Preindukce a indukce porodu

2776
17.5.21 20:02

Preindukce a indukce porodu

Ahoj všem, prosím jaké máte zkušenosti s preindukci a indukci porodu? Kvůli těhotenské cukrovce léčené inzulínem 18j nastupuju v patek 40+0 na vyvolání porodu. Jsem otevřené na prst, hrdlo měkké nezkrácené. Dneska mi ještě udělal doktor Hamiltona.
Co si budeme povídat, mám strach, abych se v porodnici nekroutila 3 dny v bolestech :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
17.5.21 20:11

Já jsem šla na vyvolávacku po ve 41+2, zamčená na deset západů, po Hamiltonovi, který na mě neměl žádný účinek, jen mi začala odcházet hlen. zátka.. v 6:30 ráno zavedená jedna tableta, za půl hodky první bolesti, od 10 už to byly ku*evsky křížový bolesti v intervalu půl minuty bolest, půl minuty klidu a dcera se narodila v 17:30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.5.21 20:13

Dobrý večer, také jsem kvůli těhotenské cukrovce nastupovala na vyvolání ve 40+0. Otevřená na prst minimálně posledních 12 dnů. Po první tabletce stále stejný nález, i když jsem měla mírné bolesti, prý poslicci. Po druhé tabletce stále stejný nález, bolesti o něco větší. Řekla jsem doktorovi, že jsem si to s porodem rozmyslela a rodit nechci. Kdyby se do večera porod nerozjel, prý by mi něco dali na uklidnění (???) a druhý den bychom to zkusili znovu. A prý když by ani to nezabralo, ještě je možnost udělat CS (myslím, že to navrhl jen proto, že jsem vypadala dost vyřízená z toho, že se nic nedělo). A to na mě asi platí - říct že bude CS. Za necelé tři hodiny od tohoto prohlášení byl syn na světě. První syn se narodil cca 4 hodiny po zmince o CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.5.21 20:15

Kvuli cukrovce jsem zažila Hamiltona, ten nezabral, jen to bolelo jak prase, po 3dnech, ve 3rano začaly hooodne nepravidelné kontrakce. Ten den byl nástup na vyvolání a bylo to v pořadí: balonek, prášky, pichnuti vody, oxytocin.. celkem to trvalo 39,5 hodiny. Ale nakonec porod přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
17.5.21 20:16

Zitra se jdi poradne projit, dej si nekde neco hoodne palivyho nebo si kup tabasco a dej si ryzi s tim a pridej zazvor, vecer hodne tepla vana, jedna sklenicka svaraku s hodne skorice, sex s pritelem aby se udelal do Tebe a u Tebe si udelej poradnej orgasmus. Opakovat kazdy den a myslim, ze v patek nebude co vyvolavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
17.5.21 20:42

Zažila jsem při druhém porodu kdy se do 41+3 prckovi nechtělo, „nic se nechystalo“ a měla jsem špatný tlak. Tableta preindukce +Hamilton v 7 ráno, nástup kontrakcí ve 20:00 večer, prcek 4:45 ráno na světě. Šla jsem tenkrát do porodnice jako na popravu, ale ve finále to nebylo tak zlé jak jsem čekala :palec: Ať to dopadne přirozeně nebo vyvolávačkou, zvládneš to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.5.21 20:52

Měla jsem vyvolávaný porod při prvním těhotenství, měla jsem těhotenskou cukrovku a špatné jaterní testy. Večer (38+5) jsem dostala tabletu na přípravu porodních cest, v noci jsem měla nějaké kontrakce, nic hrozného. Ráno mi praskla voda a v půl 12 byla dcera na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
17.5.21 21:10

V úterý mi udělali Hamiltona. Otevřela jsem se na prst a začala mi odcházet hlenová zátka, jinak nic. Ve čtvrtek dopoledne další Hamilton a balónek (foley). Hned mi začala odtékat voda a začali poslíčci, tak mě poslali na hekárnu. Tam se kromě kontrakcí nic nedělo až do pátku. Pak mi zavedli tabletu a odpoledne mi praskli zbytek vody. Na porodní sál mě vzali v pátek pozdě odpoledne, dostala jsem epidurál a oxytocin. Porodila jsem v pátek v noci.

Nebylo to nic moc, ale dalo se to zvládnout. Bylo to dlouhé jak blázen, ale to už vyvolávané porody bohužel jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
17.5.21 21:18

Zamčena na 10 západu ani hamilton nešel udělat nakonec 40+0 nástup na vyvolání kvůli tlaku.. 08:00 tabletka, kterou do mě PA násilím narvala(nechtěla jsem nastupovat o den dřív na tzv. tycinky tj preindukci) od 9h Kontrakce po 20s, ve 12:30 epidural, 15:20 malej na světě 😍bylo to strašně intenzivní ale rychlý a krásný takže je to strašně individuální :-) přeji krasnej průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
17.5.21 21:29

Holky moc vám všem dekuju za vaše zkušenosti :kytka: jsem klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
18.5.21 11:33

Já před měsícem také vyvolávaný porod, kvůli tlaku a cukrovce. První večer zaveden balónek ( ráno otevřená na 2) nic se nerozjelo, druhý den dva čípky, ale opět vůbec nic se nedělo. Třetí den dopoledne zase dva čípky a dítko po obědě na světě. První porod také vyvolávaný, ale kvůli prasklé vodě a dítku se ven nechtělo, a to byl masakr - několik oxytocinů a dlouhý pomalu postupující porod… ale to Tě nečeká :D

Ať vše dobře dopadne!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky