Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozveď se se svým chlapem, když jsi nešťastná. Lepit to milencem je za mě blbost…
No a s milencem si to vyjasni. Chce odejít od rodiny? Pokud ne, tak se s tím smiř, jestli to dokážeš a nebo to taky ukonči, protože se budeš trápit, že není s tebou.
Jen teda nechápu, jak ti denně zvládá psát a být s tebou tak často v kontaktu, aniž by to jeho žena zjistila? ![]()
Mě teda zaujalo, že jste se našli na seznamce, ale máte společné známé… A pak teda, že se vídáte velice často. To vaše protějšky nic nevědí? Jo a asi teda nejspíš budeš za rozvracečku rodiny. Může se stát, že až se to provalí, tak milenec couvne a ty budeš bez manžela i bez milence se špatnou pověstí navrch…
Je mi vždycky zle když čtu takovéhle „trojúhelníky, čtyřúhelníky a bůh ví co ještě“
Ještě když to svádíte na děti, že kvůli nim nemůžete odejít.
Můžete odejít, co by ne. Je takových rozvedených rodin (hlavně kvůli podvádění).. Ale přišla by jste o komfort který se vám dostává teď. Milenec se o vás stejně nepostará a pravděpodobně vás taky opustí a vy budete brečet.
Místo přemýšlení, jak rozbít cizí rodinu se raději zaměřte na tu svoji a zaptacujte na vztahu když nechcete odcházet.
Tak pokud to praskne, tak za tu špatnou budeš tak jako tak. Osobně bych taky nechtěla být důvod rozpadu cizího manželství. U svýho si to člověk nějak omluví, protože ví jistě, že něco tak je. Ale do cizího vztahu nevidí a může jen věřit tomu co mu ten druhý vykládá. A taky je něco jiného mít milence kde je to vzrušení a zamilovanost a nebo mít toho chlapa pak doma. Pokud nechceš rozpad svý rodiny a musíš mít milence, tak si najdi tahového s kterým budeš chodit jen do postele. Protože tohle vypisování a k tomu intimita vede vždycky k nějakýmu poblouznění. Abys pak nelitovala až by fakt přišlo na lámání chleba a manžel chtěl rozvod.
Já bych asi vztah s nevěrníkem mít nechtěla. Jako milenec ok, ale na vztah ne.
Z mé bohaté a letité zkušenosti:
Tohle je naprosto standardní vývoj, žádné zvrtnutí, to se stane 90 % mileneckých párů. Většinou minimálně jeden z nich začne mít pocit, že to je osudové spojení, mimořádný soulad a harmonie a mělo by z toho vzniknout něco víc…
Přijmi jako fakt, že kdybys těch milenců zažila postupně třeba 15, tak u drtivé většiny z nich budeš mít úplně stejné pocity a minimálně u 12 z těch 15 budeš věřit, že to je tvůj osudový muž a jste si souzeni ![]()
Tolik jen pro nadhled na situaci… Není mimořádný, tohle je standard. A proto to lidi dělají, pro ten pocit, ikdyž je to jen iluze… stejný jako s drogama ![]()
@Anonymní píše: Více
Nechci se ho na to ptát a na něco tlačit. Máme oba dva flexibilní pracovní dobu, takže se vídáme i dopoledne, v pracovní době. Třeba i místo oběda a pak taky odpoledne, prostě jak to vyjde. Nic netuší…
@Magical-eyes Že máme společné známe jsme zjistili až později, jak jsme se bavili a taky z Facebooku. Ne, netuší nic ani jeden. To si právě nejsem jistá…jestli kdyby přišlo na věc, tak by odešel nebo to untul a byl s rodinou. Něco jiného by bylo, kdyby řekl, že mě nemiluje a je to jen o sexu…jenže není
Krome uspokojeni svych vlastnich potreb je potreba myslet i na to, co to udela s ostatnimi… s manzelem, s detmi… doporucuju udelat si nejdriv poradek ve vlastnim zivote, teprve pote do nej prizvat nekoho dalsiho.
Lidi, neublizujte…
@SOVIČKA93 Já ale odchod od manžela zvážuju, jinak bych si milence nehledala. Nejsem ten typ, co by ve spokojeném vztahu podváděl. On se vymlouvá právě na děti, ale v zápětí řekne, že by chtěl být se mnou…jen kdyby to šlo
@Pajjjina já jsem to tak měla v plánu, že půjde jen o postel…jenže jsem se zamilovala a on taky
@Anonymní píše: Více
Děkuju za trošku surové reality, ale asi jsem potřebovala slyšet i takový názor, abych se probrala
. Ale nevím, nikdy předtím se mi to právě nestalo…myslím v předchozích vztazích
@Keron nechci nikomu ublížit a on taky ne, šlo nám primárně o sex a nikdo z nich netuší a ani se nedozví
Ahoj, chtěla bych poradit, co dál nebo se zeptat, zda byl někdo v podobné situaci? Mám manžela, jsme spolu 11 let a máme dvě děti školního věku. Již delší dobu uvažuji, že od něj odejdu, ale pořád jsem se k tomu nedokopala…ale neklape to. Pro začátek jsem si začala hledat milence, protože sex taky neklape. Takže jsem si založila profil na seznamce k tomu určené…zájemců bylo hodně, ale začala jsem si psát s jedním z nich, který nebyl úplně na první pohled můj typ, ale rozuměli jsme si už po zprávách. Taky ženatý, taky 2 děti, jedno ve škole a druhé ve školce. Na začátku jsme si řekl, že se budeme vídat jen kvůli sexu, že si nechceme rozbít rodinu. Jenže jsme se do sebe po pár schůzkách, které byly za účelem sexu zamilovali. A začali jsme spolu trávit čas i normálně, ne jen kvůli sexu. Již to trvá 3/4 roku a zamilovaní nepolevuje. Jsme v kontaktu denně, píšeme si, voláme. Vídáme se velice často. Museli jsme teda už řešit pár situací, které nebyly úplně příjemné, ale vždy jsme to vyřešili bez nějakého hádání se nebo tak. Rozumíme si prostě i normálně. A já teď nevím, co dál. U nás je situace trošku jiná, máme to celkově s chlapem na prd, ale u nich spolu vychází dobře, jen mu chybí ten sex…a pár dalších věcí, ale nic strašného. Říkáme si toho dost. Cítím, že bych chtěla víc, ale nechci, aby kvůli mně odešel od rodiny a já byla za tu špatnou. Navíc máme i pár společných známých. Poradíte, co s tím? Díky:)