Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
13.9.25 19:06
@stinga píše: Více

Muze byt, ale i z toho bych si opet udelala nelichotivý obrazek o tom chlapovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8827
13.9.25 19:07
@Lissima píše: Více

Já taky doufám, že babči fakt nenosí z cest jen ty sladkosti :lol: takhle paf ze sladkostí jsou hlavně děti, vč zakladatelky, ale že by ji pozval na nějaké normální jídlo, to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.9.25 19:09

@Lissima vystihla si to presne, souhlasim s každým písmenkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
13.9.25 19:14
@izabe píše: Více

Babče vozí z cest asi leda špinavé prádlo. Tvl já bych se fackovala. 32 let a doma servis jako školák. Pozval někdy babičku na večeři aspoň na její narozeniny? Ne, je zadlužený vlastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
13.9.25 19:16
@Mar__tanka1983 píše: Více

já také, jeho babičku bych vůbec neřešila, to je úplně irelevantní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3296
13.9.25 19:16
@Rosebery píše: Více

vystihla jsi to přesně, jak to vnímám já. Zakladatelka sama pořád píše, že něco čekala, chtěla, ale vlastně neví co, něco jí nabídli, něco odmítla, stejně by polovinu jídla (rybu) nejedla, i kdyby situace vyplynula jinak.. Já na jejím místě (doufám, že se mi nikdy nic tak trapně nepříjemného nestane..) bych se prostě domluvila! Sdělila bych aspoň příteli své fyzické i duševní potřeby (mám hlad, nechci sedět s tebou u babi a čekat atd) a stačí se normálně lidsky domluvit! Nevyplácí se mlčet a doufat, že druhý pochopí, když je vlastně všechno špatně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3296
13.9.25 19:17

On i zakladatelka, která neumí otevřít pusu a slušně se domluvit, aby jí v tom bylo dobře. Čeká jako ovce, jak se situace vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
13.9.25 19:23
@Luboš P píše: Více

tak proč by ji měla babička hostit? známou jejího zadluženého vnoučka, kterážto známost trvá dlouhý necelý měsíc? a z toho měsíce je zadlužený vnouček 4-6 týdnů v cizině?
mně z toho vyplývá, že se stýkají týden na šuk, nevím proč by babička měla vyvařovat obědy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 19:23

@Lissima pere si sám, vozí ji k lekaři atd, co potřebuje, to zas jako že by byl taková tupan asi né, ale toto mě dostalo, říkal mi, že si semnou babička určitě bude chtít povídat, říkám to nevadí, ráda pokecám, přišla jsem, pozdrav.. pak řešili ečka v jídle, brambory odkud má a pak ona zalezla do obyváku a on šel baštit, já stále seděla celou dobu u stolu a čekala co nastane, pak on jedl, já na něj koukala, a ano mohlo být kolem pul třetí odpoledne, zdržel nás ten nakup. Dal mi ochutnat jednu vidličku, já řekla, že je to dobré, že se to dá a dál nic jedl, a jak je to výborný, komentoval lososa a jidlo bylo fuč. Pak cosi pověděl nacož já mu odpověděla, že bych se teda taky ráda najedla, a on jo ty si vlastně taky nejedla, že jasný. no… byla jsem otevřená opravdu všemu, jen tohle jsem nečekala..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.25 19:25

mě nejde o ni, spíše o jeho chování, ona mě jen překvapila tím, že byla jinačí, než mi bylo popsáno, jinak okey, respektovala jsem jí, ale od něj mě to bolelo, nikdy jsem toto nezažila

• Citovat
  • Upravit
78489
13.9.25 19:25
@Mar__tanka1983 píše: Více

tak možná babička chtěla ukázat otevřené nepřátelství, není zvědavá krmit zástupy holek, s kterými vnouček souloží v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3296
13.9.25 19:26

A proč by on měl předstírat více skutečného zájmu o holku, se kterou se viděl párkrát a možná s ní párkrát spal. Nikdo nikomu nic nedluží ani není ničím povinný, i když si to zakladatelka namlouvá. Svědčí to o jeho zájmu o ni i o její sebehodnotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 19:27
@teroonka píše: Více

nikdo mi nic nenabídl, jen on vodu a čaj. Já byla vedle, má kuchyn a jidelnu, já byla v jidelně, on si nachystal vedle jídlo a pak přišel sedl a jedl, to jsem mu měla říct, vstan od toho a jdeme?

• Citovat
  • Upravit
3296
@Anonymní píše: Více

Asi tě tolik nežere, jinak bys mu nebyla fuk. Sladkosti z ciziny o ničem nevypovídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
@Rosebery píše: Více

jaká partnerka pořád? vždyť se seznámili před necelým měsícem, a z toho on ještě byl v cizině, kde pracuje,
nejsou to snoubenci 10 let chvíli před svatbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria