Myslíte že se mu líbí nebo jsem jen paranoidní?

14.9.25 19:00

Myslíte že se mu líbí nebo jsem jen paranoidní?

Byli jste někdy v situaci, kdy do práce k vašemu manželovi přišla nová kolegyně? :( No teď je to bohužel moje situace. Žárlím, a mám prostě pocit že se mu líbí, děláme v práci spolu ( realitní kancelář) jsme rozdělení na úseky a právě k němu přišla nová kolegyně. Nikdy předtím jsem nějak nezarlila, jenže teď mi přijde že si fakt rozumí nebo mi to možná jen přijde co já vím.. mají na sebe číslo telefoni, ale nepisou si ani nic. Manželovi jsem řekla na rovinu že žárlím. :oops: Vzal to v pohodě až se divil celkem není prý důvod že pro něj jsem jediná jen já a že ho fakt nějaký tyhle "nány " nezajímají :nevim:. O ní nějak nemluvi jen že je v pohodě a dá se s ní povídat, ale když si jich většinou vsimnu tak se spolu smějí ukazuje ji fotky z výletu atd. Hlavou mi běhá miliony myšlenek, jsem z toho celkem špatná a pokaždý se mi svírá žaludek když vím že máme jít do práce a vím že tam bude ona.. je úplný opak mě upovídaná, blondýnka, silnější postavy atd + je mému manželovi věkove blíž, prý má ale také manžela. Ale ty myšlenky jsou strašné, nepřijdu si dost dobra vůbec, mám furt pocit že by mu bylo líp beze mě, pocit že semnou nechce být nebo že mu Vadim. S manželem jsme spolu dá se říct 24/7 máme společné koníčky, společnou práci, a kamarádu moc taky nemáme. Ale jak říkám tohle mám úplně poprvé že bych takhle žárlila co myslíte vy? Mám mu říct všechno takhle co mám na srdci nebo? :nevim: jsem citlivka takže asi pochopim když mě budete mít za bůh ví jak nevyrovnanou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
14.9.25 19:31
  • Citovat
  • Upravit
438
14.9.25 23:13

Uz jsi mu to rekla, stacilo. Nedelej zarlivou stihacku. Kdyby s ni neco mel, nebude se s ni bavit pred tebou. Me bys teda tvym podezrivanim dokonale otravila tak, ze bych ti dala sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3884
14.9.25 23:44

Už jsi mu to jednou řekla, nerozmazávej to a zapracuj na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.9.25 10:42
@kriminologie304 píše: Více

Hele už si mu to řekla. Nic víc s tím nenaděláš. A jelikož tu žádné záminky k žárlení ani nedává tak bys za ti žárlivku byla bezpochyby.
Každopádně vidím velký problém v tom, že trávíte všechen čas jen spolu. A řekla bych, že ti to začalo trochu lézt na mozek. Když už spolu pracujete bylo by fajn mít alepsoň část vlastních koníčků. A nějaké přátele s nimiž se nestýkáte výhradně spolu. Protože potom tě přesně rozhodí i to, že si v práci zřejmě zcela nevinně sedl s kolegyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí