Partner hulí trávu, dokázali by jste s takovým být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2503
21.2.26 07:04
@korast píše: Více

Kdybys k ní přistupovala s rozumem, mírou a opatrnosti tak by ti dělala dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.2.26 07:12

Občas si zahulim, občas zafetuju, ale kdybych to otevřeně nepřiznal, nevíš o tom, nepoznáš to… záleží na přístupu :) jointa si dávám osobně radši slabšího aby mě úplně nevymazal :) stejně tak jiné drogy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
21.2.26 07:55
@The Spaniard píše: Více

A proč to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.2.26 07:59

Jo, nemám s tím problém, protože pukám taky. Ale - už mám dospělé děti, takže se v tomto směru nemusím na nic ohlížet. Hulím už pár let skoro každý den večer, ale teda s pauzami, když je dobrý období, třeba minulý rok jsem měsíc nepukala a nijak mně to nechybělo, na rozdíl třeba od kávy, bez které jsem to nakonec nevydržela, akorát jsem nemohla spát kvůli bolestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.2.26 18:40
@Zeoli píše: Více

Hele trávu hulim protože chill, ale ziju v zemi kde je legální a kupuju si fakt slabší vzorky jen na chill a když hulim tak většinou když mam volno společně s pivkem. Proč fetuju? Dokáže mi to uvolnit čerta v duši a dokážu se vybít (vytančit) na parketu bez jakýkoliv myšlenek že na mě někdo kouká, co si kdo myslí atd, to mluvim o mku, celkove mi uvolni hlavu, koks beru abych vydržel dyl vzhůru, houby protože psychadelika mi ukazujou věci bez ega…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.2.26 19:02
@Zeoli píše: Více

Drogy konzumovali určitě už pralidi, dělají to i zvířata a dost jich i cíleně. Důvod je nejspíš pořád stejný, zvědavost, uvolnění, snížení stresu, součást sociálního kontaktu, léčebný účinek s bonusem. Nic překvapivého ani údivu hodného na tom není, je to už po staletí pořád totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
21.2.26 19:19

Holt puberta a mladost je doba pokusů, hledání cest, mnohdy domněle, či opravdu slepých uliček, je to přírodní síto. Kdo ji přežije, ten mívá na další desítky let většinou vyhráno. Někdo se zpětně stydí, jiný je vděčný, že i cosi prožil a další se nad minulostí nepozastavuje, tak to prostě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.2.26 19:22
@Pedro867 píše: Více

Ja fetuju i po 30 a za pubertálního se nepovažuji :lol: nicméně je fakt, ze mít babu, tak si dám max houby, takhle to neřeším a pustím tam i neco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
21.2.26 19:36
@The Spaniard píše: Více

A že se ptám: Jak a cobylo na druhým břehu, bylo-li?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.2.26 20:53
@Pedro867 píše: Více

Záleží jaká droga… mko je prostě úžasný stav kdy se dokážu uvolnit a zažít tak euforicky stav, jako v běžném životě ne… u psychadelik mam rad stavy i post, kdy se dokážu na věci dívat strizlivyma očima… na druhém břehu nevim jestli jsem nekdy byl v pojetí na které se ptáš… ale na urcitych psychadelikach jsem měl vize co se naplnili, uvedomeni… nejvíc miluju stavy kdy se otupi ego a člověk vidí věci jinak… hlavně všechny tyhle věci fungují na každého úplně jinak :) a ja osobně měl i u hub člověka co mě při prvním užívání hlidal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí