Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silverine247 píše: Více
Ano, tak nejak to bylo, cela situace bohužel byla takova zvláštní. Omlouvám se za zmatek, ale byla jsem z toho paf nikdy jsem to nezažila. Každopádně, v sobotu jsme to probrali a tím to haslo, uz si napíšeme.. ač me to moc mrzí, asi je to tak lepší..
@izabe píše: Více
Dal mi ochutnat rybu, ja řekla, ze e to dobrý, a dal nic, jedl a hotovo, měl k tomu brambory.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ano, skočili jsme, uz si ani nepíšeteme, uznal, ze se zachoval špatně ci divně, ikdyz ne to moc mrzí, ale asi bych se jen trapila.. dekuji za podporu
@jaksemichce píše: Více
To se zeptal, az měl snezeno, my šli pryč a vzddl, ze asi neco neni ok, o tomto všem me odešla chuť s ním nekam jit… dal mi na vidlice lososa, ja řekla ze je to dobre a dal nic, seděla jsem, on jedl a ka přemýšlela zda se mi to nezdá. Z druhé straně si to nedovedu představit.
@Anonymní píše: Více
Je to nevychovany vohrablo, neco takoveho dospely chlap nedopusti. Ten muj by mi primarne nabidl celou jeho porci, coz bych samozrejme odmitla a rozdelilo by se to napul. Tenhle je dusevne zamrzlej v malym klukovi. Pobrec si, ale nelituj. Pro tebe je to dobre, ze to skoncilo.
Uznal, ze se choval divne, ale pro jistotu uz ti ani nepise, natoz aby se ti to snazil nejak vynahradit? Bud rada, ze se odkopal tak brzy! ![]()
Fakt to nebyl chlap do života, najde se lepší ![]()
Babička mohla do toho telefonu říct, ale mám porci jen pro tebe, pro ní nic nemám, co bude jíst? V mrazáku taky nic nemám. Kupte někde třeba kuřecí prsa a opeču jí to. Evidentně nezájem babičky i chlápka. Babička nemusí mít ráda nečekané návštěvy, ale má říct, ať ta tvoje holka nechodí a najezte se venku a dáš si to k večeři.
@Kuba25 píše: Více
Nehazej to na babicku, neni to k ni fer. Ona tam neni od toho, aby zachranovala takovehle situace. Tohle byla predevsim jeho starost, byla to jeho navsteva, ne babiccina. On se s ni mel bud rozdelit, nebo, kdyz ona neji ryby, ji mel dat cast brambor a udelat k nim aspon volske oko. A ne se zachovat jako tupec.
@Denisa56 píše: Více
To je sice pravda, ze to byla jeho navsteva, ale soucasne muj dum = moje vizitka. U nas i remeslnik dostane kafe a kolac nebo susenky. Ty bys pritelkyni sveho vnuka nechala sedet o vode, nebylo by ti (i za nej) trapne? Ze se typek projevil jak nymand, o tom zadna, ale i chovani te babicky je taky trochu zvlastni, myslim, ze k tomu mela nejaky duvod. Mohla/ mela rict do telefonu rovnou, ze si navstevu nepreje a vyridit si to s vnukem, nez uvest nekoho, kdo je v tom nevinne, do rozpaku. ![]()
@Silverine247 píše: Více
Ja bych navstevu, i takhle narychlo, aspon trochu pohostila a tu jednu porci rozdelila na dve, aby se aspon trochu najedli oba. Ale nezname pomery v te rodine. Proc on bydli u babicky a ne u rodicu? Treba uz se to babicce zajida, kdovi, jakym zpusobem uz mu opakovane pomahala. Anebo je to typ, ktery se nerad druzi, brala to jako jeho navstevu a nechala na nem, aby se postaral. Vsak je to dospelej chlap, ne? Snad nepotrebuje, aby jeho babicka obskakovala jeho navstevu.
Fakt nelituj. Chlap kterej mysli na to aby se najedl sam a je mu jedno ze mas treba hlad, to fakt nechceš, si to představim pak s dítětem kde je ženská neustále v nevyhodny pozici a kvalita jejího života přímo závisí na ohledech chlapa…brrr. můj manzel me takhle kdysi vzal poprve k jeho babičce, nebydlel u ni, ale prostě dostal nápad ze by byla ráda kdyz se stavime (coz byla) a dal to nepromyslel. Ale taky neměla pohoštění a bylo to kolem oběda. Řekl, ze to co ma si dáme jako předkrm všichni abychom neumreli hladem, vzal me i babicku, a zašli jsme do restaurace. Bylo to uplne v pohodě, příjemné seznámení, oblíbila si mě, nikdo neměl divný pocit. Prostě komunikoval narovinu, jeee babi, my jsme byli nahodou poblíž a ja chtěl zajít, no jo, neni dost jídla a mame hlad, tak si ho pojďme dát.
Děkuji
no ono to asi i záleží na tom, ze peníze nema, no.