Vzal mě k babičce na oběd, on jedl a já na něj koukala o vodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
15.9.25 17:21
@Anonymní píše: Více

takže u babičky bydlí zadarmo a ona ho i živí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.25 17:23
@Monchichik píše: Více

Nn, přispívá, a i na ostatní věci. Úplně zadarmo vse ne.

• Citovat
  • Upravit
78489
15.9.25 17:26

no ale tak zase, to jsi mohla tušit, že zadlužený pán peníze mít nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
15.9.25 17:33

Na to, aby ti treba usmazil vajicka, snad ma.Ale tve potreby nebyly na prvnim miste.
Jak se dostal do tech dluhu z podnikani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
15.9.25 17:43

Kdyby se o ten svuj obed rozdelil, tak by ho to nic nestalo. Oba byste zahnali nejvetsi hlad a pak jste se mohli venku necim dorazit, kludne jen parkem v rohliku nebo trojuhelnikem pizzy. Pro nej ale bylo nejdulezitejsi, aby se najedl on sam. Bud rada, ze se odkopal takhle brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.25 17:50

Upřímně, to taky neni v tomhle veku o co stát. Nezadluzeny a pracující by mel aspon na to vám venku koupit bagetu. A kdyz tenhle nemá, mel by se aspoň rozdělit, ne ze se prostě o tebe nepostara, tak se ve vztahu nechová. Vzhledem k tomu kolik ti je a ze bys asi rada stihla rodinu bych doporučovala zadlužené vyrazovat rovnou s neztracet s nimi čas. My jako mladi taky nic neměli, manželovi bylo 31, ale neměli jsme dluhy, pracovali jsme, takze bylo na skromný nájem v garsonce a základní potřeby, u nikoho jsme nevyzirali a postarali se o sebe. Casem pak už bylo na vic. Dneska po 12 letech se mame i s dítětem velice dobře.

• Citovat
  • Upravit
1415
15.9.25 19:26
@smile_xxx píše: Více

Asi mu na něj dala penízky babička a chtěla účtenku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.9.25 19:28
@stinga píše: Více

hm, tak znovu. reaguji na prispevatelku, ktera psala, ze jako zena prece nebude na navstevu nic nosit. Nereaguji v tomto na zakladatelku. Tolik k poradnemu cteni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
15.9.25 19:33
@jaksemichce píše: Více

jo, jo, už mi to napsali ostatní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
15.9.25 22:49
@Silverine247 píše: Více

Sama jsem psala že mě by to blbé bylo a nabídla bych aspoň pohoštění. Ale je třeba si uvědomit že je to stará paní, místo klidu vaří a možná i pere vnukovi. Může to být na ni moc. Tady je na vině ten přítel. Ne babička která návštěvu nečekala, ta byla ohlášená na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
16.9.25 10:29
@Anna766 píše: Více

Ja s tim souhlasim, ale na miste babicky bych tomu typkovi rekla, at slecnu nevodi, pokud bych na navstevu nebyla zvedava. I kdyz tezko rict, co si po telefonu vlastne rekli, typek ma empatii na urovni nohy od stolu, treba mu rekla, ze to neni vhodne, ale on si rekl, ze to nejak dopadne a slecnu tam stejne privedl. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
16.9.25 10:32
@stinga píše: Více

Ani na to aby vzal pritelkyni na obed? Na co pak takovy chlap randi? Oh wait… 8)

• Citovat
  • Upravit
78489
16.9.25 20:45
@Silverine247 píše: Více

no přece na vynikající sex v autě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
16.9.25 20:48
@Anna766 píše: Více

navíc to ani návštěva jako taková neměla být, slečna pomáhala chlápkovi odnést nahoru nákup, no on asi věděl, že bude obědvat, proto se babičky ptal, jestli nevadí, že holka přijde - ale v podstatě je to opravdu diskuse o ničem, zveličený problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí