PREGNYL

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
8.8.09 16:24

PREGNYL

Ahoj holky,
prosím Vás, píchla jste si Pregnyl některá sama? Pokud ano, mohly by jste mi poradit jak na to? Manžel mi ho chce píchnout a já nevím, jestli mi to píchne dobře, proto se ptám. Děkuji. Dana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
8.8.09 18:20

Dani, ja pichala sama uz 2×. Zalezi jakou mas jehlu, ja mela kratickou takze jsem mohla pichat do bricha. Stisknes kozni rasu mezi prsty a pichnes. Kam pichat by ti meli rict v CARu.
Osobne bych uz manzela pichat nenechala. Ja to udelala jednou a manza se snazil byt moc opatrny ale vysledek bylo ze me to bolelo jeste vic nez kdyz jsem pichla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
8.8.09 19:52

Já jsem si píchala Pregny 3× a pokaždé do břicha!

Naštěstí nejsem žádný huběňour tak to šlo super :lol: :lol: :lol:
Můžes si to píchnout vlevo nebo vpravo kolem pupíku. Mezi dva prstíky si stiskneš kůži nebo „špíček“ :oops: :oops: :oops: a píchneš, musíš jehličku zasunout úplně celou a potom pomaloučku vpravovat Pregnyl. Dělej to pomaličku, aby tě to nezačalo štípat, když začne tak chviličku počkej a pak pokračuj!

Přeji bezbolestné píchnutí :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
4190
9.8.09 10:12

Ahoj,
já si ani jednou prygnyl nepíchala… v CAR mi řekli,že s to mám píchnout do svalu..takže buď zadeček nebo noha…pokaždémi to píchlla známá doktorka…ale taky mi pokaždé nabízeli,že mi dají žádanku na pohotovost… Manžovi bych to asi nesvěřila…hrozně se bál i injekčního pera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.8.09 13:37

mě to manža vždycky píchal a ani to moc nebolelo,ale každej si na to netroufne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie