Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Konečně nějaké opravdu pořádné téma, budu sledovat a čekám zase perly ![]()
@JItabita
promiň, ale těch co nás ovládají je tu spousta a je myslím naprosto jedno jak si říkají, asi ráda čteš Den Brown či jak se to píše ![]()
Kdybych nečetla Browna, tak ani netuším, že nějací Ilumináti jsou (byli?). Takže na diskusi to z mé strany fakt není…
@JItabita o iluminátech jsem slyšela, některé jejich konspirační teorie jsou k zamyšlení a s klidnou duší bych jim dokázala i uvěřit, některé jsou ovšem směšné, což už tak ale bývá.
O tom kdo a jak moc nás ovládá by se tu dalo polemizovat, myslím, že jen oni to zrovna nebudou. ![]()
Myslim, ze to Iluminati prehanej s tim pocasim u nas. Par dni hic a lidem uz z toho hrabe…
@myšák1187 píše:
@JItabita![]()
promiň, ale těch co nás ovládají je tu spousta a je myslím naprosto jedno jak si říkají, asi ráda čteš Den Brown či jak se to píše
Takže tvá odpověď je pro mě jasná, nevíš oč kráčí, zkus se na to mrknout a pak klidně napiš, jak to vidíš ty… a to čtivo mi opravdu nic neříká
promiň ![]()
@JItabita
Jo, vím o všech těchto „tajných“ společnostech. A po pravdě jsou mi konspirační teorie kolem nich tak trochu k smíchu.
@Katerina38 píše:
Konečně nějaké opravdu pořádné téma, budu sledovat a čekám zase perly
Doufám, že to bude mít nějaký spád… ![]()
@Samamama píše:
Kdybych nečetla Browna, tak ani netuším, že nějací Ilumináti jsou (byli?). Takže na diskusi to z mé strany fakt není…
Ok, nikdo ti to nebere, ani psát jsi nemusela ![]()
@pusina1 píše:
Jo ovlada jedny takove zednare znammrkni na nasi vladu
![]()
Tak jasně, myslela jsem to spíš jako globální problém. Naše vláda těch nenažranců jim nesahá ani po kotníky ![]()
Mé rodiče momentálně ovládá zedník - to bude nejspíš zednáří mládě, které trénuje ovládání lidstva na malém vzorku. Lidi, lidi, stojí vám tyhle konspirační teorie za tu námahu?
Narazila jsem tady na pár diskuzí o válce, konci světa, zbraních a podobně. V tu chvíli mě napadlo téma o Iluminátech, zda o nic něco víte, zda vůbec víte, že mezi námi takoví Svobodní zednáři, Temláři atd. jsou! Zakládám to jen z důvodu, že by o to mělo vědět co nejvíce lidí, ať už budou věřit, nebo ne, ale alespoň podvědomě tušit, že je tu někdo, kdo nás ovládá!
Zajímalo by mě, jak se k tomu stavíte, zda o nich víte…?