Poděkování mamince celipipka54

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
21.7.14 14:58

Ano, ten byt je nájem. 9200,nájem a 4700,–inkaso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.7.14 14:58

Ano, ten byt je nájem. 9200,nájem a 4700,–inkaso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.7.14 15:27

Pročítám tuto diskuzi a ráda bych taky pomohla.
Jen jsem teda možná trochu nedůvěřivá a nerada bych opět naletěla.
Už jednou se mi stalo, že jsem poslala věci „mamince v nouzi“ a nakonec se z ní vyklubala čiperná „paní podnikatelka“, která tyto věci prodávala.
Nic proti zakladatelce, ale přeci jen je to nováček s 11 příspěvky… :think:
Možná jsem paranoidní, ale myslím si, že asi nebudu jediná koho to napadlo.
Nechci tu kalit vodu, jen bych opět nerada naletěla. Nejde mi o ty věci, ani o peníze, jen prostě nemám ráda, když někdo zneužívá něčí ochoty pomoct mamině a jejím dětem v nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.7.14 15:32

@mishelka pokud jsem pochopila dobře, tak dárkyně byla předat věci osobně, tudíž mohla stav očitě posoudit, takže v tomto případě bych se fakt nebála podvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
21.7.14 15:35

@Samamama

to jsem si taky říkala, ale pak mě napadlo, že kdyby dárkyně a obdarovaná byli jedna a tatáž osoba…
Zaráží mě totiž, že zakladatelka je registrovaná na emiminu pár dní a má nula nula nic příspěvků :think: :nevim:

ale jak píšu, možná jsem paranoidní a hlavně jsem ještě zklamaná z mého posledního pokusu někomu potřebnému pomoct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.7.14 15:43

Já Vás plně chápu, že můžete mít pochybnosti. Sama jsem také raději dala věci po synovi přímo maminkám do jednoho zařízení. Jen mám internet jen v mobilu a chodila jsem na Facebook, který mám v mobilu. Tam jsem zadala dotaz na pomoc a jedna paní-nejspíš správkyně te skupinky mě odkázala sem na tuto stránku, že jedna paní tady daruje kočárek. Ale abych ji mohla odepsat, musela jsem se tady prvně zaregistrovat. Registrovala jsem se v pátek a s paní, co nám darovala věci, se setkala v neděli na půl cesty ode mě a od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.7.14 15:43

Já Vás plně chápu, že můžete mít pochybnosti. Sama jsem také raději dala věci po synovi přímo maminkám do jednoho zařízení. Jen mám internet jen v mobilu a chodila jsem na Facebook, který mám v mobilu. Tam jsem zadala dotaz na pomoc a jedna paní-nejspíš správkyně te skupinky mě odkázala sem na tuto stránku, že jedna paní tady daruje kočárek. Ale abych ji mohla odepsat, musela jsem se tady prvně zaregistrovat. Registrovala jsem se v pátek a s paní, co nám darovala věci, se setkala v neděli na půl cesty ode mě a od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
21.7.14 15:51

@mishelka Dárkyně před několika dny zakládala diskusi, že chtěla darovat kočárek někomu opravdu potřebnému, sháněla informace, jak se k někomu takovému dostat, aby to bylo konkrétní a nemohlo dojít ke zneužití. A zbytek vysvětluje obdarovaná v příspěvku výše. Samozřejmě chápu obezřetnost, zvlášť jestli máš špatnou zkušenost. Ale toto na mě působí naprosto důveryhodně, časová souslednost souhlasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.7.14 16:06

@mishelka Já tě úplně chápu, ale celé to vzniklo takhle https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
Sama jsem taky docela nedůvěřivá, ale když mi napsala jedna paní, že zrovna narazila na jinou maminku co je v nouzi a poslala jí odkaz na tuhle diskusi a dotyčná maminka se mi pak ozvala sem na eMimino.
Možná se to může jevit divně, ale opravdu to nejsem já ;), ono to navíc myslim ani nejde mít dva nicky, ale jistá si nejsem :think:
A maminka mi určitě nepřijde jako podvodnice, dokonce mi dala pro budoucí dcerku oblečení po její malé a mlíčko a dceři plyšáka. I když jsem za to nic nechtěla, ale prý zadarmo nic nechce
Doufám že jí tímhle teď spíš víc neublížím, fakt nechci aby to vypadalo jako že jsem to já a zastávám se sama sebe.
A že jsem na tuhle diskusi narazila byla úplná haluz, protože tady nejsem nikde označená a koukla jsem sem jak jsem dala spát malou a dost jsem koukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.14 09:24

Maminky, které jste mě poslali sz, nemůžu vám odepsat. Když něco napíšu a kliknu na Odeslat sz, tak mě to automaticky odhlási. Nevím, co s tím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.14 09:24

Maminky, které jste mě poslali sz, nemůžu vám odepsat. Když něco napíšu a kliknu na Odeslat sz, tak mě to automaticky odhlási. Nevím, co s tím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
22.7.14 09:26

Tak jedine si zalozte uzavrenku a tam si reknete podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
22.7.14 11:48

Dobrý den., ahoj..i ja bych moc chtěla poděkovat mamince @bublinek za poslání balíku věci pro moji sestřenici, která zůstala sama v 6 měsíci těhotenství, teď ji konči smlouva a šéf ji smlouvu neprodlouží. Bývalý ji utekl za jinou, nadělal ji dluhy…takže celá její výplata jde na nájem, sestřenka má už jenom mě a mojí rodinu. Nemá přístup k internetu, takže jsem tu žádala pomoc pro ni já. Ještě jednou moc děkujeme :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.14 22:05

Maminky, děkuji moc všem, kteří chtěli pomoct nebo pomohli. Zkusím se ještě zeptat-nemáte doma někdo vlhcene ubrousky, dvojkový Sunar, zbytky plen nebo tekutý práci prášek, co Vám třeba nesedl? Vyměnila bych za cokoliv, co tu mám. Něco do domácností, kosmetiku, oblečení po sobě apod. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.14 22:05

Maminky, děkuji moc všem, kteří chtěli pomoct nebo pomohli. Zkusím se ještě zeptat-nemáte doma někdo vlhcene ubrousky, dvojkový Sunar, zbytky plen nebo tekutý práci prášek, co Vám třeba nesedl? Vyměnila bych za cokoliv, co tu mám. Něco do domácností, kosmetiku, oblečení po sobě apod. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová