Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dani, ja pichala sama uz 2×. Zalezi jakou mas jehlu, ja mela kratickou takze jsem mohla pichat do bricha. Stisknes kozni rasu mezi prsty a pichnes. Kam pichat by ti meli rict v CARu.
Osobne bych uz manzela pichat nenechala. Ja to udelala jednou a manza se snazil byt moc opatrny ale vysledek bylo ze me to bolelo jeste vic nez kdyz jsem pichla sama.
Já jsem si píchala Pregny 3× a pokaždé do břicha!
Naštěstí nejsem žádný huběňour tak to šlo super
![]()
Můžes si to píchnout vlevo nebo vpravo kolem pupíku. Mezi dva prstíky si stiskneš kůži nebo „špíček“
a píchneš, musíš jehličku zasunout úplně celou a potom pomaloučku vpravovat Pregnyl. Dělej to pomaličku, aby tě to nezačalo štípat, když začne tak chviličku počkej a pak pokračuj!
Přeji bezbolestné píchnutí
![]()
Ahoj,
já si ani jednou prygnyl nepíchala… v CAR mi řekli,že s to mám píchnout do svalu..takže buď zadeček nebo noha…pokaždémi to píchlla známá doktorka…ale taky mi pokaždé nabízeli,že mi dají žádanku na pohotovost… Manžovi bych to asi nesvěřila…hrozně se bál i injekčního pera ![]()
mě to manža vždycky píchal a ani to moc nebolelo,ale každej si na to netroufne
Ahoj holky,
prosím Vás, píchla jste si Pregnyl některá sama? Pokud ano, mohly by jste mi poradit jak na to? Manžel mi ho chce píchnout a já nevím, jestli mi to píchne dobře, proto se ptám. Děkuji. Dana