Zdravím,
ujela mi ruka a trošku jsem přepepřila rizoto. Co by mohlo pomoct to
trochu „stáhnout“? Znám metodu s jablky, ale ty zrovna doma nemáme.
Díky za tipy
Zdravím,
ujela mi ruka a trošku jsem přepepřila rizoto. Co by mohlo pomoct to
trochu „stáhnout“? Znám metodu s jablky, ale ty zrovna doma nemáme.
Díky za tipy
přivařit víc rýže nebo třeba přidat zeleninu?
Mě se ještě podařilo trochu stáhnout pálivost přilitím trochu smetany ke
šlehání, ale tam záleží, jestli se to k rizotu hodí. Já když dělám
třeba houbové, tak tam je smetana přímo luxusní…
Neporadim, stava se mi to uplne bezne a zatim jsem na zadnej figl neprisla.
Mam totiz tak genialne utrzenej pytlik s peprem, ze i kdyz se sebevic snazim,
vzdycky toho vypadne nejak moc Musim si poridit peprenku. Zkusila bych to taky
stahnout smetanou, nebo udelat v hrnci jeste jednu varku, nekorenit ji a pak to
smichat dohromady.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.