Ilumináti a konspirační teorie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8780
21.7.14 18:21
@JItabita píše:
Nemůžeme podrobně rozebírat to, kdo a proč nemá vzdělání, nebo práci, to už je věc jedinců, jde o tu masu lidí jako takovou… Tady spíš narážíme na věc státu, třeba v Německu mají danou minimální mzdu a hotovo, tady to holt tak nefunguje a tak tu máme lidi bez vzdělání a práce, nikdo se o ně nepostará, ale to je přesně ono, proč by to měl někdo dělat, když je takovej vlastně k ničemu…a o to jde, proto se čím dál víc dětí zabývá počítači, hrama, proč by měli mít vzdělání? To nechtějí, naopak, chtějí aby se nové generace buď nerodila vůbec a když už se stane, tak aby byla co nejjednodušší. Oni si vytvoří „otroky“ a ty si povedou k obrazu svému, aby jim mohli velet. Neříkám, že se tím, že někdo bude věřit - vyvaruje všemu o co jim jde, tady proboha nejde o víru, ale o vědomí… K těm čipům: proč například dneska už některé občanky mají lidi očipované? A kdo z nás nevlastní mobil, který každého člověka lokalizuje, aniž by s tím souhlasi? Proč se nám říká policejní stát? Protože jsme pod neustálou kontrolou, ale není to prostě vidět, nedá se na to sáhnout, tak tomu nevěřím… že? to je právě ta chyba…

To, že jsme pod kontrolou je fakt. S iluminátama to ale nemá nic společného. Každý mocenský systém potřebuje mít masu poslušnou. Byli to feudálové, monarchové i diktátoři. A jsou to i demokrati. Dnešní technologie posouvají možnosti kontroly dál, samozřejmě. S židama, zednářema, nebo kdoví čím ještě to ale nemá nic společného, chápeš? Je to jen o tom, kdo se dostal k moci a kdo se u ní chce udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.7.14 18:34

Jsem si vždycky myslela, že Zednáři, Ilumináti apod. mají jiný a komplikovanější úkoly než hnusný párky v Česku :mrgreen:
Jsem zklamaná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
21.7.14 18:46

@JItabita Ahoj. Když si dá rozumně smýšlející člověk některý věci dohromady, tak mu musí být jasný, že něco takovýho existuje. Ale víš co? Mě je to buřt, naprosto buřt. Odmítám se už vztekat a kopat nožičkama a mlátit ručičkama nad něčím, co nemůžu změnit. Budu si žít jak uznám za vhodné, ostatní ovečky mi můžou políbit zadel. Snažím se dělat maximum. Třídíme dopad jak zběsilí, snažíme se co nejméně kupovat věci od megalomanských společností, podepisujeme nejrůznější petice atd.
Každopádně by takové informace neměli lidi oddělovat, ale naopak- stmelit. To, že někomu něco přijde nelogické, směšné atd. je problém onoho člověka. Myslíte si, že máte nad sebou moc? Omyl! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
21.7.14 19:28

Osobně bych nesvalovala všechno zlo na ilumináty. Ale souhlasím s mnohým, co bylo napsáno.

Kontrola potravin by měla být větší a neměli by se pouštět do oběhu hnusy ani pro lidi, kteří to neřeší, je to věc vlády, výrobců a zpracovatelů. Toto by mělo být zakázáno, proč potřebujeme, aby nám jídlo vydrželo x let, pokud by toto nebylo ubylo by spoustu chemie, proč ho potřebujeme přibarvovat a přichucovat, ať se vyrábí z čeho se má vyrábět, cena je rovna nákladům plus nějaké procento na zisk.Je dostatek pracovních příležitostí a za práci odpovídající mzda a jme úplně někde jinde. Jenže to by stálo moc peněz a jsme u jádra pudla. Souhlasím, že spousta lidí je líná dělat a snaží se vyžírat stát, na druhou stranu nemůžeme mít jen vysokoškoláky pěkně uklizené v kanceláři, s telefonem u ucha, potřebujeme i dělníky, manuální profese bez nich by nefungovalo nic a mnohdy mě mrzí, že jsou tito lidé zesměšňováni kvůli nízkému vzdělání, ale bez jejich práce by to nešlo.

Kontrola každého z nás, taky není hloupost, někomu to nevadí, mě celkem jo, protože to mě potom můžou zavřít do skleněné výlohy, aby na mě každý čučel a vyjde to nastejno, samozřejmě s tím nic neuděláme, těžko všichni teď zahodíme veškerou elektroniku a půjdem se houpat na stromy.Ale nebezpečné a zneužitelné to je, bavit se o tom, že nám to nijak neubližuje je utopie.

A konflikt na Ukrajině, ono by stálo zato zamyslet se, zda se Amerika nechce podívat Rusku na zoubek a potřebuje k tomu nějakou záminku nebo že se Putin snaží rozdmýchat konflikt, aby se konečně mohl s Amerikou poměřit. Proč to letadlo sestřelili tak najednou, z ničeho nic a teď se kolem toho jen mlží a pravda stejně nevyjde najevo.

Jak jsem psala v úvodu netvrdím, že za tímto vším stojí ilumináti, ale jsou to otázky hodné zamyšlení ne zesměšnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.7.14 20:10

@Paradise jako že Putin vyvolal válku s Ukrajinou a v pozadí je Amerika, která se chce Rusku podívat na zoubek? To je spiknutí hodno iluminátů. Mně se líbí, jak se všechno přisuzuje Americe, i to, že Putin vyvolal válečný konflikt s Ukrajinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
21.7.14 20:32
@Samamama píše:
Adresu máš? Stačí mail… :mrgreen:

Jasne, prece Iluminati@iluminati.ilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.7.14 20:50
@ulice píše: :lol: Můj známý mi nedávno vyprávěl, že prý se dávno ví(dle videí na youtube),že země je ve skutečnosti DUTÁ :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A uvnitř žijí ti, kteří nás ovládají :mrgreen:
Nebyla to jeho první ani poslední perla :mrgreen:

To spíš je asi dutý ten tvůj známý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.7.14 20:54
@Black Cat píše: Člověk nemá společného předka s opicí… Jaksi chybí spojovací článek.

Omyl jako Brno. Spojovacím článkem mezi člověkem a opicí je Jura007.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.7.14 21:07

Tak pokud se vyjádřím k tématu vážně: ilumináti neexistujou, vymyslel je předchůdce Dana Browna, no a Brown je coby literární ikonu jenom převzal. Na rozdíl od nich ovšem existujou svobodní zednáři, rotariáni, scientologové, sekty typu někdejší Svatyně lidu anebo ta oranžová prostěradla, co v podchodu u brněnského nádraží pořád cosi prozpěvujou. A ovládají obvykle toho, kdo se ocitne v jejich dosahu a nechá se dobrovolně ovládat.
Takže ano, téma existuje a je vážné. Ale jeho konkretizace na české poměry je totálně mimo mísu.
Sorry, ale někdo to napsat musel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 21:09

Zajímavé téma. Moc jsem ho na tomto serveru nečekal :D Na rovinu, za to, že na velké části konspiračních teorií je pravdivý základ bych i dal ruku do ohně. My lidé obecně nechceme tyhle věci vidět a přijmout. Narušilo by to náš určitý řád, naší komfortní zónu, věci které jsou do nás nalévány od dětství by padly trochu na pusu. Zesměšňování a odlehčení je taková naše forma sebeobrany. Nakonec proč ne. Ty věci o iluminátech, zednářích apod. není moc veselé čtení. Možná je proto někdy lepší se věnovat jiným věcem. Jak tu někdo zmínil, jedntlivci to nezmění. Muselo by jít o velkou masu lidí. Jenže mainstreamová média nikdy neřeknou věci, které nejsou pro elity pohodlné - pravdu o ufo, volné energie apod. Proto je většina lidí stále je klamána a chce být klamána. Je to prostě pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
21.7.14 21:20
@Jura007 píše:
Omyl jako Brno. Spojovacím článkem mezi člověkem a opicí je Jura007.

A je to vyřešeno, chybějící článek nalezen. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2325
21.7.14 21:26

Nechápu, že se najde tolik lidí co sem píšou i když k tomu ve skutečnosti nemají co říct.

Já třeba věřím tomu že globální oteplování je jen konspirační teorie ze které se těží peníze. Je potvrzeno že není žádný důkaz o tom že se něco takového děje.

A takových teorií je mraky, takže jestli se o žádnou nechcete podělit je zbytečné sem psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
22.7.14 12:48
@terinka4444 píše:
@Paradise jako že Putin vyvolal válku s Ukrajinou a v pozadí je Amerika, která se chce Rusku podívat na zoubek? To je spiknutí hodno iluminátů. Mně se líbí, jak se všechno přisuzuje Americe, i to, že Putin vyvolal válečný konflikt s Ukrajinou.

A proč myslíš, že do toho necpe nos Amerika? Oni by moc rádi obsadili Krym… je to brána do Asie, strategické místo o které se v minulosti často bojovalo. Z Afgáče se pomalu stahují, třeba si najít jiné místo, které zničí a potom znovu vybudují… resp. investují, tak aby to pro ně bylo výhodné… jak jinak. Ukrajina se chce přidat k západu. Amíci si tam vybudují základny a budou „nepříteli“ zase o něco blíž a dýchat mu za krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
22.7.14 12:49

@Svandu :potlesk: :potlesk: :potlesk: Mluvíš mi z duše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
22.7.14 17:41
@Svandu píše:
Uz tu chybi jen obrazek zidovskeho upira, kterak se zivi krvi nevinnych krestanskzch pannen :roll:
@ Svandu I love you! Chtěla jsem utrousit něco o Protokolech sionských mudrců, ale napsala jsi to dřív a líp.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová