Vztah s vdanou. Jak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
15.9.25 11:09
@free333 píše: Více

Jako barák je jeji a hodnota tak 18 micu. Takže peníze asi nehrají roli. Vím kdo je její brácha. A tam 300 litrů jako páďo na pivo. Ale o to mi nejde. Já mám svůj byt, mám relativně nové auto, mám ještě menší barák. Ale to je celkem jedno. Tohle je až na posledním místě. Spíš ty děti. Já jsem se svými v pohodě. Jsou to slušne hodné deti. Což je dnes vzácnost. A že jsem napsal, že nemá postavu a tak. Protože je mi to jedno. Miluju ji takovou jaká je. A aby jste si nepředstavovali nějakou modelku, která mi doblbla hlavu. Jen sem napsal jak to je. Já taky nejsem žádnej manekýn a klidně to řeknu

Příspěvek upraven 15.09.25 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8264
15.9.25 11:20

Moment, jdu si udělat popcorn, držte mi místo v první řadě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.9.25 11:24
@rmot píše: Více

chuj :mrgreen: :mrgreen: ale já větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.9.25 11:29
@tenmuz píše: Více

Doma male deti a ona sa trieska 600 km za milencom na vikend? To sa da ako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
15.9.25 11:42

Láska hory přenáší. Pokud je nepřenese, není to láska..Asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
15.9.25 11:50
@free333 píše: Více

Přesně. Úplně mi je z toho špatně a ještě když tam napíše " osudová láska" :poblion:, tak je jasné, že mají zatemněné mozky a myslí oba jenom na šuk.
Prý " osudová láska"…tohle když napíše 30letá láskou šílená hloupá nána, tak přižmouřím obě oči, ale když to napíše 43letý „chlap“, živitel rodiny, mon Dieu! tak pochybuji o jeho biologicky mužském mozku. :poblion: fuj, chodící k*k** s vákuovou dózou místo hlavy.
Uff, silné kafé! Válet lidskou blbost na osud :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40520
15.9.25 11:57

Takže má aspon kde bydlet…
Ale s těmi dětmi, když jsou malé, to by bylo složité, nechápu, proč sis nehledal paní kolem čtyřicítky s odrostlými dětmi…

No uvidíš, nějak to dopadne, nechala bych to ted na ní, nejspíš neodejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
15.9.25 17:18

Zakladateli na mě působíš jako pubertální drama queen a navíc mám dojem, že ohledně toho majetku, tak trochu kecáš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
15.9.25 21:51

Hele, když je to taková nekonečná osudová láska, proč se nerozvede? Lidi se rozvádějí i s malými dětmi, nemusí se čekat do jejich odchodu na univerzitu. Nebude první ani poslední. A že neví, co bude? Přece to, jak si to udělá, čarovat nemusí. Až se rozvede a vypořádá se s manželem, budete žít spolu a budete šťastni, ne? :nevim: Nebo jakou máte představu společného života vy? Když nedokáže bez tebe žít ani sekundu, tak rozvod snad není tak velká cena za to, že spolu budete do konce života. Zatím mám pocit, že odcházet nechce, ale vzdychá, jak je vaše láska nepopsatelná a svádí to na „nevím, co bude“. Co jí brání od manžela odejít a zařídit si střídavku? A nevidím důvod, proč nejet 600 km za povyražením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
15.9.25 23:10

Vždycky když čtu o osudové lásce od „dospělých osob“, co jsou rodiči, tak mi je stydno za ně. Ty ses kvůli téhle osudové lásce rozvedl, jo? Jakože poslední impuls. Doma mi to neklapalo a tohle byl POSLEDNÍ impuls. Ne, nebyl. Doma ti to neklapalo, tak sis našel milenku a hned jak ti ve tvé kebuli svitla příležitost začít jinde, ses rozvedl. Jediné sympatické na tom je, že aspoň nevodíš manželku za nos a nesedíš pokakaný na dvou židlích. Stejně si myslím, že exmanželka asi úplně netruchlí, ne?

Tvoje milenka dala logicky zpátečku, těžko se to vysvětluje, ale jsi za blba a ve chvíli, kdy má k dispozici dva partnery, přičemž od toho původního nezdrhá kvůli nějakému násilí, ale našla si tě z nudy a tu teď po provalení (jestli aspoň něco řekla) doma nemá, tak pokud jsi někdy řekl „ale já jsem se kvůli tobě rozvedl“ (fňuk fňuk), tak jsi (promiň) laciné zboží, které je na krámě a čeká.

Víš vůbec, proč si s tebou začala? V jejím věku? Veselá v rozkroku třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
15.9.25 23:11

A jo, četla jsem, žes to ukončil, ale tomu snad ani sám nevěříš. Ta napíše jedinou zprávu a má tě kde chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
16.9.25 07:15
@Lissima píše: Více

Já tenhle koncept posledního impulsu nechápu. Člověk by se měl rozvést především kvůli sobě. Ne celé roky být nešťastný v manželství a čekat, až přijde někdo, kdo tomu dá poslední impuls. Ve vedlejší diskuzi má žena vztah s ženáčem. Jeho manželka je příšerná, lituje, že si ji bral, ani před svatbou ji nijak extra nemiloval, ona jeho taky ne, sex je jednou za uherský rok a ona leží jak prkno, děti nemají (nebo se o nich zakladatelka nezmínila) a přece se nerozvedl a teprve milenka tomu možná dala poslední impuls. V posteli mu předvedla životní výkon, aby měl o čem přemýšlet :roll: Vzhledem k jeho manželství by to žádné dlouhé dumání být nemělo. Jo, taky se jedná o osudovou lásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
16.9.25 08:32

Přesně tak, proto jsem se rozvedla já…protože jsem v manželství bez chtění toho druhého nedokázal dál žít, ani s malou dcerou…klidně jsem radši sama nebo s KSV a přežila jsem i začátek střídačky, kterej byl strašně psychicky náročný pro nás obě, moje černé svědomí, že jsem bez důvodně odešla, obětovala jsem spravedlivé majetkové vyrovnání, ale ve finále je to skvělé a všechno klape a já jsem spokojená…každopádně pro mnoho lidí je právě k rozvodu ten důvod lepší, než se snad rozvádět bez důvodu…všichni si stejně mysleli, že jsem mela někoho jiného i když to nebyla pravda :nevim:

Příspěvek upraven 16.09.25 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
16.9.25 08:34

Tak to nechceš, takového uknouraneho 43 letého chlapa :zed: :zed: Vůbec si tě neváží a ani se jí nedivím…a jestli si se rozvedl kvůli tyhle ženské bez morálních hodnot, tak to seš úplně mimo…ta možná nemá jen tebe, nebo měla milence už před tebou :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
400
16.9.25 16:40

Pozri, kvoli chlapovi, ktoreho chce/lubi, by sa kočka rozviedla. Kvoli tebe to neurobi. Ano prejde 600km aby ta videla na 2 dni, lebo to neboli a ZABAVI JU TO nachvilu (adrenalin jak sfina, no neber to). Povie paar sraciek, prepac, vyznani ako velmi ta lubi a ano, ona to aj tak mysli. Ale vsedny zivot chce zit s manzelom a svojimi detmi pokope. Bodka. To, ako sa clovek sprava a co robi/nerobi je tiez REC. Pocuvaj co hovoria jej ciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí