Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mile maminky, chtěla bych touto cestou poděkovat mamince, která je tu pod nickem celipipka54 za darování nádherného kočárku, postýlky, oblecku na dcerku a papani. Bohužel jsem se s 2 dětmi dostala do velmi tíživé fin. situace, kdy po několika fyzických napadení a hrubosti na děti jsem nechala policii vystěhovat bývalého přítele a ten si pak, společně se svou matkou přišel pro své věci i s účtenkami o koupi a vzal si sebou spolu s nábytkem a dalšími věcmi i věci pro děti, které on nebo jeho matka kupovala. I když jsem se dozvěděla, že na to nárok neměli, bohužel jsem to v te chvíli nevěděla a nemohla zakročit. S dětmi jsme zůstali ve velkém bytě sami, takže hledáme něco menšího, co bychom spolu s nějakými dávkami ze socialky utáhli. Nebýt teto strašně moc hodne a mile maminky a jejího manžela, kteří mě věci osobně předali bych neměla malou ani v čem vozit. Vím, že takové poděkování je málo, na oplátku jsem se snažila mamince dat pár oblecku po dcerce pro její miminko, které čeká, ale i tak to je ještě málo oproti tomu, co udělali oni pro nás. Maminko, ještě jednou moc děkujeme a budeme Vám pořád a neustále vděčni. Aneta a děti.
Odkud jsi a jak máš staré děti? Ráda bych ti také pomohla oblečením po svých dětech
Taková děsivá profilovka (Psychrolutes marcidus) a v nicku pipka, přitom tak krásná osoba! ![]()
Přeji, ať se vám podaří všechno vyřešit, děti jsou spokojené a ty si budeš moci oddychnout. To nejtěžší, co někomu trvá třeba celý život a bezúspěšně, jsi totiž dokázala (odejít od násilnického chlapa)! ![]()
Krásné
Jsem ráda že hodní lidi pořád jsou ![]()
@Aanetuskaa ráda bych se zeptala jak velké děti máš? ![]()
@Aanetuskaa
Dojemné…napiš jak velké máš děti, nebo co potřebuješ…pokud budu něco mít, ráda pošlu.
Dobře, že ses násilníkovi vzepřela a nenechala se týrat celý život. Ať už je jen dobře. Věřím, že dárkyně sama má určitě také radost, pokud dar padne na úrodnou půdu, tedy tam, kde ho opravdu potřebují a ocení.
Nikdy me neprestane fascinovat lidska blbost, krutost a chrapounstvi
vzit veci detem…s mati za prdelii
to je hrdina
Asi po mamince, co… ![]()
Hodne stesti
a pred darkyni klobouk dolu
![]()
Maminky, opravdu jsem netušila, že se vůbec někdo najde, kdo v dnešní době je ochoten ještě pomoct, zvláště cizím lidem a sama jsem se přesvědčila, že takové lidí pořád jsou a teď to tady vidím znova. Když jsem kdysi darovala oblečení a různé věci po synovi mladým maminkám do jednoho zařízení, netušila jsem, že jednou budu i já takovou pomoc potřebovat. Jen škoda, že tam to jde přes vedení a člověk tak neví, zda se to vůbec k maminkám dostalo
co se týče bývalého přítele-právě, že jsme byli ve vztahu, kdy si myslel, že peníze jsou všechno. Ano, asi jsou a dával nám jasně najevo, že bez něho bychom byli nic a umřeli hladem. Takže nepočítal s tím, že bych ho někdy dobrovolně opustila, nedejboze ještě nechala vystěhovat. Takže se pomstil a mstí pořád dokola. Chce nám dokázat, jak jsme bez nej nic, jak děti nebudou mít nic na jídlo, na oblečení, kde bydlet. Ale i když je to teď šíleně těžký, snažím se z toho vyhrabat a postarat se o své děti i bez nej. Dcerka má 5 měsíců a syn bude mít za měsíc 2 roky. Zadarmo nic nepožadují, vím, že v dnešní době to tak ani fungovat nemůže. Můžu nabídnout na výměnu věci do domácností, oblečení po dceři vel.50-62,potřeby pro těhotné, oblečení po sobě atd. Všem moc moc děkuji, že jste-maminky, co se snaží pomáhat jiným maminkám.
Maminky, opravdu jsem netušila, že se vůbec někdo najde, kdo v dnešní době je ochoten ještě pomoct, zvláště cizím lidem a sama jsem se přesvědčila, že takové lidí pořád jsou a teď to tady vidím znova. Když jsem kdysi darovala oblečení a různé věci po synovi mladým maminkám do jednoho zařízení, netušila jsem, že jednou budu i já takovou pomoc potřebovat. Jen škoda, že tam to jde přes vedení a člověk tak neví, zda se to vůbec k maminkám dostalo
co se týče bývalého přítele-právě, že jsme byli ve vztahu, kdy si myslel, že peníze jsou všechno. Ano, asi jsou a dával nám jasně najevo, že bez něho bychom byli nic a umřeli hladem. Takže nepočítal s tím, že bych ho někdy dobrovolně opustila, nedejboze ještě nechala vystěhovat. Takže se pomstil a mstí pořád dokola. Chce nám dokázat, jak jsme bez nej nic, jak děti nebudou mít nic na jídlo, na oblečení, kde bydlet. Ale i když je to teď šíleně těžký, snažím se z toho vyhrabat a postarat se o své děti i bez nej. Dcerka má 5 měsíců a syn bude mít za měsíc 2 roky. Zadarmo nic nepožadují, vím, že v dnešní době to tak ani fungovat nemůže. Můžu nabídnout na výměnu věci do domácností, oblečení po dceři vel.50-62,potřeby pro těhotné, oblečení po sobě atd. Všem moc moc děkuji, že jste-maminky, co se snaží pomáhat jiným maminkám.
Je mi líto, co vám chlap udělal. Ale je super, že si od něj a že se našla dobrá duše, která vám pomohla
![]()
Ahoj, je mi líto co tě potkalo…
Tleskám všem kteří pomáhají
… Je krásné vědět, že jsou stále mezi náma lidi co mají srdíčko…
Přeji hodně štěstí do života a ať je co nejdřív dobře..
Ahojky můžu ti darovat nějaké věci po naší malé. Spis Teda vel 74-80, toho mám hodně. Napiš sz
@Aanetuskaa
Prosím písni jakou velikost potřebuješ, případně i číslo botiček.
@Aanetuskaa měla bych věci pro chlapečka, také nějaké hračky, pokud bys chtěla. když tak napiš SZ se svojí adresou. Nechci za to nic, budu ráda, pokud to někomu pomůže. Drž se! ![]()