Ilumináti a konspirační teorie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
10.7.15 11:07
@Boudová píše:
Nejhorší je, že v mým okolí tomu věří poměrně inteligentí lidi, zrovna tomu chemtralisu. :zed: Což je pro mě fakt ko*otina největšího kalibru. Asi někomu prostě jednoduchá řešení nestačí, má nenaplněný život, tak vymýšlí spiknutí. Jinak si to neumím vysvětlit, proč má někdo takovou potřebu?

Já mám ráda tu konspiraci o tom, že Američani nikdy nebyli na Měsíci a nebo tu druhou, že tam byli, narazili tam na základnu „ufounů“ a od té doby společně spolupracují, ale ta základna je samozřejmě na odvrácené straně Měsíce. :mrgreen:. A i tomu bude věřit poměrně slušné procento lidí :think:. Nevím, čím to je, že se lidé upínají k takovým vysvětlením, nebo řekněme alternativním vysvětlením :think:. Například odmítají oficiální vysvětlení, vědecké poznatky atd, a raději se upínají k tomuto a čtou absolutně pofidérní a manipulativní texty a tomu říkají: „Jo, to je pravda, protože to nám v médiích neukáží a proto je to pravda, všichni nám jen lžou, ti, co nás ovládají, ta světová nadvláda, tajné spolky, bizarní plány“. :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10.7.15 11:23

Jsem vzdělaný (ale nevím proč je tomu zde přisuzována taková důležitost) a většinu z těch věcí (až na ten měsíc :-) ) beru jako fakt, ostatně jako nemalá část lidí, co znám. Ale nijak to neřeším a zbytečně se tim netrápím. Ani nevyhledám podobně smýšlející. Spíš mě semtam pozitivně překvapí, že téměř vždy v různých kolektivech naleznu lidi s podobným smýšlením. Stejně tak je zbytečné kohokoliv přesvědčovat. Je třeba to brát s nadhledem a prožít naše životy tak dobře jak umíme nehledě an špatnosti (a to i ty nekonspirační jako muslimové, válčení apod.), které se dějí všude okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.7.15 12:22

@Menora To my, zastánci teorie o archeoastronautech, si naopak o takovýhle věcech docela rádi počteme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
10.7.15 12:27

@Black Cat :palec:
Abychom si zase dobře rozuměly, já všechny ty konspirační teorie a hlavně ty archeoastronautech, miluju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66820
10.7.15 12:32

Četli jste třeba Danikena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
10.7.15 12:35

@matkabagristy Četla. On toho napsal hafo, ale něco jsem si přečetla.

• Citovat
  • Upravit
7571
10.7.15 12:38
@Menora píše:
Já mám ráda tu konspiraci o tom, že Američani nikdy nebyli na Měsíci a nebo tu druhou, že tam byli, narazili tam na základnu „ufounů“ a od té doby společně spolupracují, ale ta základna je samozřejmě na odvrácené straně Měsíce. :mrgreen:. A i tomu bude věřit poměrně slušné procento lidí :think:. Nevím, čím to je, že se lidé upínají k takovým vysvětlením, nebo řekněme alternativním vysvětlením :think:. Například odmítají oficiální vysvětlení, vědecké poznatky atd, a raději se upínají k tomuto a čtou absolutně pofidérní a manipulativní texty a tomu říkají: „Jo, to je pravda, protože to nám v médiích neukáží a proto je to pravda, všichni nám jen lžou, ti, co nás ovládají, ta světová nadvláda, tajné spolky, bizarní plány“. :nevim: :lol:

@Menora tu o tom, že nebyli nikdy na měsíci, tomu věří i nějaká sekta snad kršňáci nebo kdo. Mě zase nejvíc baví ta o 11.září, kdy si prý shodili ty baráky v NY sami a řídila to CIA ve spolupráci s Židy. A je to tak jak píšeš, věda, fyzikální zákony, důkazy, nic je nepřesvědčí, všechno je zmanipulované, oni jediní prohlédli „pravdu“ a my všichni jsme jen zmanipulované ovce, které věří co se jim naservíruje. :mrgreen:

A je překvapivé přesně jak píše Boudová, že tomu často věří i poměrně inteligentní lidé, ale asi holt mají příliš fádní a nudný život, že si ho musí zpestřovat a upínat se k takovým kokotinám… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.7.15 12:41
@matkabagristy píše: Četli jste třeba Danikena?

Ano. Já mám ráda i videa s ním. Ale i on sám připouští, že vidí některé věci dnes trochu jinak, než za mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66820
10.7.15 12:41

@Menora taky zamlada, má zajímavý pohled na dějiny, současní konspirátoři by se od měli učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66820
10.7.15 12:42
@Black Cat píše:
Ano. Já mám ráda i videa s ním. Ale i on sám připouští, že vidí některé věci dnes trochu jinak, než za mládí.

Jasné, ono i technický pokrok se posunul a leccos už je definitivně vyvráceno, ale počteníčko fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
10.7.15 12:52

A co náš český E. v.Daniken, A. Vašíček? :)

• Citovat
  • Upravit
66820
10.7.15 12:57
@Menora píše:
A co náš český E. v.Daniken, A. Vašíček? :)

doplním Ludvíka Součka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.7.15 14:57
@Black Cat píše:
@Menora To my, zastánci teorie o archeoastronautech, si naopak o takovýhle věcech docela rádi počteme… :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.7.15 22:57

K 11. Zari: to bohuzel musela byt rizena demolice. Baraky jako krava ze zelezobetonu se jen tak nezhrouti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.17 16:03

@Chytrak k 11.zari: prijde mi v dnesni dobe velmi usmevne a vazne vtipne, ze nekdo jeste opravdu veri teorii, ze do dvojcat narazilo letadlo rizene islamisty pod vedenim Bin Ladina. Myslim, ze prumerne inteligentni clovek si dokaze zjistit informace o tom, ze to byla rizena demolice vedena amikama :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová