Partner hulí trávu, dokázali by jste s takovým být?

Anonymní
14.9.25 14:46

Partner hulí trávu

Ahojky, jaký máte názor, když by vás přítel hulil trávu dejme tomu třeba plácnu 1-3× týdne, dokázali by jste s takovým být? Názory. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
14.9.25 14:48

Ne, ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
14.9.25 14:48

NE! s feťákama kontakty nenavazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.9.25 14:56

Tráva není fér. Takže mě to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
14.9.25 15:07

Ne. Tohle jsem řešila u jednoho z bývalých přítelů a bylo lepší když jsme se rozešli. Sice to bylo bolestivé, ale kdykoliv se zhulil, tak byl úplně vyměněný a někdo jiný. Je to to stejné, jako kdyby byl alkoholik a chlastal. A neříká se to, ale na trávě vzniká psychická závislost, takže buď toho nechá anebo čau. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
14.9.25 15:22
@Anonymní píše: Více

Ne, ani omylem, jo, kdyby to bylo 1-3× ročně, tak se to dá akceptovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
14.9.25 15:41

Měla jsem takového co hulil každý den večer. Jako on byl hodnej a normální ale jakmile si zahulil, tak jakoby oněměl a ztratil pojem o realitě a bylo to jak byt sama se sebou…. Občas kvůli ty trávě udělal veci, nad kterými zůstal rozum zdravého člověka stát :lol: treba chtěl provrtat díry do pokoje na kabel ( internet ) k pc a tak nejak neuhádl rozložení bytu a provrtal se z L v kuchyni do balkonu :potlesk: :lol: :lol: :lol: :lol: taky to lezlo do peněz.. měli jsme domácnost co se týče financí rozdělenou na pul.. chtěla jsem po něm jen 10 tisíc ( nájem, energie a jídlo ). Kasu jsem držela já. Zbytek výplaty což bylo cca 20k měl pro sebe na cokoliv… pak chodil 2 týdny před výplatou, že nemá na benzin, posilovnu a trávu :nevim: takže jsem mu řekla, je ti 30 roků, já budu chtít do 5ti let děti a chci aby si byl zodpovědný co se těch financí týče a taky fungoval a trochu přemýšlel… takže buď tráva nebo Já.. no zkusil to vydržet dva dny a pak zase začal… tak jsem ho i s taškami vrátila zpátky domů mamince :nevim: do ted bydlí s maminkou :lol: takze za me ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.9.25 15:42

Nerada to říkám, ale na trávu ve většině případů závislost nevzniká. Hulila jsem několik let chodila jsem normálně do práce a ne nedělala jsem u linky, ale manažera velké prodejny nikdo nic nevěděl ani nepoznal. A narozdíl od alkoholu a ostatních drog to není tak škodlivé. Je to kus od kusu kdo je psychicky labilní tak věřím sejme ho to přes dno až do sklepa. Ostatně není to nic dobrého stejně jako akolhol. To jen aby to nevypadalo tak, že každý hulič pak kouká jako vymaštěnej degeš a nic nedělá normálně se dá fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
14.9.25 15:43

1-3× týdně je dost. To by mi vadilo.

Příležitostně párkrát do roka proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
14.9.25 15:45
@Jiřina a píše: Více

No, je dost naivni si myslet, ze to nikdo nepoznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
14.9.25 15:51
@j.a.n.i1 píše: Více

A taky naivní si myslet, že na tom nevzniká závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
14.9.25 15:55
@Paní Kudrnatá píše: Více

Tak s tou závislostí je to u každého trochu jinak, takze verim tomu, ze jsou lide, kteri se zavisli nestanou i pri davkach, kde spousta dalsich ano.
Nicméně paušálně souhlas, ze je naivni si to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.9.25 15:58
@Jiřina a píše: Více

Každej feťák si obhajuje svoji drogu.
Věř mi, že to poznali všichni. Toho smradu se ze sebe nezbavíš. Škodlivý to je dost. Nikdy nevíš, co ti to dělá s mozkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
14.9.25 16:01
@j.a.n.i1 píše: Více

Souhlas, hlavně by se měl každý, kdo pije nebo hulí, zamyslet nad tím, zda bez toho vydrží např. nějakou delší dobu v kuse, proč to dělá atd..
A taky je těžké si tu psychickou závislost přiznat. Moje sestra taky “není” alkoholička, ale chlastá každý den, má doma schované pet lahve s chlastem, a když byla s tim konfrontována, tak odpověděla, že nechlastá a další skvělá odpověď byla, že to má pod kontrolou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4527
14.9.25 16:15

Kdyby si dál jednou za čas, tak jsem s tím ok. Párkrát do týdne je moc…

@Janli píše: Více

Nebo neměla přístup ke „kvalitnímu“ matrošu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí