Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
teď mi skončila, občas jsem ji dostala jako dárek, sama bych si to nezaplatila, stačí mi obyč
neskáčou ti tam reklamy, což vidím jako hlavní benefit
navíc tam vidíš třeba příjem cukrů (vyčleněných ze sacharidů), to mě úplně vytáčelo, protože i když jsem měla sacharidy ok, tak cukry jsem vždycky přetáhla (ovocem hlavně)
můžeš koukat do jídelníčků a pod., to jsem nevyužívala
@Anonymní píše: Více
Proč anonym? Chystal jsem se smysluplně odpovědět, ale když vidím u textu anonym, tak už mě fakt nebaví si povídat s lidmi, co i u takovéhoto tématu dávají dopředu najevo, že jim nestojím ani za to, abych viděl, s kým si povídám. Takže milý anonyme, s takovým přístupem běž do (_._)
@rmot píše: Více
Taky mě to už nebaví. Když je to něco citlivého tak anonym chápu, ale tady je anonymní každá diskuze a každá blbost ![]()
Souhlasím s výše uvedenými, slevu mám 30%… ale je to tak citlivé, že ji nezverejnim. Opravdu ji mám
proč anonym?
![]()
@rmot píše: Více
@arinecka
Souhlas, zrovna jsem čuměla na anonym, který radil těhotné masáž tenisákem. Není ani poznat, jestli to píše chlap nebo ženská, je to neškodná dobrá rada, ale evidentně pořád moc citlivé.
Nevyplatí, stačí si týden zapisovat a zjistit, jestli mám zhruba správně podíl bílkovin, tuků, sacharidů (není to přesné číslo, ale rozmezí!), upravit, například tvaroh místo lučiny pokud mám málo bílkovin a je to. Pokud chci zhubnout, běhat občas místo snídaně nebo večeře
Také jsme si našla akci na premium verzi. Za mě je to lepší, mě teda vytáčely ty reklamy. ze začátku dobrý, jedna dvě na zápis jídla, ke konci skoro u každé suroviny a to jsem přešla na premko.
Ja si ji platím. Tabulky používám pravidelně a beru to jako podporu těm, kteří se o aplikaci starají a udržují. Jeden oběd v restauraci me s rodinou vyjde na vic
@hospodki píše: Více
Tak u tech co se jim zobrazuji reklamy maji penize z tech reklam. Takze podporu dostanou i tak. ![]()
@Tarena píše: Více
Jak jsem řekla, beru to jako ocenění jejich práce. Tím, že mají víc platících klientů, tak mají jasnější příjem než když nasmlouvavas reklamy.
@hospodki píše: Více
Chapu. Ja jen, ze zadarmo neznamena, ze z cloveka nic nemaji. Emimino je taky „zadarmo“, ale vydelava.
Pro mě to třeba citlivé téma je. Přátelé tady můj nick znají a nepotřebuji, aby věděli, že řeším váhu. Jsem ráda, že jsem se vůbec odhodlala se sebou něco dělat a necítím se komfortně o tom mluvit s někým že známých a nechci, abychom se o tom bavili.
Takže kdo nechce psát, tak ať nepíše…
Ahoj, vyplatí se premium verze kalorických tabulek a v čem je to lepší? Případně je nějaký kód na slevu? Děkuji.