Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24843
13.9.25 12:06

Proč s ním jsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
13.9.25 12:07

Připojuji se k @Bytsamsebou, měl se rozdělit (babku neřeším), ale možná bude větší problém, než jeho buranství, jeho dluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9284
13.9.25 12:08

Máš tohle opravdu zapotřebí? Maximálně bych mu řekla, že můžeme být kamarádi. Tím bych uzavřela tuhle absolutně zbytečnou kapitolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.25 12:14

@Ahep klidně bych věřila tomu že k ní na ten oběd musí chodit i z povinnosti aby se babička nezlobila nebo nenaštvala.
Pravdou je že ji ta ženska nepřivítala vůbec přívětivě a neudělala vůbec nic proto aby se ona u ní cítila alespoň trošku dobře když už tedy ji aspon ze slušnosti jídlo žádne nenabídla.. mohla s ní promluvit aspoň pár vět a ne že bude celou dobu opovržlivě koukat a pak beze slova odejít do vedlejší místnosti..tady se nejedná přímo ani tak o to že ji nenabídla oběd ale spíš o to že ji touto první návštěvou dala jasné najevo kdo je tady „královnou“ a nejdřív autorku pozvat dobrovolně a souhlasit s tím a takto se cíleně zachovat aby ji emočně rozhodila…myslím že tímto přístupem jasne řekla dost paradoxně i když neřekla jediné slovo.
Její přítel se může v budoucnu chovat velmi podobně k autorce
To že ji nenabídl ani on sám od sebe aspoň z té slušnosti nebo se jí ani nezeptal zda má taky hlad apod svědčí o tom že má respekt z babičky anebo jej k tomu aby byl k ženě galantní v dětství nikdo nevedl takže ho vůbec ani nenapadlo nabídnout ji což už fskt svědčí o mnohem. Mě by tato blbost na chlapovi totálně odradila. Bude to lakomec jak Brno

Příspěvek upraven 13.09.25 v 12:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
13.9.25 12:16

Mohl ti nabídnout půlku své porce, aspoň brambory, když ryby nejíš. Nebo chleba, rohlík. No bude hodně natvrdlý.
Na druhou stranu jsi mu měla říct, co tě sejří, nejpozději když se tě ptal, jsi k tomu měla výbornou příležitost. Nauč se nedusit to v sobě, jinak budeš narážet v každém vztahu. Chlapi fungují jinak, rozumí jen tomu, co jim natvrdo řekneš, náznaky nefungují. Řekni mu to při nejbližší příležitosti nebo napiš a uvidíš, co on na to. Chlap s dluhy teda není žádné terno, ale snad se už poučil. Jak dlouho ještě musí splácet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7704
13.9.25 12:22

Tak ryby nejíš, mohl se tedy najíst a pak Tě pozvat na něco dobrého do restaurace.
Ale zadluženej chlap, to je to, co chceš, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
13.9.25 12:27

Četla jsem si zakladatelko tvůj příspěvek. Ten chlap je trapný a lakomý zároveň, styděla bych se za něho…Sociální inteligence je u něj evidentně na nule 8o
Kdybych měla brambory a lososa a měla přítele nebo kohokoliv, prostě bych si dala jen půlku a druhou půlku nabídla dotyčnému člověku, ať by to byl kdokoliv. Nesnáším lakomce a burany :oops: :roll: Ty jsi ještě mladá a takových buranů potkáš ještě asi více…Mně už je 40 a potkala jsem jich za život hodně. A musím ti říct, že už bych si to líbit nenechala, úplně by se mi zhnusil bylo by to naposledy, co by mě viděl :jazyk:
Chápu, že sbíráš zkušenosti…Ale co na něm vidíš, když má dluhy a bydlí u babičky? A navíc je lakomec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
13.9.25 12:28
@Anonymní píše: Více

Tak ja se hodně divím, ze jsi nic neřekla. Aspoň se vybavil hned ze začátku.

• Citovat
  • Upravit
241

@AjaF nemusí mít dluhy, může ji takto jen zkoušet. Tímto si ověři to zda je empaticka a citlivá anebo zda je na peníze..a pokud zjistí že je to citlivá duše, tak s ní bude a jestli že ne, předěla si ji k obrazu svému. Tohle jsem přesně zažila i já a začínám čím dál víc chápat to taktické a účelové chování těchto chlapů. Bude to narcisticky manipulator a měla bys vzít raději nohy na ramena a utíkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
@tgg91 píše: Více

No ale on se k tomu měl postavit jinak, buď oběd rozdělit nebo nejist a najíst se někde spolu

• Citovat
  • Upravit
2923
13.9.25 12:30

Tak informace, že nejíš ryby, si myslim měla padnout hned v úvodnim příspěvku. Protože normální řešení vaší situace, kdy doma byla jedna porce a vy se zastavili „na oběd“ by bylo to, že se o porci rozdělíte. Což trochu padá, když nejíš ryby. Jasně, mohli jste se jít najíst spolu, ale třeba má urážlivou babču, co by mu ještě za týden vpálila, že mu vařila oběd a on ho jedl druhý den studený. Jasně, určitě mohli oba situaci vyřešit líp, ale tim, že nejíš ryby, bylo nejlogičtější řešení odbouchlý. Takže to tu drobnost fakt chtělo zmínit. Z původního příspěvku to znělo, že on se vedle tebe cpal lososem a ty vedle něj hladová, div ti netekly sliny a nekručelo v břiše, jak by sis od něj vzala a na x-tý stránce napíšeš, že nejíš ryby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
13.9.25 12:32
@Cizinka 999 píše: Více

A kdyby si tu porci losasa rozdělil napůl s holkou, co nejí ryby, nepsaly byste tu teď třeba, jakej je to ignorant a idi.ot ;)?

Příspěvek upraven 13.09.25 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
13.9.25 12:33
@Da12 píše: Více

Tak záleží proc si ten dluh udělal a snaží se, pracuje a splácí. Tohle se muze stát hodne lidem v mládí, kdyz jsou ještě trošku natvrdly a nemají třeba dobry vzor v rodine

• Citovat
  • Upravit
9284
13.9.25 12:34

Tady jde o to, že tenhle kořen je sobec, neandrtálec a primitiv. Mohl ji dát půlku brambor a na pánvici udělat rychle volské vajíčko. Zeptat se, mít zájem. Od takového hlupáka daleko pryč a neotáčet se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
13.9.25 12:35
@Cizinka 999 píše: Více

Mohl to sníst, aby babku neurazil a jít se zakladatelkou ven a vzít ji na jídlo, ikdyby to mělo být rychlé občerstvení.
Ale proč být s chlapem, co má dluhy, exekutora za zadkem, utíká do zahraničí, takže dluhy dle mě neřeší?
Toto pošli pryč, s takovým zakládat rodinu… uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí