Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
13.9.25 14:44

@stinga až se k tobě bude jednou tvůj vlastní chlap, možná už manžel chovat podobne nebo ještě hůř, připomen si potom jaké názory jsi zastávala a jak jsi stala na straně chlapů a pak si jen řekni „na co já si vlastně stěžuju když jsem tohle vždy podporovala“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80450
13.9.25 14:46

Seznámili jste se před měsícem, jezdí na 4-6 týdnu ven, to jste se viděli jednou? A hned sex a oběd u babičky? Tak dobře ti tak. Nelze do postele s chlapem, kterýho neznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
13.9.25 14:46

Zadluzeny babanek, to chces! :mrgreen: Zakladatelko, prosim te kopni ho do riti. Babicka dala jasne najevo, ze na nejakou novou slecnu neni zvedava. Nezdvorile, buranske, ale skutecne nevime, kolik uz takovych navstev slecen ma za sebou. Ten tvuj typek se ovsem predvedl jak totalni osel, namisto, co by zajasal, kdyz jsi lososa ochutnala a ze dobry, ze ti muze odendat na talirek, aby ses najedla taky, tak te necha hladovou sedet o vode, debuziruje pred tebou a neprijde mu na tom nic divneho. Ve svem veku fakt nepotrebujes atrapu na chlapa, co bys mu musela vysvetlovat, co je na tehle situaci blbe. Bud te ma u zadku, nebo je to balvan s EQ tykve. Nejake odvozy a sladkosti z ciziny ti fakt nestoji za to. :kytka:
Edit: chyba :oops:

Příspěvek upraven 13.09.25 v 15:10

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
13.9.25 14:51
@inkakřivák píše: Více

Ja jsem to teda pochopila tak, ze jezdi do zahranici co 4-6 tydnu, ne na 4-6 tydnu. I kdyz to taky moc nevychazi s tim, ze se seznamili v pulce srpna. :think:

• Citovat
  • Upravit
15436
13.9.25 14:52
@inkakřivák píše: Více

Taky mě to hned zarazilo a dočítám diskuzi, jestli se někdo zeptá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
13.9.25 14:53
@Silverine247 píše: Více

Píše, že teď je týden doma a nakupovali na zítřejší odjezd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
13.9.25 14:57
@ivašot. píše: Více

Ty z toho dokazet vydedukovat, kolikrat se videli v realu? Ja jsem teda dneska asi nejaka pomalejsi, ale prijde mi, ze asi jen parkrat. Z cehoz samozrejme zakladatelku neodsuzuju, ze uz probehl sex, ale na to tahat ji k babicce bylo asi fakt brzo…

• Citovat
  • Upravit
32298
13.9.25 15:00

@izabe Taky to může být tak, že proto, že je zadlužený, nakvartýroval se k babičce, ta ho tam nechá bydlet, ještě mu vaří a fakt není zvědavá na to, aby hostila ještě jeho návštěvy. Každopádně takové chování od chlapa by mi stačilo, abych věděla, co dál…to je buran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
13.9.25 16:05
@Silverine247 píše: Více

No právě, viděli se párkrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8802
13.9.25 16:13
@Monchichik píše: Více

Tak tak, je tam těch red flags fakt moc - tam ani nějaký skvělý sex nebo pozornost nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80450
13.9.25 16:14

Ať tak nebo tak, je to nějaký zoufalec, má dluhy, kdovíkde a kdovijake žije. A zakladatelka po něm skočila a už po měsíci s ním jde k babce? Ta musí být zoufalá jako on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
13.9.25 16:16

Neprijde mi dustojne randit a takovy buranem.

Pokud to teda jen milenec, ktery je extra třída v sexu, pokazde se udelas a nemas v plánu se a nim sestehovavat a ukazovat ho rodine a pratelum.

• Citovat
  • Upravit
5130
13.9.25 16:18
@ivašot. píše: Více

Za týden se mohli vidět i 7×. Jinak i kdyby se viděli jen párkrát, tak najíst se před hladovou partnerkou zůstane buranstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
13.9.25 16:19
@Luboš P píše: Více

A já někde píšu, že není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10786
13.9.25 16:20