Když se zvrtne milenecký vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.9.25 17:29

@Pajjjina Neříkám, že za to všechno může ona, znám ho 3/4 roku, ale vím, že to není sr*č a že rodinu zabezpečí a dělá pro ně maximum. To, že s ním ona nespí nebo spí málo je fakt. To právě nikdo neví, jestli by nám to vyšlo nebo ne…myslím si, že jeho žena by dělala problémy. A vůbec nevím, jestli by se k tomu on vůbec odhodlal…I vzhledem k tomu, jak to mají s majetkem. Ona ho má tímhle v kapse. Jinak my spolu s manželem spíme, ale málo. Není tam prostě takový to,,chci Tě ". Má menšího ptáka a neumí mi to pořádně udělat. Nechce tak často…já bych mohla ob den. Tohle všechno jsem věděla už dříve, ale asi mi to tak stačilo. No zjistila jsem, že potřebuju víc a nějaký šolichání, co máme spolu mi nestačí. A je to víc věcí…vadí mi, že hraje hodně hry na notebooku nebo na telefonu. Je to pro mě odpudivé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:32
@Anonymní píše: Více

Máš úplnou pravdu a docela mě to štve. Nemá mazat med kolem huby…a říct, nejde to, mám svoji rodinu, spolu nebudeme, ale to taky neřekne. A udržovat si mě tímhle nepotřebuje. Šla jsem s tím do toho, že spolu budeme jen spát a je nejlepší, co jsem kdy měla…bohužel. A že mám s čím porovnávat. To jsem mu taky jednou řekla, že všechno jde, když se chce…ikdyz vím, že by to neměl vůbec jednoduché, hlavně co se týče majetku. Dal peníze někam, co ani není jeho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:34

@k22 Tak někdy je lepší odejít z nefunkčního vztahu, aby děti nemusely poslouchat hádky a neshody rodičů. Já si myslím, že nás to stejně nemine. Je pravda, že spolu pořád nějak slušně vycházíme…nehádáme se moc často a před dětmi skoro vůbec. Určitě není v mém zájmu udělat svoje a i jiné děti nešťastné. To je to jediný, proč si říkám, že by to asi nebylo správný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:35

@kyslík No asi nebyla no…těžko říct, třeba je zamilovaná taky někde jinde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:37
Údržovat si mě nepotřebuje…šlo v první řadě o postel a v ty je nejlepší, co jsem kdy měla…a mám hodně s čím srovnávat. Rozvádět se chci kvůli sobě a kvůli dětem, ale čekám ještě na impulz, co mi řekne, že už ke opravdu na čase
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:38

Nevím…jak jsem psala, nad rozvodem a odchodem uvažuji dlouho…tak rok určitě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:39

@jasperka2 ano, lepší by bylo, kdyby neříkal nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:39

Mrknu, díky

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
14.9.25 17:41

Ale jo, potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:41

@arinecka No právě. Já ale zvažuji, že odejdu. Já jsem právě byla rozhodnutá, že půjde jen o sex, ale zamilovali jsme se. Což jsem měla ještě jeden,,úlet " před ním a tam jsem necítila nic…a bylo to zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:43

@SOVIČKA93 Právě…tady nikdo kromě nás dvou nemá o ničem ani ponětí

• Citovat
  • Upravit
1058
14.9.25 17:44

Vždyť si to udělala…lzes a podvadis…nejdřív si měla odejít a pak si někoho hledat…ale to by si ztratila komfort který máš s manželem viď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 17:45

@Velryba černá Neee, jemu stačí velkej pt*k:))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:46

@Pamaro Nejde o komfort…jde o velkou životní změnu, která mi je vcelku jedno, ale dětem by to trvalo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:47

proc nepokracujete jako do ted a neuzivate si?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky