Když se zvrtne milenecký vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14275
15.9.25 13:47
@Anonymní píše: Více

Pokud není poslední rok v kómatu tak jsou jen tři možnosti:

1. Je mu to jedno. Třeba má dost práce s vlastní milenkou, třeba má jiné starosti a je spíš rád, že má od manželky klid.
  1. Tuší, nemá důkaz, ale přizpůsobuje se tomu.
  1. Ví a už dělá praktické kroky, jen ještě nenastal čas a potřeba tě informovat.

Je zcela nepochopitelné, že hodně žen od muže očekává, že jim budou číst myšlenky a budou pohotově reagovat na každý jejich rozmar.
Když je ovšem situace zcela evidentní, tak si z nějakého důvodu myslí, že jim nic nedojde.

Takže to, že je ti momentálně ukradený neznamená, že je ve vztahu spokojený, že má v hlavě vymeteno a nad ničím nepřemýšlí, že nic necítí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
15.9.25 13:52
@smile_xxx píše: Více

A co používáš :-)
Jaký je poměr arabiky a robusty, jakou preferuješ jemnost mletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.25 13:56

@Josef_t Občas mi připadá, že v tom kómatu je :) a to dost často. Milenku určitě nemá…na ten sex až tak není a to bych poznala. Na rozdíl od něj na tohle mám radar. To, že mi je to už v tuto chvíli jedno je věc druhá:). Naopak, kdyby tu milenku měl, byla bych jedině ráda…jenže to se nejspíš nestane.

• Citovat
  • Upravit
14275
15.9.25 14:16

Žádný radar nemáš.
Jen předpokládáš, že je úplný bl***, protože jinak by tvoje konstrukce neseděla.

Kdyby milenku měl, nepoznáš to. Řešíš svého milence, své konspirace na utajení mileneckého vztahu.

To, že nevyhledává sex s tebou neznamená, že ho úplně odmítá. Navíc jeho paralelní vztah nemusí být založen primárně na sexu. Pro tvé konstrukce je to ta nejhorší varianta.

A jak si ten jeho paralelní vztah představuješ? Něco jako obdobu svého paralelního vztahu, kde jen vyměníš osoby a manžel bude loudit sex po jiné zadané ženě?
Jenomže tak to s největší pravděpodobností vůbec nebude.

Takže až si na to sáhneš, ta žena dostane konkrétní tvář, jeho vztah bude reálný bude to úplně jiné. Nevěra chutná z každé strany úplně jinak a z té strany podváděného to není nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.9.25 14:40

Mne se libi, jak to Pepa vzdycy rozsekne :D A klobouk dolu, velmi casto s nim souhlasim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.25 15:20

@Keron já občas, ale ne vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.25 15:26

Zakladatelko dej vědět za rok jak píšeš, kdyby jsi tak viděla do budoucna :). Nejhorší je, že lidi jsou tak rozdílní, že se člověk nemůže ani poučit z konkrétního příběhu, to jedině když to mají dost podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
15.9.25 15:29
@Sedmikráskakrásná píše: Více

Naopak, všechny partnerské problémy mohou dopadnou jen dvojím způsobem.

1. zůstanou spolu

b) rozejdou se

Vše ostatní je jen různě složitá cesta jak se dostat do stavu a) nebo b)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.25 15:39

@Josef_t to je jakoby jsi řekl vyhraješ nebo prohraješ.. to jsou dost odlišné výsledky, takže ti to moc nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.25 16:03

@Josef_t Máš pravdu:)). Možná ani není na ženy a má paralelní vztah s mužem. Blbec to není, to netvrdím, naopak, je to velice chytrý člověk. Opravdu bych to poznala…když si s jednou ženou psal, poznala jsem to.

Neříkám, že kdybych je načapala inflagranti, měla bych to stejně, jako to mám teď, že je mi to jedno…to nikdo neví, jak by se zachoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 16:04

@Sedmikráskakrásná Dobře…dám vědět…a možná, že to bude už dříve, než za rok…to se nikdy neví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.25 16:04

@Josef_t hmm díky, prostě 50/50

• Citovat
  • Upravit
14275
15.9.25 16:11
@Sedmikráskakrásná píše: Více

Jenomže tato hra nemá vítěze a svým způsobem trochu prohraje každý.

Nějakou hru v tomto případě hraje zakladatelka a v funguje na úkor manžela.
Nějakou hru tu hraje její milenec, který zase funguje na úkor své partnerky.
Oba si myslí, že to ustojí, že to jejich vztah neohrozí.
Oba si myslí, že se mohou do vztah kdykoliv vrátit a nebude je to nic stát.

Nějak má karty rozdané její manžel, nějak jeho manželka. A určitě nejsou tak pasivní jak si představují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
15.9.25 16:18

V tvém konkrétním případě bych tipoval 4:1, že to skončí rozvodem.

V každém případě obě varianty tě budou něco stát.
V každém případě by bylo pro začátek dobré si uvědomit, že

• manžel není zase takový mizera a bl*** jak ho dnes vidíš
  • milenec není tak dokonalý a rozhodně to není vzor cnosti, když zahýbá manželce
  • rozvod nebude snadný a obnova vztahu bude ještě těžší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí