Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Nemyslím, že je to rozhodující faktor. Jeho motivace pro „bokovku“ může být zcela jiná. City k jedné nebo druhé jsou důležitým, ale nikoliv rozhodujícím faktorem.
Klidně to nemusí být milostný trojúhelník, ale mnohoúhelník ![]()
Hlavně ti milenci jsou tak vypočítaví a nakecají toho tolik, že to není možné.. kolikrát si vás bloknou když o tom ani nevíte a nereagují na zprávy, když nemají „čas“ ![]()
@Lojzísek Já jsem si nemyslela, že by odešel, ani to po něm nechci…ale na druhou stanu bych s nim chtěla být víc, ale vím, že byla na začátku dohoda nějaká…a taky se toho držím
@k22 Já s tím souhlasím…jen si to v hlavě nějak uspořádat a srovnat se s tím.
@Venetia Asi jo…ale asi to tak mám, že když se zamiluju, hned bych s tím chlapem chtěla trávit veškerý čas…ale ono I tohle má něco do sebe.
@Miluška1980 Nechce opustit rodinu, já to po něm taky nechci…ale vadí mu, že má řeči typu jaký by to bylo, kdybychom byli spolu atd. Kdyby šlo o sex, neříkal, že mě miluje…ani by mě tohle nenapadlo. Tak jsme se na začátku domluvili, ale prostě se to nějak vyvinulo.
@Anonymní píše: Více
Tušit nemusí, ale energii, kterou dáváš jinam vnímá, to se vsaď. Pokud mu tedy nejsi úplně lhostejná. Ona ta důvěra ve vztahu, je právě o tom. Určitě nemáš na čele napsáno, mám milence. Jakmile to praskne, důvěra vymizí během vteřin a pokud budete ochotni ji opět získat zpět, potrvá to léta a už se stejně nikdy naplno nevrátí.
Tvůj milenec od rodiny neodejde. Nikdy to neměl ani v plánu a řeči, které vede, jsou pouze o tom, aby stávající stav zanechal po co nejdelší čas.
Zažíváš úplně obyčejný milenecký vztah, není to žádný osud, princ na bílém koni, který tě udělá šťastnou. To ale zjistíš během dalších několika měsíců.
Pokud manžel nic netuší, poradil bych se rychle uklidnit a zapracovat na vztahu s manželem. Pokud o to on nebude stát, rozveď se a dej si život do pořádku. Pak si najdi někoho, s kým ti to bude klapat po všech stránkách.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, takže sex je společný bod, který vás spojil. Zamilovali jste se a není se čemu divit. Dokud se to nedozví vaší partneři, tak je to taková hra. Realita bývá ale trochu jiná. Ta už je bolavější a často končí tím, že tam, kde je větší spokojenost, tam se to nerozpadne.
Pokud s ním manželka začne znovu spát a bude chtít obnovit intimitu, tak nemáš moc šancí.
@Muž 1.2 Můj chlap vážně nic netuší a ani nemá podezření…je to mimoň. A to je právě to, lhostejná mu asi jsem. Navíc jsme oba dost tolerantní, neptáme se, kam jdeš, v kolik přijdeš. Taky si myslím, že kdyby přišlo na věc, neodešel by. Kdybych tak mohla vidět, co bude za rok…
@LukeR1 Moc tomu nedávám, že by to chtěla obnovit a nakopnout…ale jinak jo, souhlasím, protože o ní nemluví a špatně a říkal mi, že jí má rád.