Vztah s vdanou. Jak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
15.9.25 08:45

Protoze jste oba poblazneni, a hormony a motyli v brise delaji sve. Jenze po tehle fazi prijde teprve to prave orechove. A teprve v tu chvili se pozna, co ma nebo nema smysl. Kazdopadne svym rozhodnutim jste se rozhodli nicit zivoty ostatnich, jejiho manzela, tve manzelky, vasich deti… Gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
15.9.25 09:19

@tenmuz Zajdi za jejím manželem a domluvte se co dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
15.9.25 09:20

Taky si myslím, že ho neopustí. Tak špatně se s ním asi nemá a jsou v tom malé děti. Ta zamilovanost jednou přejde, možná si to už uvědomila. Měl bys to radši ukončit sám a zbytečně se netrápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.9.25 09:41
@tenmuz píše: Více

To je napad! Chodte sa predstavit panovi manzelovi. Ved ste taka pekna velka rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
15.9.25 09:45

Ty seš teda muž :roll:
Ve svým věku takhle vyšilovat.
Dělat hlouposti a vymlouvat se na lásku…
Sobectví a chtíč, víc tam toho není, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.9.25 09:46

To mi pripomina situaci, kdy mi milenec me zeny psal, ze bysme mohli jit na pivo a probrat nasi situaci :potlesk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.9.25 09:53
@Keron píše: Více

A došlo na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.25 10:09
@arinecka píše: Více

To chci taky vědět 🤣 Já už to ukončil. Tohle se fakt už nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36343
15.9.25 10:26

Takže vy bydlíte 600 km od sebe? To si predstavujete jak ten vztah když máte oba děti? Ona dokonce malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.9.25 10:27

@arinecka Ehm, ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.25 10:33
@JancaS84 píše: Více

Bydlíme jen 45 od sebe. Já byl na dovci a ona sedla do auta a jela za mnou 600 km jen aby mě viděla dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
15.9.25 10:37

:zed: kdyby tě tak vesmírně milovala, jak píše, tak by to doma ukončila..
dle mne si spočítala, že by se s tebou měla hůř, než doma a hraje o čas..
A s těma prsama a nadváhou to má být co jako? ty jsi ve 43 samozřejmě dokonalý, že :zed:
můžete si za to sami. Nasazovals (a ona stále) doma parohy jak vrata od stodoly, tak si ehm-snězte, co jste si navařili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
15.9.25 10:47

@tenmuz

Chlapče, chlapče - ty se modli, aby zůstala u manžela a brzy si našla jiného troubu na povyražení. Kdyby se ti jednou objevila u dveří s kufrem, to by byl teprve mazec. :cert:
Než by jsi se nadál, dělal by jsi sponzora nejen jí, ale i dalšímu milenci.

Jestli byl původní vztah skutečně mizerný nebo ne, je už dnes jedno. S návratem až paničku omrzíš nepočítej.
Nezbývá než si srovnat život, pokusit se srovnat si vztah s bývalkou a dětmi.
A pak se poohlédnout po novém vztahu, kde budeš partnerem a ne zahradníkem nebo čističem bazénů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12706
15.9.25 10:48

Aha..tak hlavne, ze ty jsi manekyn..puvodne jsem ti fandila, ted uz ne..mozna ma i jine duvody i kdyz jsi zak dokonaly. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40513
15.9.25 10:52

Naprosto vím přesně, proč jela s velkou chutí za tebou takhle daleko…chtěla přijít na jiné myšlenky, užít si víkend a sex daleko od běžných starostí plus pravděpodobnost, že tam nenarazí na nikoho známého.

A jak by probíhala realizace?
Dnes je prostřídavková doba, mohlo se stát, že manžel řekl, že by odstěhování dětí nedovolil, že bude žádat o plnou péči nebo střídavou a jestli ona je bez peněz, nebude mít na právníka, nemá zázemí, může lehce dopadnout tak, že bude děti vidět o víkendu.
A bude se muset uživit.
Při dnešních cenách bytů a pronájmů nic jednoduchého pro někoho, kdo moc nevydělá…

Přece neuvažuješ o tom, že by sis ji hned s dětmi nastěhoval k sobě a živil je, to by ses projevil jako pomatenej starej kozel, co se kvůli šuku zbláznil, neznáte se dlouho, nevíš, jak byste spolu fungovali, co děti, jak by to snášely.

Doporučuju se uklidnit, jsou to hlavně jen zdivočelé hormony 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí