Partner hulí trávu, dokázali by jste s takovým být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
14.9.25 16:18

@Janli neříkám že to škodlivé není je a to hodně jen myslím že méně než alkohol. Hulila jsem od 13 let dá se říct do těch 17 a ze dne na den jsem přestala nevadilo mi to. chtěla jsem kvůli řidičáku. Brala jsem i pervitin a tam ta závislost opravdu byla (psychická) trvalo mi dlouho se dostat. Dnes už nehulím ani příležitostně a to mám k tomu přístup…dá se říci každý den mi s tím soused smrdí na zahradě.
Pokud by to poznali vyhodili by mě na hodinu stejně jako mého kolegu který hulil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
14.9.25 16:22

Spousta lidi si mysli, že na něčem nejsou závislí ale zkuste jim rict aby s tim přestali aspon na týden :lol: to je hned problem. Taky jsem si myslela, že nejsem závislá na kávě a když jsem ji nemohla kvůli práškům tak jsem poznala, že závislacek jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.9.25 16:23

@Paní.Norrisová nemyslím si chodili za mnou i starý feťáci kde beru podlampu, je to už ale hodně let zpátky nevím co dnes mladí hulí. :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.9.25 16:24

@KristynaD998 to je pravda na kávě jsem taky dost závislá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5092
14.9.25 17:02

Ne. Ani minutu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
14.9.25 17:32

Určitě bych s někým takovým nebyla. Vadilo mi to i v období okolo dvaceti. A teď po třicítce už tuplem ne. V tomhle věku to totiž na těch co hulí pravidelně od těch nácti je dost znát. I když oni si třeba dost často myslí, že není a nikdo to na nich nepozná. Jinak marihuanu opravdu v rekreačním měřítku řekneme třeba párkrát do roka neodsuzuju. A nevadilo by mi to ani u partnera. Ale klasického huliče bych nechtěla ani omylem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8977
14.9.25 17:40

@Jiřina a jo, takze jsi hulila od 13 do 17 let a u toho dělala manazerku velké prodejny… závislost na tom samozřejmě vzniká, škodlivé to samozřejmě je.. ne, nikdy bych nebyla s nikým, kdo poziva jakékoliv drogy, ani s alkoholikem.. znam spoustu lidi, co trávu zkusilo, telecí léta, ale vsichni meli dost rozumu to fakt jen zkusit a neudělat z toho pravidelný zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
14.9.25 17:43
@Midaku píše: Více

dobrý postřeh :palec:
@Jiřina a nějak ti to nesedí? ty jsi od 13 do 17 let dělala manažerku velké prodejny? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
14.9.25 17:45
@Midaku píše: Více

To možná budou následky toho dlouholetého hulení :lol: :lol: zkreslené vzpomínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
14.9.25 18:16
@Paní Kudrnatá píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.9.25 18:34

@stinga nn hulila jsem 13 let od 17 let😂jo spíš moje ADHD bude následek. Řidičák jsem dělala ve 29 :,(. To by mě doma asi hnali kouřit jim tam trávu ve 13 haha sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
14.9.25 18:50
@Jiřina a píše: Více
:lol: tak jo, já mám ADHD od dětství a nehulila jsem nikdy, teda jako zkusila jsem to, ale neoslovilo mě to
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.9.25 19:06
@Jiřina a píše: Více

Koukám přímo ukázkový příklad, co člověku dělají drogy s mozkem….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.9.25 19:13

@Janli jo možná to něco zanechalo, ale zvládla jsem dodělat VOŠ zahradní architektury a jsem spokojená. Takže nic hrozného :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25163
14.9.25 19:22

Hele - moje profesní i lidská zkušenost (nekouřím ani nehulím, neumím to),ale mnohem víc bordelu než po trávě a thc nám vzniká pracovně po chlastu!!! fakt násobně!! mnohokrát víc! lidi po chlastu jsou velmi často agresivní, perou se, útočí, zabíjí se (sami sebe) nebo dělají bordel… po trávě jsou většinou v poho, smějí se, mimo sebe, ale agresivní nejsou
tráva má prokazatelně z thc super účinky na degenarativní stařecká onemocnění a masti na kůži, vše doložitelné, stačí zagooglit
chlast nevyléčil nikdy nikoho
takže za mne lepší hulič (jen nárazový, ne závislý), než alkoholik
a jiné drogy vůbec, to je cesta do pekla
s tou trávou je to fakt těžký, mnoho babiček se tím udržuje při životě ať fyzicky, tak psychicky, nejde o závislost v pravém slova smyslu
chlast je fakt návykovější (mám na vš pár zkoušek ze závislostí), je to samozřejmě individuální a bohužel jsou i huliči, kteří to nezvládli a propadli se na dno, ale v poměru k chlastu je jich fakt méně…
nebyla bych k trávě tak striktní, pokud by to nebylo pravidelně… vím, o čem mluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí