Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No ses. Jelikož se neumíš vymáčknout a chlap ti neumí číst myšlenky.
@Alice band zeptal se me, zda čaj ci vodu, vybrala jsem si vodu. A pak poslouchala, ze losos je super a jak je dobré a ja koukala.
Chtěla jsi názor, dostala jsi ho. Může ti třeba zlomit čelist a taky nehraje roli, jestli ti jinak je s ním hezky, vozí sladkosti a otvírá dveře - je schopen udělat něco, z čeho ti je vnitřně špatně, je to prostě celý špatně. A pokud ty přesto nevíš, co máš dělat, tak hodně štěstí do budoucna.
@Alice band píše: Více
Dekuji ti, ano budu a mam, prave z tohohle důvodu. Je jsem rada, ze jsem mohla pomoct, dneska je fakt těžký najít dobrého muže.
Reálně si nedovedu představit, že by k nám domů přišla návštěva, i když nečekaná, a my se k ní zachovali takhle. Pokud tě tam babička nechtěla, tak to měla říct. A pokud přítel věděl, že s tebou na jídlo nepočítá, tak tě tam neměl tahat, nebo jste mohli cestou koupit něco v restauraci s sebou. Ale nechat tě tam sedět o vodě, abys koukala, jak se nacpává. No burani…
Ještě se spolu před tebou cos mu tam mezitím hleděla do huby bavili jak je ten losos dobrý???
tvl tak to je provokace jako svi. e😆 no, je dobře každopádně že se ti otevírají oči ale tohle mě teda dostalo ještě o chlup víc ![]()
tak za prvé bych se nesetkávala s mužem, který má dluhy,
toto máš zapotřebí? jó, dobrý sex, tak aha
@Livi92 píše: Více
jak mohl něco koupit, když má dluhy,
on nemá na to kupovat něco holkám, se kterými má šuk
proč burani? třeba je tam taková nějaká holka každý měsíc jiná, tak co má babička skákat kolem každé, s kterou se její zadlužený vnuk potká?
Je to celý blbě. Tohle se nedělá. Ale jsou takový burani na světě, že jim to nepřijde.
a co jsi babičce na uvítanou donesla ty? už tu na to jsou dotazy a neodpovídáš na to
@stinga píše: Více
Babička nemusí, ale chlap je buran. Pěkně se nabastit a ona ho pozoruje
.
Ja Prave taky ne, sla jsem mu pomoct s nákupem a počítala, ze hned pojedeme, no skončilo to takle. Jinak bych tam vůbec nešla.
@stinga píše: Více
Tak mohla si to jídlo koupit ona. Pořád bych to spíš pochopila, než aby se sám nacpával a ona koukala. Ostatně sama píše, že potom jeli večer do Mekáče. A jak jsem psala, pokud jí tam nechtěla, tak to měla říct. Pokud má nějaké problémy s vnukem a jeho známostmi, tak to má řešit s ním a ne takhle buransky ponížit cizí slečnu, která za to nemůže.