Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na takovou věc. Na začátku prázdnin jsem viděla jak běží za kokrem rotvajler a chce ho asi zardousit. Majitelé se na nic neptali, utíkali za psy.Psy pouze kolem nás proběhli. Ted mě přišlo, že jsem svědek a mám jít k nějaké komisi. Nechápu jak přišli na to že jsem to byla zrovna já? Já ty lidi neznám oni mě také ne, nikdo se mi na nic neptal jak už píšu nahoře. Nejde mi to do hlavy. A popravdě jsem nic neviděla-paní má prý podezření na zlomeninu ruky jak bránila psa, což jsem já vůbec neviděla a já mám v té době dovolenou. A i kdybych neměla mám 2 děti se kterýma se tam budu handrkovat, bez řidičáku. No prostě je to pro mě prostě zbytečné abych tam jezdila, když jsem vlastně nic neviděla. Takže 2 otázky. Dá se z toho nějak „vykroutit“?A jak na mě mohli přijít že jsem to byla zrovna já? Byly tam se mnou ještě 2 kamarádky s děckama a ty nikde o tom nemluvily a ještě nic nedostaly.
Mě se jednou stalo něco podobného. šla jsem z práce a na chodníku se rvali dva chlapi. já si jich taky nějak moc nevšímala, ale ten jeden byl fikanej a jelikož potřeboval svědka, tak mě „odtáhl“na poldy a tam jsme sepsali výpověď. po nějakém čase mi přišlo, že mám přijít svědčit k soudu. v té době jsem byla těhu, tak jsem napsala omluvu, že mám rizikové těhotenství a zdraví mé a hlavně mého dítěte mi je přednější, než cestování a nervování z nějakého cizího soudního sporu. omluvu přijali a já nikam nejela.
Já jsem zase našim objednala TV od podvodné firmy (což jsem se dozvěděla až mnohem dýl), ale někdo ji zažaloval. No a mé rodiče potom zastavil policajt na ulici, že je potřebuje k výslechu. A ikdyž o tom nic nevěděli, tak se tam museli dostavit a říct, že oni byli jen příjemce, že jsem vše zařizovala já. Nakonec jsem na policii musela i já, ale byli velmi ochotný a dohodli jsme se na datumu, který mi vyhovuje a na služebně, kterou jsem nejblíže baráku.
Zkus jestli bys nemohla sepsat výpoveď jen na policii, kterou tam potom někdo přečte.
A jinak policajti prý ví věci, že bysme se divili…tak nevím, takto to vysvětlil našim, když je zastavil a oni se hrozně divili, jak ví, že to jsou oni.
No mě štve že s tím budu mít jen problémy a ani nechápu co tam budu dělat. Je to mimo moje bydliště, nemám řidičák,2 děcka-no prostě problémy kničemu. Kdyby to bylo aspon na našem úřadu.
@Edita27 no co by si tam dělala-paní bude chtít, aby si jí dosvědčila, že ke zranění její ruky došlo při střetu s cizím psem
asi se chce na tom druhém pejskaři hojit ![]()
@Edita27 a co tam taky napsat? třeba že máš nemocné dítě a nemáš hlídání?
a nebo se jim pokusit vysvětlit v dopise, že si opravdu nic neviděla, tudíž by si tam jela zcela zbytečně? ![]()
@micta Jo jenže já nic neviděla, pouze to že se jeden pes honil druhýho. To co tam píšou jde mimo mě. Volala jsem na úřad kde to má probíhat, přímo tomu chlápkovi a ten mi řekl, že tam prostě přijít musím, když né tento termín tak jiný. I přesto, že jsem mu řekla, že jsem nic neviděla. Kdyby napsali z důvodu potrhání psa, ale ženská prý má podezření na zlomeninu.To znamená, že to měla možná namožený a opravdu se chce hojit na chlapovi. i když teda taky nechápu, že má psa kterej už opakovaně napadl co vím a stejně ho nechá pobíhat bez vodítka a náhubku.
@Edita27 tak když ti chlápek na úřadě řekl, že musíš přijít, tak asi teda ti nic jiného nezbyde