Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protoze jste oba poblazneni, a hormony a motyli v brise delaji sve. Jenze po tehle fazi prijde teprve to prave orechove. A teprve v tu chvili se pozna, co ma nebo nema smysl. Kazdopadne svym rozhodnutim jste se rozhodli nicit zivoty ostatnich, jejiho manzela, tve manzelky, vasich deti… Gratuluju
Taky si myslím, že ho neopustí. Tak špatně se s ním asi nemá a jsou v tom malé děti. Ta zamilovanost jednou přejde, možná si to už uvědomila. Měl bys to radši ukončit sám a zbytečně se netrápit.
@tenmuz píše: Více
To je napad! Chodte sa predstavit panovi manzelovi. Ved ste taka pekna velka rodina.
Ty seš teda muž ![]()
Ve svým věku takhle vyšilovat.
Dělat hlouposti a vymlouvat se na lásku…
Sobectví a chtíč, víc tam toho není, sorry.
To mi pripomina situaci, kdy mi milenec me zeny psal, ze bysme mohli jit na pivo a probrat nasi situaci
![]()
@arinecka píše: Více
To chci taky vědět 🤣 Já už to ukončil. Tohle se fakt už nedalo.
Takže vy bydlíte 600 km od sebe? To si predstavujete jak ten vztah když máte oba děti? Ona dokonce malé.
@JancaS84 píše: Více
Bydlíme jen 45 od sebe. Já byl na dovci a ona sedla do auta a jela za mnou 600 km jen aby mě viděla dva dny.
kdyby tě tak vesmírně milovala, jak píše, tak by to doma ukončila..
dle mne si spočítala, že by se s tebou měla hůř, než doma a hraje o čas..
A s těma prsama a nadváhou to má být co jako? ty jsi ve 43 samozřejmě dokonalý, že ![]()
můžete si za to sami. Nasazovals (a ona stále) doma parohy jak vrata od stodoly, tak si ehm-snězte, co jste si navařili…
Chlapče, chlapče - ty se modli, aby zůstala u manžela a brzy si našla jiného troubu na povyražení. Kdyby se ti jednou objevila u dveří s kufrem, to by byl teprve mazec. ![]()
Než by jsi se nadál, dělal by jsi sponzora nejen jí, ale i dalšímu milenci.
Jestli byl původní vztah skutečně mizerný nebo ne, je už dnes jedno. S návratem až paničku omrzíš nepočítej.
Nezbývá než si srovnat život, pokusit se srovnat si vztah s bývalkou a dětmi.
A pak se poohlédnout po novém vztahu, kde budeš partnerem a ne zahradníkem nebo čističem bazénů.
Aha..tak hlavne, ze ty jsi manekyn..puvodne jsem ti fandila, ted uz ne..mozna ma i jine duvody i kdyz jsi zak dokonaly. ![]()
Naprosto vím přesně, proč jela s velkou chutí za tebou takhle daleko…chtěla přijít na jiné myšlenky, užít si víkend a sex daleko od běžných starostí plus pravděpodobnost, že tam nenarazí na nikoho známého.
A jak by probíhala realizace?
Dnes je prostřídavková doba, mohlo se stát, že manžel řekl, že by odstěhování dětí nedovolil, že bude žádat o plnou péči nebo střídavou a jestli ona je bez peněz, nebude mít na právníka, nemá zázemí, může lehce dopadnout tak, že bude děti vidět o víkendu.
A bude se muset uživit.
Při dnešních cenách bytů a pronájmů nic jednoduchého pro někoho, kdo moc nevydělá…
Přece neuvažuješ o tom, že by sis ji hned s dětmi nastěhoval k sobě a živil je, to by ses projevil jako pomatenej starej kozel, co se kvůli šuku zbláznil, neznáte se dlouho, nevíš, jak byste spolu fungovali, co děti, jak by to snášely.
Doporučuju se uklidnit, jsou to hlavně jen zdivočelé hormony ![]()