Přejít na 1 spánek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2426
16.6.21 00:01

Přejít na 1 spánek?

Ahoj mám otázku. Jak a kdy přejít na jeden denní spánek? Dcera aktuálně necelých 11 měsíců…od narození nespavec.. Spí opravdu málo… Náš režim vypadá takto… Vstane mezi 7-8 kolem půl 11 chce spát a spí cca 40min… Odpoledne usne kolem 15:30hod opět na 30 min ale večer nechce jít spát dřív jak ve 22:30! Jsem kolikrát brak unavená že bych šla spát dřív tak mě zajímá jak poznám že je už čas? Zkoušela jsem tak měsíc zpět i přes její únavu dopoledne dát spát až po obědě a stejně spala jen 40 min a v 6 hodin vyžadovala odpolední spánek… Musela jsem jí dát spát dala si 30min a pak jsem jí nemohla uspat před půlnocí! Už jsem z toho unavená nechápu že pořád jede… Nejhorší je že když je pak unavená tak odmítá jídlo takže bje hladová a unavená zároveň… Navíc je i nejedlik takže když jí dám snídani v 8 dřív jak ve 12 oběd nechce… Když jí nechám vale vzhůru od rána do 12 tak už oběd nechce… Fakt už nevím jak na ní… Jak to posunout aby spala 1* denně a déle aby nevyžadovala spánek pozdě odpoledne. Díky vta každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
16.6.21 00:43

Davala byvh spat tak jak potrebuje. Je to jen prechodne obdobi, nez se ty spanky poposouvaji do jednoho.
Zkus si s ni chodit lehnout driv a spi taky, oni spolecne casto usnou lip a driv, nez kdyz clovek nervozne uspava „aby uz byl klid“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
16.6.21 06:24

@Lucie_Sx no lehnout s ní si nemůžu v posteli jelikož už stojí a lozi po 4 takže mám strach že usnu a ona mi spadne z postele… Takže leda dát jí do postýlky.. Jenže to jsem už zkoušela.. Postýlku máme v ložnici jenže ona si hned stoupne takže o nějakém spaní nemůže být řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.6.21 07:04
@Ufinka87 píše:
@Lucie_Sx no lehnout s ní si nemůžu v posteli jelikož už stojí a lozi po 4 takže mám strach že usnu a ona mi spadne z postele… Takže leda dát jí do postýlky.. Jenže to jsem už zkoušela.. Postýlku máme v ložnici jenže ona si hned stoupne takže o nějakém spaní nemůže být řeč

Tak hod na zem matraci nebo perinu, at pripadne pada do mekkeho, nebo zabranu na postel.
Jestli cekas na usnuti v postylce, tak tam ti az fakt total odpadne, ne…?
Nebo holt nechat usnout takto pozdeji, taky jsme to tak meli. Je to proste blbe obdobi, nevydrzi nespat tak dlouho a logicky pak usinaji pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
16.6.21 07:16

@Lucie_Sx ne uspavam houpáním.. Jenže ona spí v noci čím dál hůř třeba jen 8hod a přes den pak dá 2* denně těch 30-40 min. Mě to prostě na 11mes dítě přijde opravdu málo spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
16.6.21 08:38

Moc nad tim premyslis, proste vyzkousej a uvidis… moje dcera jednu dobu nechodila pres den spat vubec a to ji nebyl ani rok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.6.21 08:48

@Ufinka87 My jsme meli různá blba spací období a nikdy se mi nevyplatilo hrabat do spánku, vzdycky to bylo jen horší. Jeden spanek mela teda dávno pred rokem a doslo k nemu tak, ze dopoledne zaboha neusnula :nevim: U toho večerního uspavani bych se zaměřila na dvě věci - jestli ji nedáváš spát přetaženou, nebo jestli ji naopak nedáváš brzo a neuspavas dlouho. Moje dcera usíná kolem deváté, do postele jdem kolem 20.40. Když jsem mela pocit, že malé deti mají spát v osm, uspavala jsem ji marně pres hodinu, obě jsme byly podrážděné a ona pak mela úplné zachvaty, takže se muselo uspavat v kočárku venku :roll: Takže ja uspavam pozdeji, ale v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí