Má vztah se ženatým mužem smysl, nebo je to ztráta času?

17
15.9.25 17:59

Zenaty padesatnik-ano/ne

Zdravim Vas vespolek.
Chci se zeptat na Vas nazor, jsem cca dva roky rozvedena (syn 8 let), dva pokusy o vztah (ze seznamky-1,5 roku a 6 mesicu). Po predeslych dvou zkusenostech jsem uz tak trochu znechucena (oba muzi se prvnich par mesicu pretvarovali a delali lepsimi a nakonec z jednoho se vyklubal narcista, z druheho psychicky labilni a nezraly jedinec). Nejak me ted presla chut se ted vic seznamovat.
Loni v prosinci jsem potkala pana (50), se kterym nas kratce spojily pracovni veci pred 9 lety. Tehdy jsem byla kratce vdana a vubec me nenapadlo se na nej divat jako na muze. Ale tohle setkani po letech bylo jine-on je uspesny ve svem oboru, vzdelany, ma vseobecny prehled a charizma. Zapovidali jsme se a preskocila jiskra. Hacek je v tom, ze ma zenu-jsou spolu 20+ let, pani je 57 (o 7 let starsi) deti maji velke-18, 23. Od ledna 2025 se treba jednou za 14 dnu vidame (obedy, kino, obcas trochu intimni setkani). Rozumime si, mame podobnou povahu i mysleni, on se mi sveril, ze zena uz je po prechodu a sex nic moc-ma rad praktiky, ktere pani nechce delat.
On tedy tvrdi, ze rozvod neplanuje, ale klidne me za bileho dne v centru mesta vede za ruku nebo polibi, obcas spolu chodime provozovat sport do verejne posilovny, vzdy si udela cas, i kdyz je velmi zaneprazdneny. Moc si nepiseme, spis jen abychom se domluvili na setkani, obcas mi posle zajimavou fotku z vyletu. Kamaradka me tepe za to, ze je zenaty…ja to znam i z druhe strany, muj exmanzel si nasel milenku (rozvedli jsme se) ale my jsme meli male dite a prijde mi, ze to asi nelze uplne srovnavat, jejich deti jsou dospele, takze pripadny rozvod by rodinu zas tak vyrazne nenarusil. Co si myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32567
15.9.25 18:14

Tak srovnat to lze, je prostě ženatý, takže by měl být pro tebe tabu. Sama si zažila jaké to je. Ale to by měl vědět primárně on, ty jsi svobodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37149
15.9.25 18:22

Má tě jen do postele. Jestli chceš něco víc tak hledej jinde. A asi bych se zamyslela nad tím jaký chlapy si vybíráš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
15.9.25 18:25

Aky pripadny rozvod? Pan sa vyjadril, ze rozvod neplanuje. Ste bezna milenka, ktorej ulohou je zenateho pána sexualne uspokojit pripadne mierne pobavit i mimo a tym to hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18057
15.9.25 18:25

Takový klasický model, doma nám to neklape, ale rozvádět se nebudu…
Co si od toho slibuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.9.25 18:30

@JancaS84 hmm, ted pul roku sex nebyl (nechtela jsem ja, mela jsem toho partnera) vzdy jsme zasli jen na obed, popovidat si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
15.9.25 18:32
@ManalWiki píše: Více

Takze rozvádět se nechce, jestli ty jsi s tím v pohodě a nestavís si vzdušné zámky, tak je to jen na tobě jestli s ním budeš dal takhle pokračovat.

• Citovat
  • Upravit
149
15.9.25 18:33
@azaleila píše: Více

„Pani manzelka je po prechode“ je tiez dobrý argument. 😄
Tie milenky su ako cez kopirak. Vsetky dufaju a planuju a nakoniec nic. Tento konkretny pan ma vsetko: pohodu doma, deti dospele, uspech v praci, mladu na sex. Urcite si nechce kazit zivot rozvodom. Naco aj. A manzelke taha na 60tku, tak nad nejakou milenou rada privrie oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
15.9.25 18:34

No a jsi zamilovana, jinak by jsi tuhle diskuzi nezakládala. On se nerozvede, nema důvod, nebot mu ted dáváš to co mu chybí doma.

• Citovat
  • Upravit
13507
15.9.25 18:35

Z toho, co píšeš, to na mě působí, že doma mají dohodu. On si své sexuální potřeby vyřídí jinde ( u tebe) a ji nebude tím otravovat, ale manželství zůstane zachováno. Byl by hloupej. S tebou si může užívat, nejspíš za tichého souhlasu své manželky a nemusí si uvázat na krk cizí osmileté dítě, svoje si už odchoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.9.25 18:36

@azaleila de nevim prave, je mu 50, deti velke (jeste teda bydli doma) sex pul roku nebyl (nechtela jsem, protoze jsem mela pritele), ale on i tak mel zajem zajit na obed, povidat si. Prijde mi, ze jak ma hodne narocnou praci a cele zajisteni rodiny lezi jen na nem, tak ma potrebu se nekomu sverit, vypovidat, ze je to pro nej psychicky ulevne. No, a ten sex, co si budem…pani ma 3 roky pred 60tkou, moc o sebe podle fotek nedba, vypadaji vedle sebe jako mama a syn-on vypada max na 40, zadne sediny, v super kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
15.9.25 18:39

Kamarádce je 59,jeji manžel ma 55,jedou spolu oba druhe kolo, jsou spolu ted 9 let z toho 4 roky manžele a su…jako králíci. To opravdu není o věku a vzhledu
Nestydím se jako žena takhle mluvit o jiné ženě? Krása a mládí není jedine co 2 lidi spojuje. Jsi hrozne naivni

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
15.9.25 18:40
@Magical-eyes píše: Více

Nebo spíš i bez souhlasu a ani to nebude poprvé, vi co si a kde muze dovolit

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
15.9.25 18:40

Kolik je tobě?