Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Pokud není poslední rok v kómatu tak jsou jen tři možnosti:
Je zcela nepochopitelné, že hodně žen od muže očekává, že jim budou číst myšlenky a budou pohotově reagovat na každý jejich rozmar.
Když je ovšem situace zcela evidentní, tak si z nějakého důvodu myslí, že jim nic nedojde.
Takže to, že je ti momentálně ukradený neznamená, že je ve vztahu spokojený, že má v hlavě vymeteno a nad ničím nepřemýšlí, že nic necítí. ![]()
@smile_xxx píše: Více
A co používáš ![]()
Jaký je poměr arabiky a robusty, jakou preferuješ jemnost mletí.
@Josef_t Občas mi připadá, že v tom kómatu je
a to dost často. Milenku určitě nemá…na ten sex až tak není a to bych poznala. Na rozdíl od něj na tohle mám radar. To, že mi je to už v tuto chvíli jedno je věc druhá:). Naopak, kdyby tu milenku měl, byla bych jedině ráda…jenže to se nejspíš nestane.
Žádný radar nemáš.
Jen předpokládáš, že je úplný bl***, protože jinak by tvoje konstrukce neseděla.
Kdyby milenku měl, nepoznáš to. Řešíš svého milence, své konspirace na utajení mileneckého vztahu.
To, že nevyhledává sex s tebou neznamená, že ho úplně odmítá. Navíc jeho paralelní vztah nemusí být založen primárně na sexu. Pro tvé konstrukce je to ta nejhorší varianta.
A jak si ten jeho paralelní vztah představuješ? Něco jako obdobu svého paralelního vztahu, kde jen vyměníš osoby a manžel bude loudit sex po jiné zadané ženě?
Jenomže tak to s největší pravděpodobností vůbec nebude.
Takže až si na to sáhneš, ta žena dostane konkrétní tvář, jeho vztah bude reálný bude to úplně jiné. Nevěra chutná z každé strany úplně jinak a z té strany podváděného to není nic moc.
Mne se libi, jak to Pepa vzdycy rozsekne
A klobouk dolu, velmi casto s nim souhlasim ![]()
Zakladatelko dej vědět za rok jak píšeš, kdyby jsi tak viděla do budoucna
. Nejhorší je, že lidi jsou tak rozdílní, že se člověk nemůže ani poučit z konkrétního příběhu, to jedině když to mají dost podobně.
@Sedmikráskakrásná píše: Více
Naopak, všechny partnerské problémy mohou dopadnou jen dvojím způsobem.
b) rozejdou se
Vše ostatní je jen různě složitá cesta jak se dostat do stavu a) nebo b)
@Josef_t to je jakoby jsi řekl vyhraješ nebo prohraješ.. to jsou dost odlišné výsledky, takže ti to moc nepomůže
@Josef_t Máš pravdu:)). Možná ani není na ženy a má paralelní vztah s mužem. Blbec to není, to netvrdím, naopak, je to velice chytrý člověk. Opravdu bych to poznala…když si s jednou ženou psal, poznala jsem to.
Neříkám, že kdybych je načapala inflagranti, měla bych to stejně, jako to mám teď, že je mi to jedno…to nikdo neví, jak by se zachoval.
@Sedmikráskakrásná Dobře…dám vědět…a možná, že to bude už dříve, než za rok…to se nikdy neví.
@Sedmikráskakrásná píše: Více
Jenomže tato hra nemá vítěze a svým způsobem trochu prohraje každý.
Nějakou hru v tomto případě hraje zakladatelka a v funguje na úkor manžela.
Nějakou hru tu hraje její milenec, který zase funguje na úkor své partnerky.
Oba si myslí, že to ustojí, že to jejich vztah neohrozí.
Oba si myslí, že se mohou do vztah kdykoliv vrátit a nebude je to nic stát.
Nějak má karty rozdané její manžel, nějak jeho manželka. A určitě nejsou tak pasivní jak si představují.
V tvém konkrétním případě bych tipoval 4:1, že to skončí rozvodem.
V každém případě obě varianty tě budou něco stát.
V každém případě by bylo pro začátek dobré si uvědomit, že