Překážky ve snažení k //

Anonymni
22.7.07 11:26

Překážky ve snažení k //

Ahoj všechny snažilky. Dovolila jsem si založit nové téma, protože si sama nevím rady a chci zkusit získat radu i trochu podpory od Vás.
V květnu jsem vy:,–(ila antikoncepci, v červnu jsem byla na běžné kontrole u mé gynekoložky. Hned v ordinaci mi řekla, že mám zakřivenou dělohu, ale že to není překážka k otěhotnění. Když jsem ale volala kvůli výsledkům, pozvala si mě znovu s tím, že mám snížené PH v pochvě a to vytváří nepříznivé podmínky pro spermie. Dala mi k užívání Entizol - jednorázově 8 tablet já i manžel. A prý když se budu cítit dobře, tak se mám objednat na kontrolu až za půl roku. Jenomže já se cítím dobře pořád, žádné problémy jsem na sobě nepozorovala (teď ani předtím). Mám hrozný strach, že budeme muset na miminko dlouho čekat. Je to to jediné, co si přejeme ze všeho nejvíc. Vůbec si nevím rady, jakmile na to začnu myslet, tak se rozbrečím. Doufám, že to není nic vážného, ale je to pro mě těžké. Budu ráda, když mi napíšete jakýkoliv názor i radu a předem za to moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
22.7.07 12:15

Ahoj, nemam teda zadne zkusenosti se spatnym PH ani se zakrivnou delohou. Ale jste teprve na zacatku, tak nepodlehej panice. Budes urcite tehu raz dva. Jinak Te ale zvu do Snazilek. Je nas tam hodne a holky maji ruzne zkusenosti, tak by Ti dokazaly poradit.
A hlavne na to snazeni nebudes sama a ikdyz na Tebe padne splin, tak si budes mit s kym popovidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.7.07 13:03

Ahojky

pripojuji se k pozvani dusicky..Prijd za nama,je nas tam hodne,muzes se nam sverit a pokecat a uvidis ze pak na to tak nebudes myslet a hned se zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
22.7.07 14:27

Ahoj, tak když Ti dala Entizol i manželovi, tak to ukazuje, žes měla nějakou infekci, která se napřed musí přeléčit, než začneš těhotnět. Tipovala bych možná Gardnerellu vaginalis…Ale neboj, to by se mělo jednorázově přeléčit a pak už bude všecko v pořádku a miminko tu bude co nevidět! Držim palce!

Teď mě napadá, že ale Dr. neřekla nic o tom, že se nemáte snažit o otěhotnění, ne? Tak se neboj, určitě se to povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.7.07 17:06

ahoj, ja som sa dozvedela, ze mam zakrivenu delohu az teraz, a to mam jeden porod za sebou a som druhykrat tehotna, takze s tym sa netrap! prajem vela stastia! angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.7.07 17:06

A těch půl roku musíte čekat nebo můžete začít? Hlavně neplaš, nervíky nemáš zapotřebí. Já mám (nebo jsem měla před prvním těhu) zakloněnou dělohu (na netu jsme vyčetli, že bývá problém otěhotnět), poslední cytol. před snažením mi vyšla 3 nebo 4. První dcerka na první pokud, druhá je na cestě a taky na první pokus. Takže určitě neplaš, zatím nemáš důvod. A neupínej se na první měsíc snažení. Já si vždy říkala, že to nebude hned. . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí