Ilumináti a konspirační teorie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
JItabita
21.7.14 14:56

Ilumináti a konspirační teorie

Narazila jsem tady na pár diskuzí o válce, konci světa, zbraních a podobně. V tu chvíli mě napadlo téma o Iluminátech, zda o nic něco víte, zda vůbec víte, že mezi námi takoví Svobodní zednáři, Temláři atd. jsou! Zakládám to jen z důvodu, že by o to mělo vědět co nejvíce lidí, ať už budou věřit, nebo ne, ale alespoň podvědomě tušit, že je tu někdo, kdo nás ovládá! :cert:
Zajímalo by mě, jak se k tomu stavíte, zda o nich víte…?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katerina38
21.7.14 14:58

Konečně nějaké opravdu pořádné téma, budu sledovat a čekám zase perly :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
21.7.14 14:58

@JItabita :mrgreen: :mrgreen: promiň, ale těch co nás ovládají je tu spousta a je myslím naprosto jedno jak si říkají, asi ráda čteš Den Brown či jak se to píše :think:

• Citovat
  • Upravit
5473
21.7.14 15:03

Kdybych nečetla Browna, tak ani netuším, že nějací Ilumináti jsou (byli?). Takže na diskusi to z mé strany fakt není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

@JItabita o iluminátech jsem slyšela, některé jejich konspirační teorie jsou k zamyšlení a s klidnou duší bych jim dokázala i uvěřit, některé jsou ovšem směšné, což už tak ale bývá.

O tom kdo a jak moc nás ovládá by se tu dalo polemizovat, myslím, že jen oni to zrovna nebudou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972

Myslim, ze to Iluminati prehanej s tim pocasim u nas. Par dni hic a lidem uz z toho hrabe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JItabita
21.7.14 15:04
@Katerina38
@myšák1187 píše:
@JItabita :mrgreen: :mrgreen: promiň, ale těch co nás ovládají je tu spousta a je myslím naprosto jedno jak si říkají, asi ráda čteš Den Brown či jak se to píše :think:

Takže tvá odpověď je pro mě jasná, nevíš oč kráčí, zkus se na to mrknout a pak klidně napiš, jak to vidíš ty… a to čtivo mi opravdu nic neříká :nevim: promiň :D

• Citovat
  • Upravit
Menora
21.7.14 15:05

@JItabita
Jo, vím o všech těchto „tajných“ společnostech. A po pravdě jsou mi konspirační teorie kolem nich tak trochu k smíchu.

• Citovat
  • Upravit
Katerina38

No nic jiného jsem nečekala

• Citovat
  • Upravit
JItabita
@Katerina38 píše:
Konečně nějaké opravdu pořádné téma, budu sledovat a čekám zase perly :potlesk:

Doufám, že to bude mít nějaký spád… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
JItabita
21.7.14 15:06
@Samamama píše:
Kdybych nečetla Browna, tak ani netuším, že nějací Ilumináti jsou (byli?). Takže na diskusi to z mé strany fakt není…

Ok, nikdo ti to nebere, ani psát jsi nemusela :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2841
21.7.14 15:06

Jo ovlada jedny takove zednare znam :cert: mrkni na nasi vladu :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JItabita
21.7.14 15:08
@pusina1 píše:
Jo ovlada jedny takove zednare znam :cert: mrkni na nasi vladu :mrgreen: :P

Tak jasně, myslela jsem to spíš jako globální problém. Naše vláda těch nenažranců jim nesahá ani po kotníky :lol:

• Citovat
  • Upravit
26232
21.7.14 15:09

Mé rodiče momentálně ovládá zedník - to bude nejspíš zednáří mládě, které trénuje ovládání lidstva na malém vzorku. Lidi, lidi, stojí vám tyhle konspirační teorie za tu námahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
21.7.14 15:09
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie