Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@birma píše:
@1985 ahoj, Pregnyl 5000j 6DPO // pregnylové( 9dnů po aplikaci), 9DPO „bílý test“… 11DPO // těhotenské. Taky jsem byla stimulovaná Clostilbegytem… a zadařilo se-viz metřík
. Jenom se divím, že Ti dr. píchl Pregnyl, když jsi měla narostené 4 folikuly
- to riziko vícečetného tam opravdu je…tak snad to nebudou čtyřčata
Nestraš
píchl mi to kvuli tomu, že mi nepraskají a dělají se mi cysty:-))tak proto… ![]()
@MisTer píše:
Držím palce, aby to vyšlo zítra testni znovu!!!
testnu testnu
i když všude čtu, že na těhu je to moc brzo
to je divný teda..:-) ale proč bych nemohla být vyjímka že? ![]()
A to že by sme měli 4čata
to u nás nehrozí:-( budeme vděční aspon za jedno…manžel špatná mofologie spermií pouze 3 procenta dobrý..a nemužeme se trefit do štěstí:-( takže opravdu bude zázrak aspon jedno
![]()
@1985 píše:
A to že by sme měli 4čatato u nás nehrozí:-( budeme vděční aspon za jedno…manžel špatná mofologie spermií pouze 3 procenta dobrý..a nemužeme se trefit do štěstí:-( takže opravdu bude zázrak aspon jedno
![]()
držím pěstičky
… jinak u mě těch 11DPO byly regulerni čárky žádná duchařina… a taky tam byla dvě miminka
(jedno to po pár týdnech vzdalo
)
A já u druhého dítěte jsem měla KET bez pregnylu, testla jsem asi 5 dní po transferu 5-denního embria, takže embriu bylo tak 10 dní?? Test jsem dělala přes den a byl jasně pozitivní
Ta čárka byla tedy slabší, ale jasná, ne žádný duch…
Leni, já měla taky ducha na testu 8DPO stejného, jako ty a jelikož tvůj vypadá, že sílí, tak je myslím šance velká
Tak tfuj tfuj tfuj, ať sílí a sílí ![]()
U Pregnylu se říká, že kolik jednotek máš, tolik dní se v těle drží, co den to 1000 jednotek. Tak bych řekla, že už máš Pregnyl fuč ![]()
@Maky.p píše:
Leni, já měla taky ducha na testu 8DPO stejného, jako ty a jelikož tvůj vypadá, že sílí, tak je myslím šance velkáTak tfuj tfuj tfuj, ať sílí a sílí
U Pregnylu se říká, že kolik jednotek máš, tolik dní se v těle drží, co den to 1000 jednotek. Tak bych řekla, že už máš Pregnyl fuč
@1985 píše:![]()
ja mela s dvojcaty pozitivni teste 3 dny pred terminem MS
@jizvíková píše:
ja mela s dvojcaty pozitivni teste 3 dny pred terminem MS
Aha tak to umě těhu asi nebude já mám do MS 8dní
… ![]()
Tak testy už sněhobílí včera to jsem byla 21DC…dneska jsem 22DC a už netestuju.. takže u mě opravdu pregnyl 1500 se držel 10 dní v těle…dobrý no:-(..jsem to tak počítala a jsem asi 10DPO… ![]()
1985-tak to je mi líto! Já dnes testovala jsem 13dpo po IUI a taky bílo!
@MisTer píše:
1985-tak to je mi líto! Já dnes testovala jsem 13dpo po IUI a taky bílo!
My jdeme na konzultaci v utery na IUI poprve mám za sebou 4× IVF a už si nemužeme dovolit další…takže ted skoušet IUI nebo darovaný embrio…Mužeš mi říct jak to probíhá IUI příprava atak? kují:-)