych řešil jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 12:54
@FraDeu píše: Více

Jezdi pracovat do zahraničí, prave skrz vetsi výdělek aby měl dříve splaceno.

• Citovat
  • Upravit
674
13.9.25 12:55
@Anonymní píše: Více

Co jsi přinesla babičce na návštěvu ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie