Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim Vas vespolek.
Chci se zeptat na Vas nazor, jsem cca dva roky rozvedena (syn 8 let), dva pokusy o vztah (ze seznamky-1,5 roku a 6 mesicu). Po predeslych dvou zkusenostech jsem uz tak trochu znechucena (oba muzi se prvnich par mesicu pretvarovali a delali lepsimi a nakonec z jednoho se vyklubal narcista, z druheho psychicky labilni a nezraly jedinec). Nejak me ted presla chut se ted vic seznamovat.
Loni v prosinci jsem potkala pana (50), se kterym nas kratce spojily pracovni veci pred 9 lety. Tehdy jsem byla kratce vdana a vubec me nenapadlo se na nej divat jako na muze. Ale tohle setkani po letech bylo jine-on je uspesny ve svem oboru, vzdelany, ma vseobecny prehled a charizma. Zapovidali jsme se a preskocila jiskra. Hacek je v tom, ze ma zenu-jsou spolu 20+ let, pani je 57 (o 7 let starsi) deti maji velke-18, 23. Od ledna 2025 se treba jednou za 14 dnu vidame (obedy, kino, obcas trochu intimni setkani). Rozumime si, mame podobnou povahu i mysleni, on se mi sveril, ze zena uz je po prechodu a sex nic moc-ma rad praktiky, ktere pani nechce delat.
On tedy tvrdi, ze rozvod neplanuje, ale klidne me za bileho dne v centru mesta vede za ruku nebo polibi, obcas spolu chodime provozovat sport do verejne posilovny, vzdy si udela cas, i kdyz je velmi zaneprazdneny. Moc si nepiseme, spis jen abychom se domluvili na setkani, obcas mi posle zajimavou fotku z vyletu. Kamaradka me tepe za to, ze je zenaty…ja to znam i z druhe strany, muj exmanzel si nasel milenku (rozvedli jsme se) ale my jsme meli male dite a prijde mi, ze to asi nelze uplne srovnavat, jejich deti jsou dospele, takze pripadny rozvod by rodinu zas tak vyrazne nenarusil. Co si myslite vy?
Tak srovnat to lze, je prostě ženatý, takže by měl být pro tebe tabu. Sama si zažila jaké to je. Ale to by měl vědět primárně on, ty jsi svobodná.
Má tě jen do postele. Jestli chceš něco víc tak hledej jinde. A asi bych se zamyslela nad tím jaký chlapy si vybíráš.
Aky pripadny rozvod? Pan sa vyjadril, ze rozvod neplanuje. Ste bezna milenka, ktorej ulohou je zenateho pána sexualne uspokojit pripadne mierne pobavit i mimo a tym to hasne.
Takový klasický model, doma nám to neklape, ale rozvádět se nebudu…
Co si od toho slibuješ?
@JancaS84 hmm, ted pul roku sex nebyl (nechtela jsem ja, mela jsem toho partnera) vzdy jsme zasli jen na obed, popovidat si.
@ManalWiki píše: Více
Takze rozvádět se nechce, jestli ty jsi s tím v pohodě a nestavís si vzdušné zámky, tak je to jen na tobě jestli s ním budeš dal takhle pokračovat.
@azaleila píše: Více
„Pani manzelka je po prechode“ je tiez dobrý argument. 😄
Tie milenky su ako cez kopirak. Vsetky dufaju a planuju a nakoniec nic. Tento konkretny pan ma vsetko: pohodu doma, deti dospele, uspech v praci, mladu na sex. Urcite si nechce kazit zivot rozvodom. Naco aj. A manzelke taha na 60tku, tak nad nejakou milenou rada privrie oko.
No a jsi zamilovana, jinak by jsi tuhle diskuzi nezakládala. On se nerozvede, nema důvod, nebot mu ted dáváš to co mu chybí doma.
Z toho, co píšeš, to na mě působí, že doma mají dohodu. On si své sexuální potřeby vyřídí jinde ( u tebe) a ji nebude tím otravovat, ale manželství zůstane zachováno. Byl by hloupej. S tebou si může užívat, nejspíš za tichého souhlasu své manželky a nemusí si uvázat na krk cizí osmileté dítě, svoje si už odchoval.
@azaleila de nevim prave, je mu 50, deti velke (jeste teda bydli doma) sex pul roku nebyl (nechtela jsem, protoze jsem mela pritele), ale on i tak mel zajem zajit na obed, povidat si. Prijde mi, ze jak ma hodne narocnou praci a cele zajisteni rodiny lezi jen na nem, tak ma potrebu se nekomu sverit, vypovidat, ze je to pro nej psychicky ulevne. No, a ten sex, co si budem…pani ma 3 roky pred 60tkou, moc o sebe podle fotek nedba, vypadaji vedle sebe jako mama a syn-on vypada max na 40, zadne sediny, v super kondici.
Kamarádce je 59,jeji manžel ma 55,jedou spolu oba druhe kolo, jsou spolu ted 9 let z toho 4 roky manžele a su…jako králíci. To opravdu není o věku a vzhledu
Nestydím se jako žena takhle mluvit o jiné ženě? Krása a mládí není jedine co 2 lidi spojuje. Jsi hrozne naivni
@Magical-eyes píše: Více
Nebo spíš i bez souhlasu a ani to nebude poprvé, vi co si a kde muze dovolit