Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.9.25 22:21

Tak zakladatelka píše, že bylo kolem půl třetí…to pro mě už je doba na svačinu a ne na oběd. Babička možná nevěděla, že ona není po obědě. Ale on to věděl, takže on je s prominutím de.bil! Jasně, babička se mohla taky zeptat, jestli nemá hlad, něco malého na zub vyštrachat (sušenky ale fakt každý doma jen tak nemá). Chleba nebo rohlik namazat, když ryby nejí. Otázka je, nakolik on může či nemůže hospodařit v babiččině kuchyni, když tam bydlí/nebydlí. Ale prostě měl to jídlo nějak domluvit.

Na vztah to nezní moc perspektivně…buran, dluhy (pokud je nesplatí do půlroku/roku, to bych možná na něj počkala), většinu času v zahraničí…za mě bych musela být hodně zoufalá, aby mi to vyvážil super sex…vztah a partnerství potřebují stát na pevnějších základech než sex.

• Citovat
  • Upravit
2341
13.9.25 22:26
@Anonymní píše: Více

Toto by som nedala… Asi by som ho odpísala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
13.9.25 22:40

@Jiřina a „uvařila jsem doma kachnu a knedlíky“ vařená kachna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
13.9.25 23:20

@Jiřina a obavam se, ze vetsina tchyni se bud urazi, ze predpokladas z nejakeho duvodu, ze nejsou schopne obstarat jidlo. Nebo se v jejich ocich degradujes na posluhu a catering.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33705
13.9.25 23:26
@smile_xxx píše: Více

Přesně tak.
Pozvat návštěvu na oběd a ona by dotáhla kachnu, knedlik a ještě mi pak sklidila kuchyň, to by mě omývali :D takovou pozornost bych ocenila až mnohem později, třeba při nemoci
Navíc, co chudák kluk, který neumí vařit, co by měl přinést kdyby byl pozvaný na oběd? :D stavil by se pro kyblík u KFC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33705
13.9.25 23:29

@Capretta já bych se určitě neurazila, ale byla bych zaskočená. Tohle se totiž nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
14.9.25 00:09

„Babička možná nevěděla, že ona není po obědě“, tak znova (a zase dokola): babička věděla, že vnukova přítelkyně přijde a řešila s ním i oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
14.9.25 06:33
@Jiřina a píše: Více

To jako fakt? Přihasila sis to na seznamovací návštěvu s pekáčem s kachnou, mísou s knedlíkama a kastrolem se zelím? Tam ses nakvartýrovala do kuchyně, ohřáala, naservírovala a poté umyla nádobí a uvařila kafe s bábovkou, kterou jsi rovněž přinesla? :mrgreen:
Nene, tohle ti snad nikdo nemůže uvěřit. Ale jako fór se ti to docela povedlo. Vidím to v barvách:
Mami a tati, tak tohle je Jířa.
Těší nás.
Taky mě těší. Kde tu máte kuchyň? Upekla jsem kachnu, hodila bych ji do trouby, aby se prohřála, ještě bych potřebovala pařák na knedlíky, tady tu bábovku zatím dejte někam stranou, tu jsem upekla ke kafi.
Nevěsta snů. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
14.9.25 06:55
@adresa píše: Více

Moje taky. My máme rádi návštěvy. Máme je běžně. I přespávací. Nic není problém. Ale nemám ráda, když někdo „útočí“ na moji kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 07:12
@Luboš P píše: Více
Řešila oběd, ale nevíme, jestli i pro ni, přece zakladatelka ten jejich hovor moc neposlouchala. Babička se rozhodně nezachovala jako dobrá hostitelka, ale hlavní viník je chlap, protože se měl postarat on. Dokážu si představit, že babička je ve věku, kdy si odpoledne chodí schrupnout a neměla třeba energii na návštěvu…prostě tam máme málo informací, abychom babičku rovnou odepsali. Té bych dala ještě jednu šanci při minimálně týden dopředu ohlášené oficiální návštěvě (ale tady to jídlo pro slečnu zazdil chlap, takže babička je minimální problém).
  • Citovat
  • Upravit
15439
14.9.25 08:02

A není to celé o tom, že jsi mu řekla, že nejíš ryby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
14.9.25 08:03
@Wilík píše: Více

Nádherná pasivní agrese;D bože, jak já nenávidím pasivní agresi ;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8827
14.9.25 08:04
@Vitruviánský muž píše: Více

Tak zase není malé dítě aby ji vozil pořád sladkosti, ne? Ještě když je nejí :roll: ok, rozdá to dětem, které z toho budou nadšené a výsledek je jaký? Zakladatelka dostane “darek”, ze kterého nemá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
14.9.25 08:05

Zadluženej buran, co bydlí u babičky… Jasně že by do vztahu s tebou šel hned, a nejlépe se k tobě nastěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
14.9.25 08:14

@stinga
Ehm..

Víš, že je to klopotkova, že?

Tak jen info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit