Prej jsem divnej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
25.12.19 17:13

Za mě to divný je, ale jestli ti to vyhovuje, nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
25.12.19 17:20
@bjetuschka píše:
Upřímně, chlap co je k čemu netráví čas na diskusních fórech :mrgreen: a jako sorry, pokud na web zaměřený na snažení, těhulkování, miminka a výchovu dětí chodí chlap, tak je to přinejmenším divný…

a nejdivnější je ta, co si myslí, že je to divný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12635
25.12.19 17:32
@Lana25 píše:
a nejdivnější je ta, co si myslí, že je to divný :nevim:

Jj dobrej stěr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12635
25.12.19 17:33

@boball tak jasně, jednou sw stane, že ti google najde emimino, ale pokud sem pak chodíš častěji, tak cokoli hledáš, tak ti to prioritně najde emimi. Takhle to funguje i a jinýma stránkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.12.19 18:35

Divný nejsi. Divný je jen tvůj pravopis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
25.12.19 19:24

Nepises jestli alespon chodis mezi lidi - na zabavy nebo alespon s kamarady do hospody, na vylety nebo tak. Ono na tom jak to popisujes neni primarne nic zvlastniho, pokud ale mas alespon zakladni kontakt s holkami ve tvem veku. Pak casem urcite niakou holku nejdes. Pokud ale cely svuj cas delis jen mezi rodice a muzsky kolektiv, pak to muze byt v budoucnu problem. Mela jsem takoveho kolegu v praci - sice studovany, ale bydlel s rodici na statku a denne dojizdel do prace hodinu vlakem + cca 45 minut z toho statku na ten vlak na kole. Takze sice delal ve vetsim smíšeném kolektivu, realne ale neslo aby po vecerech sel nekam sednout s kolegy nebo s kamaradi. Ve veku 36 let v podstate nepouzitelny chlap bez pritelkyne - zadna tohle nebyla ochotna akceptovat dlouhodobe, ze jeho zivot je jen prace a statek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí