Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem vzdělaný (ale nevím proč je tomu zde přisuzována taková důležitost) a většinu z těch věcí (až na ten měsíc
) beru jako fakt, ostatně jako nemalá část lidí, co znám. Ale nijak to neřeším a zbytečně se tim netrápím. Ani nevyhledám podobně smýšlející. Spíš mě semtam pozitivně překvapí, že téměř vždy v různých kolektivech naleznu lidi s podobným smýšlením. Stejně tak je zbytečné kohokoliv přesvědčovat. Je třeba to brát s nadhledem a prožít naše životy tak dobře jak umíme nehledě an špatnosti (a to i ty nekonspirační jako muslimové, válčení apod.), které se dějí všude okolo.
@Menora To my, zastánci teorie o archeoastronautech, si naopak o takovýhle věcech docela rádi počteme… ![]()
@Black Cat ![]()
Abychom si zase dobře rozuměly, já všechny ty konspirační teorie a hlavně ty archeoastronautech, miluju ![]()
@Menora píše:
Já mám ráda tu konspiraci o tom, že Američani nikdy nebyli na Měsíci a nebo tu druhou, že tam byli, narazili tam na základnu „ufounů“ a od té doby společně spolupracují, ale ta základna je samozřejmě na odvrácené straně Měsíce.. A i tomu bude věřit poměrně slušné procento lidí
. Nevím, čím to je, že se lidé upínají k takovým vysvětlením, nebo řekněme alternativním vysvětlením
. Například odmítají oficiální vysvětlení, vědecké poznatky atd, a raději se upínají k tomuto a čtou absolutně pofidérní a manipulativní texty a tomu říkají: „Jo, to je pravda, protože to nám v médiích neukáží a proto je to pravda, všichni nám jen lžou, ti, co nás ovládají, ta světová nadvláda, tajné spolky, bizarní plány“.
![]()
@Menora tu o tom, že nebyli nikdy na měsíci, tomu věří i nějaká sekta snad kršňáci nebo kdo. Mě zase nejvíc baví ta o 11.září, kdy si prý shodili ty baráky v NY sami a řídila to CIA ve spolupráci s Židy. A je to tak jak píšeš, věda, fyzikální zákony, důkazy, nic je nepřesvědčí, všechno je zmanipulované, oni jediní prohlédli „pravdu“ a my všichni jsme jen zmanipulované ovce, které věří co se jim naservíruje. ![]()
A je překvapivé přesně jak píše Boudová, že tomu často věří i poměrně inteligentní lidé, ale asi holt mají příliš fádní a nudný život, že si ho musí zpestřovat a upínat se k takovým kokotinám… ![]()
@matkabagristy píše: Četli jste třeba Danikena?
Ano. Já mám ráda i videa s ním. Ale i on sám připouští, že vidí některé věci dnes trochu jinak, než za mládí.
@Menora taky zamlada, má zajímavý pohled na dějiny, současní konspirátoři by se od měli učit.
@Black Cat píše:
Ano. Já mám ráda i videa s ním. Ale i on sám připouští, že vidí některé věci dnes trochu jinak, než za mládí.
Jasné, ono i technický pokrok se posunul a leccos už je definitivně vyvráceno, ale počteníčko fajn.
@Menora píše:
A co náš český E. v.Daniken, A. Vašíček?
doplním Ludvíka Součka
@Black Cat píše:
@Menora To my, zastánci teorie o archeoastronautech, si naopak o takovýhle věcech docela rádi počteme…
K 11. Zari: to bohuzel musela byt rizena demolice. Baraky jako krava ze zelezobetonu se jen tak nezhrouti. ![]()
@Chytrak k 11.zari: prijde mi v dnesni dobe velmi usmevne a vazne vtipne, ze nekdo jeste opravdu veri teorii, ze do dvojcat narazilo letadlo rizene islamisty pod vedenim Bin Ladina. Myslim, ze prumerne inteligentni clovek si dokaze zjistit informace o tom, ze to byla rizena demolice vedena amikama
.
Já mám ráda tu konspiraci o tom, že Američani nikdy nebyli na Měsíci a nebo tu druhou, že tam byli, narazili tam na základnu „ufounů“ a od té doby společně spolupracují, ale ta základna je samozřejmě na odvrácené straně Měsíce.
. A i tomu bude věřit poměrně slušné procento lidí
. Nevím, čím to je, že se lidé upínají k takovým vysvětlením, nebo řekněme alternativním vysvětlením
. Například odmítají oficiální vysvětlení, vědecké poznatky atd, a raději se upínají k tomuto a čtou absolutně pofidérní a manipulativní texty a tomu říkají: „Jo, to je pravda, protože to nám v médiích neukáží a proto je to pravda, všichni nám jen lžou, ti, co nás ovládají, ta světová nadvláda, tajné spolky, bizarní plány“.