Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No, tak to s „přítelem“ ukonči, vždyt se ani neozývá, o vztah nestojí… ![]()
@free333 píše: Více
Na papíře mám napsanou zprávu. Netuším na co čekám asi nervy pracujou ![]()
@Justin Case píše: Více
Chápu že máš svůj názor. Někdo to řeší rychle a někdo si dává zase na čas. Kazdej jsme nejakej, číst to nemusíš. To je taky možnost
Dejte si schůzku s přítelem a rozejděte se. Když spolu nebydlíte, tím lépe.
Stůjte si za svým, že s chlapem, který vás nerespektuje, nebere v potaz názory a nedává vám pozornost, tak nechcete být.
Někdy ženská potřebuje poznat lepšího chlapa, aby přišla na to, že to neklape a že je to totální blb…
@Paní Kudrnatá píše: Více
Děkuju Vám moc. Vždy mi chybí ta odvaha udělat ten krok
Jsou ještě větší zabedněnci, kteří mají volební právo. Podívejte se kolik lidí volí Babiše, SPD, komunisti….. ![]()
Konečně otevřela oči, jen neví, jak z toho ven, místo toho ji tady urážíte.
@Anonymní píše: VíceČím dřív, tím lépe. Dejte si schůzku někde mimo, pokud nebude mít zájem se sejít, tak to ukončete po telefonu.
@Anonymní píše: Více
Mně je jedno co píšeš. Klidně si tady troll do aleluja. Ale vadí mi, že lidé, kteří mají volební právo nepoznají trolla
@JancaS84 píše: Více
Ano vím o něm. Bavíme se s kolegou normálně i o osobních věcech
Vám Babiš hodně leží žaludku:D na to, že teď vyhraje volby a SPD bude stínová vláda docela špatný. Možná by to chtělo na 4 roky do Německa ![]()
Okej chápu, ale nemusíš hned urážet že si vymýšlím. Píšu sem protože nemám s kým to probrat a pokud vím tohle je diskuzní fórum ne urážecí ![]()
A ty normální jsi? Proč máš potřebu tahat politiku do něčeho, kde se holka bojí rozejít s klukem?
Ta nenávist mezi lidmi tímto způsobená je fakt šílená a je to díky lidem jak si ty. Vůbec ale vůbec to sem nepatří. Máš na to speciální diskuzi.
Zpráva je poslána, napsala jsem jí stručně a taky proč a očividně to nechápe
jak jinak