Když se zvrtne milenecký vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
14.9.25 17:47
@Anonymní píše: Více

Jdeš na to sice dobře, ale chlapi obecně mají o dost nižší šanci někoho na ten „jenom“ sex najít. A když není hloupý, dobře ví, že by měl trošku přiživit i tu dušičku. :)

• Citovat
  • Upravit
673
14.9.25 17:49

Tak můj manžel taky zabezpečí rodinu a máme se díky němu dobře. Ale taky se ke mě často chová jak hvado a já s ním pak taky nechci kolikrát spát, protože to, že zabezpečí rodinu a dělá pro ní dost není všechno. Na to nemusí být chlap srč aby ho ženská měla po čase plný zuby. Stačí když je občas protivný a nebo až moc jistý tím, že tu ženskou má. Proto i píšu, že do toho vztahu dvou lidí nikdo cizí nevidí a dost lidí když líčí svoje manželství, tak hodně zkresleně díky tomu, že úplně nemají dost sebereflexe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 17:52

Protože občas přemýšlím nad tím, že bych s ním chtěla být víc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:53

@Velryba černá Ale u mě věděl už od první schůzky, že ikdyby jen na sex, tak to beru :D. Taková byla už původní dohoda. Opravdu šlo čistě jen o sex. Proto jsme se hledali. Ale tak tohle je bonus k tomu, to neříkám :)

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
14.9.25 17:55

Ale ono se to v čase rádo změní, jak teď vidíš i na sobě. Pokud jste na podobné téma byť je zabrousili, anténky jsou v pohotovosti. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:56

@Pajjjina To máš pravdu…a teď si vybavuje, že měli jednu hádku a poslal jí do pdele a to se mi nelíbilo. Jinak ale podle toho, co říká, tak se k ní chová slušně. I ke mně se vždycky choval slušně a hezky. Což jak píšeš, můj manžel je typ asi jako Tvůj a občas se taky chová jako hvado, neváží si ženy. Škoda, že se jí nemůžu zeptat:D. Kde je ve skutečnosti pravda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 17:59

a proc mu verite ze nemaji sex?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 18:45

To oni mají…ale málo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 18:47

@smile_xxx jezis…píšu, že jsem to věděla a neříkám, že malý penis, ale že ho má menšího, než on…a že jsem si toho asi tak nevšímala a stačilo mi to.

• Citovat
  • Upravit
1458
14.9.25 18:51

Tak to je čirý alibismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.25 19:16

treba vam lze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
673
14.9.25 19:52

To je úplně jedno jestli s ní má doma sex nebo ne. Ona má s manželem taky sex, tak mu nemá co vyčítat i kdyby měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
14.9.25 20:17

To jsou typické kecy “nemůžu opustit rodinu” ze stejného pytle jako “zasloužíš si lepšího” bla bla..

Samozřejmě že může, jen nechce.

A proč by vlastně měl? Ja nevim, ale je u tebe o co stát? Muze si te vubec vážit, kdyz nechceš manžela opustit, dokud nebudeš mít jistou druhou kořist, jako veš? Vždyť je to strašně primitivní. A proto se k tobě tak chová - používá laciné fígle, protože to prostě chlapi dělají (stejně jako se dodnes používají ty laciné fraze), a ty jsi na měkko a zakládáš tu diskuzi, přičemž úplně zbytečnou - rekl ti, ze s tebou nebude. Neni co řešit. Dej si mokry hadr na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí